... продуктовото портфолио.
Освен кафе, предлагаме и чай, шоколад за пиене, мляко на прах, деликатеси, кафемашини, почистващи средства за кафемашини и много други.
НАШИЯТ СОБСТВЕН КАФЕЕН ПРОЕКТ:
Ние директно подкрепяме кафе производители в Кения. Чрез нашия собствен проект Мутуайни, фермерите от едноименния район в подножието на планината Кения, на почти 2000 м надморска височина, получават 25 цента за всяка продадена торба. Това важи не само за кафето от нашето партньорско село Мутуайни, но и за всички наши продукти. Приходите се инвестират без удръжки и целево в съгласие с фермерите.
... производител и доставчик на разтворими кафета, печено кафе и инстантни специалитети, ви предлагаме точното ноу-хау, за да разработите атрактивни Private-Label асортименти за търговията.
От индивидуалната опаковка, собствени смеси или съвсем нови продукти до безпроблемно складиране и логистика – опитен партньор като нас прави по-лесно реализирането на цели в нарастващия сегмент на био кафе продуктите...
... от кафе. Независимо дали търсите Арабика, Робуста, ESE капсули, кафе зърна, смляно еспресо, кафе капсули, алтернативи на Nespresso® капсули, кафе подове или кафе аксесоари; ние го имаме. В допълнение към големите марки кафе като Lavazza или illy, ние също имаме малките, фини семейни печки като Martella. Някои от нашите кафета предлагаме изключително. Те включват кафета с култов характер като Sant...
... девиз е: "За вкуса може да се спори! Но за качеството - не!"
difiore buon gusto е разположена на юг от Мюнхен, точно в Кирхзееон, на около 25 км източно от Мюнхен. Ние сме специализирани в предлагането на висококачествени продукти за взискателни гастрономи и хотелиери. Започвайки от избрани кафета, най-фини чайове, до специалитети от сладкарството, като Тартуфи, Кунеази, фини сладкиши. Освен това...
Ние предлагаме висококачествени кафета и еспресо с и без кофеин. Всички кафета се смесват и печат от нас. Нашата пекарна залага изцяло на традиционния метод на печене с барабан, комбиниран с дълготрайно печене при ниски температури. Това означава, че печенето - в зависимост от кафето - отнема около 15 - 20 минути (но минимум 12 минути) и се проверява непрекъснато от майстора на печенето. Температурата на печене е около 240°C. Този традиционен процес на печене позволява на пекаря да извлече нежно всички аромати, които придават на нашите кафета специалния характер.
Търговия на едро и доставка на храни, напитки и деликатеси с уникален асортимент от над 100 ръчно печени кафета и много други специалитети от цял свят.
Кафе проектът е специалист по гурме кафета и кафе рядкости в Европа. Импортираме и продаваме най-добрите и най-редките сортове кафе на частни и търговски крайни потребители.