... трюфел, пица с трюфел, сосове с трюфел, паста с трюфел, ризото с трюфел, лазаня с трюфел, сирене с трюфел, пюре с трюфел, риба с трюфел, салати с трюфелен оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия...
...Слънчогледовото масло е висококачествено растително масло, извлечено от семената на слънчогледа (Helianthus annuus), идеално за широка гама от кулинарни приложения. Неговият светложълт цвят и нежен, неутрален вкус го правят универсална съставка, перфектна за готвене, пържене, печене и подправяне на салати.
Основни характеристики:
• Нежен и неутрален вкус: Не променя естествения вкус на храната...
...Тази екологична студено пресована зехтин от първокласен клас е резултат от реколта на маслини, подбрани в оптималния момент на зрялост. Получен чрез студено пресоване и отглеждан без пестициди, той запазва ярък и свеж сенсорен профил, с плодови и билкови нотки, които изпъкват в капка. Идеален за тези, които търсят здравословен и висококачествен продукт, този AOVE е перфектен за гурме ястия, салати и дресинги, предоставяйки автентичност и чистота при всяка употреба.
...Маслото от маслини Hojiblanca е висококачествено екстра върджин масло, произведено от маслини от сорта Hojiblanca. Това масло се характеризира с балансиран вкус, комбиниращ плодови нотки на свежа трева, ябълка и бадем, с леко горчиво и леко пикантно завършване. То е много универсално в кухнята, идеално както за консумация в суров вид, така и в салати и хляб, както и за готвене, в яхнии, меса и...
... използва за подправяне на салати, мариноване на меса и риби, и приготвяне на десерти като торти и сорбета. Също така се използва в приготвянето на освежаващи напитки като лимонади и коктейли. В парфюмерията, лимоновото етерично масло се извлича от кората и се използва за свежия, чист аромат, който добавя цитрусови и живи нотки към ароматите. Лимонът е, следователно, универсален плод, ценен както за вкуса си, така и за здравословните си ползи и приложението си в широк спектър от търговски и кулинарни продукти.
КОНТЕЙНЕР: 5кг, 25кг и 200кг IBC...
... и се отглежда основно в аридни и полуаридни региони.
Маслото от шафранка е богато на линолова киселина, есенциална мастна киселина, която нашето тяло не може да синтезира само. То също така е с високо съдържание на витамин Е, мощен антиоксидант, който защитава клетките от оксидативно увреждане.
Свойствата на маслото от шафранка са доста разнообразни; то се използва както в козметиката, така и в храната. В козметиката е известно със своите хидратиращи и омекотяващи свойства. В храната се използва за готвене и като дресинг засалати.
...El AOVE AIRES Coupage Arbequina и Picual е изискана смес от две от най-ценените сортове маслини в света на зехтина. Този пакет от 6 бутилки по 2 литра е идеален за семейства или за тези, които искат да се насладят на зехтин екстра върджин с високо качество в ежедневната си кухня. С балансиран вкус и гладка текстура, този зехтин е идеален за подправяне на салати, готвене на скара или просто за наслаждаване с хубав хляб.
...Една от най-традиционните сосове по крайбрежието на Тарагона. С морски произход, този традиционен сос се приготвя с богата основа от домати, чесън и печени ядки, които му придават уникален и несравним вкус. Сосът Ромеско е перфектен за гарниране на рибни ястия, печен зеленчук или салати.
... термичния процес, на който продуктът е подложен по време на производството, се получава тресковото масло, което е силно препоръчително да се опитва в салати.
Поради високото си съдържание на Омега-3 и витамин D, той става продукт с много здравословни свойства.
Отворете и воала, ястие, приготвено за тапас в аперитива на Espinaler. Вкусно, евтино и много здравословно.
...Отличава се със своя плодов вкус, леко горчив и пикантен, който предизвиква, поради своята плътност, приятно усещане за тялото в устата. Маслото, което смесва в своя вид нюанси на зелено и старо златисто, е отлично за консумация в суров вид в салати, върху хляб, в комбинация с шунка или сирене. В кухнята, то перфектно се съчетава с всякакви ястия, сосове и пържени храни.
...- РАСТИТЕЛНО МЕСО;
- СПОРТНО И ВЕГАН ХРАНЕНЕ;
- БАРОВЕ И БИСКВИТИ;
- АЛТЕРНАТИВИ НА СИРЕНЕ;
- ХЛЯБ;
- МЛЕЧНИ И АЛТЕРНАТИВИ НА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ;
- ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ;
- НАПИТКИ;
- МАЙОНЕЗА И СОСОВЕ;
- ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО;
- НУТРИЦИОНАЛНИ ДОБАВКИ;
- КУКЛОВИ ДОБАВКИ ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ДИЕТАТА С ПРОТЕИНИ (ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, САЛАТИ, ШЕЙКОВЕ И Т.Н.);
- ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ (КОНФИТЮРИ, ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ НА БЕБЕТА И ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ);
- ЗА ЕКСТРУЗИЯ.
ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕОЛИВКОВО МАСЛО ОТ 3 ВИДА ЗА ГОТВЕНЕ, ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ, И САМО ЗА ТОСТОВЕ И САЛАТИ БЕЗ КИСЕЛИННОСТ. ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС НА СЪБИРАНЕ НА ЗЕОЛИВКИ СЕ ИЗВЪРШВА ПО РЪЧЕН НАЧИН С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО. МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАКОВАНО С ДАННИ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. ИМАМЕ СЪЩО ТАКА И ОРГАНИЧНИ МАСЛА.
Ядливите цветя са тези цветя, които могат да се консумират безопасно. Ядливите цветя могат да се съхраняват за по-късна употреба чрез техники като сушене, замразяване или потапяне в масло. Те могат да се използват за приготвяне на напитки, желета, салати, супи, сиропи и основни ястия. Могат да се приготвят в масла и оцети, ароматизирани с цветя, чрез потапяне на венчелистчетата в тези течности...