...В края на производството на сирене, с остатъчната биологична суроватка, се произвежда биологична рикота.
Както и при другите рикоти, суроватката се обогатява с прясно биологично мляко, което е основно за получаване на по-мека и кремообразна рикота. Отлична е на вкус, или много вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Термозапечатана опаковка с тегло около 2,00 кг.
... калорийно съдържание и високата концентрация на протеини. Нашата Сардинска рикота е вкусна сама по себе си, на филийки, или като отличен допълнителен компонент към пресни зеленчуци, например настъргана върху домати.
Перфектна за обогатяване на пресни салати, паста, ризото, лазаня на фурна или като звездна съставка в солени пайове, нашата Сардинска рикота е истинско кулинарно съкровище, което кани на откритие на автентични и истински вкусове.
Произвеждаме Фиор ди Лате, моцарела от búфалово мляко, овчи, козе и краве сирена, овча и козе рикота, буфалова рикота и йогурт от краве, буфалово и козе мляко.