Torrefazione Paranà от 1960 г. се занимава с производството на едро на кафе на зърна и в капсули за канала HORECA, барове, ресторанти и хотели в цяла Италия и Европа, запазвайки непроменени традициите, които позволяват постигането на отлични резултати, без да се променят ароматът, качеството и вкусът, типични за Италия. Всяка фаза на обработката се следи от висококвалифициран персонал. Компетентно...
...Точно подбрани висококачествени кафета от Централна и Южна Америка, Индия и Африка, изпечени до съвършенство, дават De Roccis CREMOSO еспресо. Изключително нежна и гладка смес с силен, но все пак деликатен завършек.
Открийте автентичния вкус на италианското еспресо с Il Cafetero. Кафе, произхождащо от малки фермери, които отглеждат с страст и отдаденост и е печено в Италия с грижа и внимание. Нашето кафе предлага уникално сетивно изживяване и безупречно качество във всяка чаша. Предлагаме кафе, което уважава италианската традиция с малко поглед към иновацията, за да превърнем всяка кафе пауза в момент на авте...
...Мисела Сублиме
Мисела 70% Арабика 30% Робуста.
Крема кафяво светло.
Сладко, меко, хармонично.
Средно печене.
Със средно печене, мисела Сублиме е тази, която гарантира най-доброто балансирано съотношение между сложни аромати, вкусове на сушени плодове и баланс между сладост и киселинност. Може да бъде добро компромисно решение между киселинност и сладост за тези, които за първи път опитват специални кафета.
Капсули Кафе Кортезе съвместими A Модо Мио
МИСЕЛА: СУБЛИМЕ...
...Нашето кафе е приготвено от смеси от зърна с различни сортове и произход, обработени по измит метод: плодовете след събирането се обелват, демуксилизират, измиват и след това се сушат. Те се обелват с помощта на машини, след което се поставят в басейни с вода, за да се премахне муцилажа чрез обработка.
Тези измивани кафета имат органолептични характеристики с високо качество.
...Истинското изражение на италианското еспресо, смес от арабики от най-добрите насаждения в шест различни държави: Коста Рика, Гватемала, Колумбия, Етиопия, Бразилия и Индия. На бразилските и индийските кафета се дължи пълнотата на вкуса, докато зърната, обработвани на влажно от Коста Рика, Гватемала и Етиопия, придават леко плодови нотки. Всички тези кафета са внимателно подбрани и смесени. Благодарение на добрата си структура и дълготрайния си послевкус, еспресото може да се наслаждава по всяко време на деня и е една от най-обичаните смеси за еспресо в нашия асортимент.
Essse Caffè е компания за печене на кафе, лидер в сектора HoReCa, която произвежда кафе смеси за приготвяне на най-доброто еспресо. Мисията на компанията се основава на две основни точки: първата е да донесе качество на всяка стъпка от цикъла на кафето, от зеленото кафе до чашата еспресо; втората е обслужването и голямото усилие за всички наши клиенти и дистрибутори. Производствената система спазв...
...Обработка: Натурално - Сушено на слънце - Подбрано на ръка
Еспирито Санто до Пинял, в щата Сан Пауло, дава живот на едно от най-добрите
кафета в Бразилия. За събиране на черешките е кооперацията Coopinhal, която
при всяка реколта подбира най-добрите зърна, за да получи отлично кафе. Резултатът
в чашата е перфектен баланс между вкус и аромат, кафе с лека киселинност и
изразено тяло, чаша...
...Смес от висококачествени кафета ARABICA и ROBUSTA, с мощно тяло и силен, устойчив вкус. Опаковка от 100 капсули кафе от екстра смес с безплатна доставка при въвеждане на промоционалния код Chixò2020.
...Смес, направена чрез комбиниране на отличен Робуста кафе с мек аромат и пълен, богат вкус, с дълъг и устойчив послевкус; премиум кафета от Африка и Централна Америка, тъмно печени.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
... дегустацията, преминавайки през обработката. Средството, с което избираме да изразим любовта си към кафето, е най-съвременното: капсулата.
Визия:
Искаме да предоставим на нашите клиенти селектирани кафета заради тяхното високо качество, за етиката на отглеждане, експлоатацията на територията и уважението към тези, които с passion работят с растението кафе. Не участваме в покупка на кафе зърна на базата на цената, а оценяваме и селектираме директно плантациите, които отговарят на нашите основни изисквания.
...Кафе Барбаро от самото начало е насочено към бъдещето и новите технологии, без да жертва семейния и традиционен характер.
Нашата компания винаги е била утвърдена в сектора на производството на кафе и широка гама от разтворими, ароматизирани продукти, листни (чай и билкови настойки), предлагани в множество формати и опаковки.
Растежът на компанията не е променил семейния и занаятчийски дух на...
... ангажирани с три принципа: Предоставяне на Сертифицирани Продукти с Качество, Отлично Обслужване на Клиентите и Изключителна Връзка Качество - Цена. Нашият екип има десетилетия опит в индустрията на кафето на международно ниво. Имаме обширни и дългогодишни отношения с производителите в всички важни региони за производство на кафе и чай в света, както и с професионалистите, които имат пряка връзка с...
