...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след производството на сирене.
За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко. Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°С, след което се охлажда, за да бъде прехвърлен в хомогенизатора, който го изглажда и загрява до температура от 72°С. След като контейнерите са...
...Пекорино Афумикато е зряло сирене, произведено от овчемляко и естествено опушено с дърво от пшеница. Това сирене се характеризира с фино подправен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. Пекорино афумикато е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт с изключителни качества в италианската млечна традиция.
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
...НИЕ СМЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА: СИЦИЛИЙСКИ КАНОЛИ, КАРНЕВАЛНИ ЧИАКИРЕ, ТРАДИЦИОННИ СИЦИЛИЙСКИ БИСКВИТИ, ФРУКТА МАРТОРАНА - НИЕ СМЕ КОНЦЕСИОНЕРИ НА CAVALLARO РИКОТА (замразена захаросана рикота 100% овчемляко) - ДИСТРИБУТОРИ НА ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА ПАСТИЧЕРИЯ (тарти и лодки от маслено тесто, каноли от тесто и др.) - ДОСТАВЯМЕ В ЦЯЛА ИТАЛИЯ И В ЧУЖБИНА - НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ОФЕРТИ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ.
AZ.AGRICOLA с производство на собствено овчемляко и преработка в Пекорино, Рикота, Раваджиоло и различни ароматизирани Пекорино. Директна продажба. Доставки и изпращания в Италия и в чужбина. Пробни пакети по запитване.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овчемляко, овчерикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...