...W: 330 ÷ 360. Смес от брашна тип '0', получена от селектирани зърна. Идеална е за теста, приготвени по традиционния метод с дълго втасване, с възможност за съхранение до 2 дни в хладилник и за приготвяне на традиционната "Неаполитанскапица".
10 КГ И 25 КГ...
...DON DIEGO е фурната, избрана, персонализирана и препоръчана от Маестро Лучано Сорбило, изключителност от Кампания в Италия и по света.
Тази фурна представлява почит към изключителността на Неаполитанската пица.
Фурната, с ексклузивния подпис на Лучано Сорбило, подчертава съчетанието на традиция и иновация, празнувайки културното и кулинарно наследство на Кампания.
Размери на вътрешната готварска камера 90Lx110D - на дърва.
Синя куполна част, предна част от неръждаема стомана, бял кар с повърхности от неръждаема стомана.
...Нашите традиционни дървени фурни за неаполитанскапица са изградени ръчно, тухла по тухла, с качествени суровини и 100% произведени в Италия.
Разполагаме с различни размери, започващи от вътрешен диаметър 80 см до 150 см, от 2 до 11 пици.
Всички наши модели могат да бъдат подготвени за работа на газ.
Всяка наша фурна се персонализира и обогатява с мозайки по избор на клиента.
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарски изделия и закуска, големи втасали продукти. Брашно за неаполитанскапица.
Forni Marano в Boscoreale (NA) се занимава с проектиране по поръчка, производство и продажба на фурни „ключове в ръка“. Създайте в градината на дома си истинската неаполитанскапица, с използването на професионални фурни, за частна употреба, изградени в съответствие с древната неаполитанска школа. Нашите фурни са изработени от материали с отлично качество, ръчно изработени огнеупорни тухли, за да...
... класически или селски фурни с най-съвременните техники и най-добрите материали. Има възможност за изработка по проект, с избор на облицовки и внимание към детайлите на всички етапи на изграждане, от строителните работи до довършителните работи, шпакловка и боядисване. Освен това произвеждаме барбекюта и професионални и непрофесионални жарове във всички форми и размери. Всички наши фурни са гарантирани и подходящи за приготвяне на неаполитанскапица. Освен това, благодарение на техните качества, все повече професионални пицари избират нашите професионални фурни.
VTKFUL е лидер в Италия и в чужбина в производството на устройства за отстраняване на дим и миризми за дървени фурни. Предлагаме иновационни и сертифицирани решения за вашата пицария, ресторант или хлебарница.
Какво ни прави уникални:
- Нашите устройства за отстраняване на дим са единствените в света, одобрени от Асоциацията на Верната НеаполитанскаПица, в гаранция за отлично качество...
... вулканичен пясък. Използваният огнеупорен материал е с висока способност за натрупване и незабавно освобождаване на топлина, благодарение на високото съдържание на алуминий, идеален за бързо и непрекъснато готвене на всички видове пица.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Вътрешност от огнеупорен материал
- Избор между бял огнеупорен материал с високо съдържание на алуминий и тесто от Соренто за вашата неаполитанскапица...
... Неаполитана произлизат само от чисти съставки, в строго спазване на най-автентичните неаполитански рецепти. За доставки на едро и хранителни услуги: можете да донесете в своя cash & carry, ресторант, пицария или супермаркет истинската неаполитанскапица, пануцо, салтимбока по неаполитански, пълнен калцоне, пържени и много други референции: вашите клиенти ще ги обикнат от първата хапка!
В VTKFUL, водеща компания в Италия и в чужбина на пазара на производители на уреди за улавяне на сажди за пицарии и за улавяне на дим и миризми за ресторанти, ще намерите единствените уреди в света, одобрени от Асоциацията на Верната НеаполитанскаПица.
Освен това всички наши продукти са обозначени с марка за Европейска съответствие, което означава, че отговарят на действащите разпоредби в...
Ние сме стартираща компания, която се занимава с разпространение на истинската неаполитанскапица по целия СВЯТ. Нашето ръководство е желанието да растем и да се подобряваме непрекъснато. Във всичките ни дейности целта е да донесем италианския продукт за върховенство в домовете на хората по целия свят. Ние се ангажираме нашата философия да бъде оценена и споделена от всички наши сътрудници и...
Голямата страст, ентусиазмът и професионализмът на Марио Матарацо и съпругата му Анджела, които за кратко време направиха Ресторант Пицария Манунo Бис едно от основните места в Бреша и околностите. Заведеният събира опита, натрупан през годините, предоставяйки на клиентите уютна обстановка, идеална за всякакъв вид събития, любезен персонал и автентична неаполитанскапица, приготвена само с традиционни и качествени съставки. Неаполитанската пицария Манунo Бис се намира на ул. Кретa, 80 в Бреша. За повече информация или за резервация на маса, обадете се на 0302421510.
...Машини за месене с потапящи ръце с две скорости, машини за месене с потапящи ръце за хлебарници с инвертор и таймер. Машини за месене с потапящи ръце на плот с капацитет от 10 литра и 2,5 кг тесто.
Машини за месене с вилица от 17 и 35 кг, идеални за месене на неаполитанскапица.
Машини за месене с потапящи ръце за пицарии с капацитет от 23 до 50 кг тесто с минимален обем и максимален резултат.
Eliani предлага своите машини за месене и онлайн, вижте спиралните машини за пицарии Eliani модел ES, от 5 до 50 кг на фабрични цени.
Салваторе Муняно предлага своята традиционна неаполитанскапица, лека и лесно смилаема, приготвена с квас от Граняно с бавна ферментация, изпечена в иновативната фурна Moretti Neapolis с рефракторна плоча с нулево въздействие върху околната среда. Добре дошли в кухнята на Салваторе Муняно: където пицата и страстта стават съставките за изживяване на момент на чисто удоволствие. Намираме се на Виа Кассиодоро 12 в Милано. Тел: 02 97807685.