...Олио от соеви семена 1
Съвети в кухнята
Олио от соеви семена 2
Характеристики
Олиото от соеви семена се получава чрез пресоване и екстракция от семената на соята (Glycine max L.) и последваща рафинация. Идеално е за подправяне на риба и бяло месо, варени или на скара, салати и гарнитури.
КОРОБКА ОТ 2 БР = 1 БР ЕВРО 4,80
1 ПАЛЕТ 48 КОРОБКИ
СРОК НА ГОДНОСТ 30/07/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТИ...
...Reuza Extra Virgin се ражда от съюза между два високо ценени италиански сорта, с доста различни ефекти: маслината Бианколила и маслината Тагиаска.
Маслиново масло екстра върджин
· 100% италианско масло – студено извлечено
· Получено от маслината Бианколила и маслината Тагиаска
· Сладко и ароматно, отлично подправка засалати и сурови зеленчуци,
Reuza е силно селектиран продукт: съчетава...
...Олио с аромат на трюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат на трюфел, приготвено с най-доброто екстра върджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкус на всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
...Фъстъците в черупка са богати на минерали като магнезий, калий, цинк, фосфор и манган, както и на витамини от група B. Несолените фъстъци се пекат с черупката, за да се запазят техните органолептични свойства. Всеки 100 грама фъстъци осигуряват на нашия организъм около 600 kcal. Несолените фъстъци са отличен източник на антиоксиданти. Освен това, тази закуска може да се добавя към вашите салати или да се използва за гарниране на сладки шейкове или сладоледи, а също така могат да бъдат смлени, за да се приготви известното фъстъчено масло.
...Многофункционално масло. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено блести. Отлично с задушени зеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод.
Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла.
Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
...Идеален за дресинг, той добре се съчетава с парфюмите и ароматите на средиземноморската кухня и уважава вкуса на храните.
Подчертава най-простите ястия като брускета, салати и винегрети, също е препоръчителен за печено месо, супи, яхнии и печена риба.
Това е маслоза всички, които искат да се хранят здравословно и балансирано.