Производство на печен кафе, според древната неаполитанска традиция, избирайки най-добрите зелени кафета от Южна и Централна Америка за качествата Арабика. За другите качества Робуста се обръщаме към африканските и индийските райони. Налични сме за производство с частна марка с минимални партиди.
Ние сме италианска компания за печене на кафе, произвеждаща едно от най-ценените кафета за перфектно еспресо. Избираме само най-добрите зърна в света, за да произведем различни смеси, които да отговарят на всеки вкус.
Ако търсите вкусно и конкурентно кафе за внос в страната си, можем да бъдем ваш партньор за взаимноизгодно сътрудничество.
...ставайки експерт по сензорен анализ и треньор по италианско еспресо и постоянно се обучава с AICAF, IIAC, SCAE и селектира кафета директно в страните на произход. В момента той следи за Marodda® линията на еспресо машини в биосъвместими порции и цялата гама от Morola®. Всеки отделен чаша кафе Morola трябва да бъде перфектно еспресо; това е нашата цел, за да го постигнем, работим на различни фронтове...
... желание на клиентите с печения: светло, средно, тъмно от всички произходи, приготвяне за еспресо бар в зърна, за мока и филтър с торби с клапан за запазване на аромата в съответствие с действащите норми. Изпращаме навсякъде по света, включително и в големи формати. Каним любителите на кафето да ни посетят в печенето, за да проверят нашите обработки с дегустации на вкус. Всички кафета се...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
Торефакция и опаковане на кафе на зърна, смляно кафе, еднократни капсули, безкофеиново кафе, обработка по поръчка. Сертифицирана компания по ISO 14001. Перфектната чаша започва от най-добрите зърна. Изборът и закупуването на отлични кафета е първата стъпка за създаване на нашия продукт с високо качество. Умението в печенето на зърната завършва произведението. Днес Kili Caffè е представена на...
От 1948 година избираме най-добрите кафета в света и ги обработваме според традицията на италианското печене. Уважаваме и подчертаваме различията в ароматите на техните родни земи с отделно печене. Всеки продукт на природата има своите ритми и така е и с кафето: суровина, която при печене претърпява трансформация и от малко твърдо зеленикаво зърно става голямо, кафяво, ароматно зърно. Да говорим...
...Unaiuto в Палермо, или в цяла Италия, е с етична и екологична съвест, която уважава труда на човека и околната среда. За тези, които търсят продукти с високо качество, био храни, изискани кафета, справедлива търговия, нерафинирана захар от тръстика, екологично устойчиви продукти с ниско въздействие върху околната среда и в същото време на конкурентни цени. За тези, които са решили "не" на...
... компанията да запази непроменено качеството на продукта с времето. Смесите Велути произлизат от печенето на най-добрите кафета, селектирани в южноамериканските, индийските и африканските страни, сред кафетата СТРИКТНО измивани, смеси, съставени на 75% от арабски сортове. Кафе с плътен вкус и цвят, подобен на шоколад.
През 1987 година в Медa на улица Маттеоти 77, провинция Монца Брианца, се ражда Торефазионе Хавай Мока, където собственикът Роберто Сантамброджио все още развива своята страст към кафето. Започвайки от внимателен подбор на известни зелени кафета, той създава качествени смеси за своята ценна клиентела, търсейки неповторим вкус и изтънчен аромат. Нашите смеси, които можете да опитате в баровете...
... светове на неочаквано удоволствие. Само така успяваме да произведем най-доброто кафе на зърна за истинско италианско еспресо.
Всеки ден, в нашата ръчна пекарна, селектираме, смесваме и печем до съвършенство най-добрите сурови кафета в света, опаковащи ги в рамките на 24 часа след печенето. По този начин, опаковащото свежо кафе в цели зърна, успяваме да минимизираме окисляването на неговите деликатни...
Както ще видите на нашия официален сайт: www.dettorigroup.com, ние сме печещи кафе и продаваме нашите продукти без посредници. Двете ни кафета са резултат от различни смеси от най-добрите производители в света и цените ни са конкурентни, просто защото се опитваме, доколкото е възможно, да елиминираме посредниците, които, както знаете, имат допълнителни разходи. Ние току-що сме навлезли на пазара...
...Качество и свежест на продукта, проявени както в реалността на бара, така и в смесите "Семейство", за ежедневна ангажираност и непрекъснато търсене, основано на инвестиции и страст. Вниманието при избора на най-добрите зелени кафета, отделното печене и грижата за сместа са определили нашите продукти и поставили компанията сред първите 10 компании за печене в Италия. Четвърта Кафе присъства с продуктите си както в хранителния канал (традиционен, GD и GDO), така и в канала Ho.Re.Ca., снабдявайки над 5,000 клиенти, разпределени в цялата област Пулия, както и в различни райони на Италия.