...Брашно "00", вода, майчина мая (естествена мая от тип 0 мека пшеница на прах, мая, малцувано зърнено брашно), сол, слънчогледово масло, зехтин, моцарела, чушки, патладжани, тиквички, козе сирене, Grana Padano.
...ЗЕЛЕНО МАСЛО, СЪСТОЯЩО СЕ ОТ РАФИНИРАНИ ЗЕЛЕНИ МАСЛА И СИРЕНЕ ЗЕЛЕНО МАСЛО – ПЛЮС 1 ЛТ
Официалното търговско наименование на този продукт не е просто "Зелено масло", а "Зелено масло, състоящо се от рафинирани зелени масла и сирене зелено масло"
Този продукт е резултат от смесването на рафинирано зелено масло и нашето добро екстра върджин зелено масло.
Calvi Plus Зелено масло е прост и...
...Между 20 и 26 месеца "Parmigiano Reggiano" достига подходящата зрялост, за да изрази своята характерна соленост, но все още запазва нотки на вкус, типични за младото сирене. Следователно предлага на небцето усещания на разтопено масло, мляко и йогурт, съчетани с плодов послевкус, напомнящ на банан и ананас, в деликатен баланс между сладко и солено. Сиренето е ронливо и гранулирано, с жълтеникав цвят.
КГ 35.000 ТЕГЛО ЦЯЛА ФОРМА
ЦЕНА ЗА КГ В ЕВРО 7,00
СРОК НА ГОДНОСТ 15/10/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ЦЯЛИ ФОРМИ...
... продукт се търси именно в узряването. То протича естествено, в пещера, изкопана в туф; и именно в тази среда, през целия период на зрялост, сиренето придобива незабравими аромати и вкусове „наистина незабравими“. Вътре в пещерата то престоява около 4 месеца, през които сиренето се съхранява внимателно и се обработва с растително масло, за да запази целостта на вкуса.
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, ценен бял трюфел, представлява върховото постижение в сектора. Този трюфел е внимателно подбран както от микоризирани терени на компанията Valtrebbia Tartufi, така и благодарение на сътрудничеството с опитни трюфелари в цяла Италия. Продуктът има перфектна форма и гладка кора, с цвят, вариращ от кремаво до жълто-охра. Интензивният му аромат, с нотки на чесън, сирене и влажна земя, го прави идеален за гурме ястия. Само трюфелите с по-големи размери и с най-добрите характеристики се класифицират като Extra.
...Сред производните на мляко представяме много типове продукти, някои от които са получени от суровини в техния оригинален вид, като масло, маскарпоне, сметана и йогурт, а други са получени от междинни етапи на технологични процеси, като пахта (остатъчен продукт от производството на масло). Суроватката (остатък от процеса на производство на сирене) е налична в типове спрей, инстантен, пермеат и...
... специална полипропиленова хартия обикновено се използва на щандовете за деликатеси за опаковане на резени сирене, студено месо и риба, но може да се използва и с всякакви други пресни хранителни продукти, характеризиращи се с висока влажност и наличие на мазнина или масло. Обикновено налична в тегла от 40 до 69 gsm, тази специализирана хартия се използва главно за широк спектър от кулинарни...
...Перфектната хранителна кутия за всеки, който обича италианската кухня! Хранителната кутия Милано предлага широк избор от продукти с артезанско качество, започвайки с паста от семолина отDurum пшеница, която да комбинирате с сладкия и вкусен сос от черешови домати, за типичен италиански обяд. За перфектна предястие с приятели, хранителната кутия предлага и известното сирене Пармиджано Реджано...
Работим от над тридесет години в сектора на производството на машини и оборудване от неръждаема стомана за млечната индустрия (мини мандри, машини и инсталации с малки и средни размери за производство на сирена, йогурт, масло) и животновъдството (пастьоризатори за мляко за телета, млекарски колички, млекарски експреси за разпределение на мляко на телета, с или без електрическо задвижване), на базата на стандартни производствени артикули или следвайки персонализирани заявки от клиенти. Освен това сме доставчици на много конкурентни цени на тръби, съединения и клапани от неръждаема стомана.
...филтрация, микро-филтрация, ултрафилтрация, осмоза, концентрация и производство на сирене и намират приложение в индустрията на виното, напитките, соковете, бирата, млякото и сладоледа, както и в други сектори като химическия, фармацевтичния и козметичния. Всички машини на Sfoggiatech са сертифицирани за качество и безопасност в съответствие с действащите международни стандарти. Компанията е сертифицирана по UNI EN ISO 9001:2008 и UNI EN ISO 3834 – 2 (относно процеса на заваряване).
...прясна паста, суха паста, масло и вино... Всичко това от собствените си земи и лаборатории. Всичко е с ръчно производство. Само за да се насладите на вкуса както на традицията, така и на кулинарната изобретателност, която я характеризира.
Занаятчийска компания, която произвежда продукти на основата на черен и бял трюфел, като трюфелни сосове, трюфелно масло, трюфелни кремове, трюфелен мед, сушени манатарки, трюфелен сирене, трюфелна наденица, трюфелни подправки, ароматизирана паста с трюфел и още много други.
... занаятчийски процес, съчетан с най-съвременните системи за стерилизация, гарантирайки автентичен и висококачествен продукт. Асортиментът на нашите продукти се състои от 5 линии: ЛИНИЯ ТРЮФЕЛИ ЛИНИЯ ТРЮФЕЛНИ СОСОВЕ ЛИНИЯ КРЕМИ ЛИНИЯ МАРИНОВАНИ ПРОДУКТИ ЛИНИЯ ПАСТА/МАСЛО/ГЪБИ/СИРЕНЕ...
ТЪРГОВИЯ СЪС СЛАДОЛЕДИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВКУС И ВИД В КУТИИ, КОНУСИ, БИСКВИТИ, ПАЛИЧКИ И ТРЪБИЧКИ С РАЗЛИЧНО ТЕГЛО. ТЪРГОВИЯ СЪС ШИРОК АСОРТИМЕНТ ОТ КРОАСАНИ: КРОАСАНИ, ПЛЕТЕНИЦИ, МЪФИНИ, БРИОШИ, ТРЮФЕЛИ ОТ ПЛЕТЕНА ТЕСТО, ЛИМОНЧИ. ТЪРГОВИЯ СЪС СИРЕНЕ ОТ КАЛАБРИЯ, ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО, ПРЕСОВАНО НА ХЛАДНО, 100% ИТАЛИАНСКО; АРОМАТИЗИРАНО С ЦЕДРИН, БЕРГАМОТ И ЧИЛИ; ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ЧРЕЗ...