...Рафиниран и елегантен, "Sassoalloro" от винарната "SASSOALLORO" е вино от високо качество, перфектно за специални поводи. Опаковано в бутилка от 75 cl, това вино е уникална смес от селектирани гроздове, която предлага богат и сложен вкус. Позволи си да бъдеш завладян от нотките на червени плодове и подправки, които ще ти подарят незабравимо дегустационно изживяване.
... за зареждане.
Двойно оптично центриране на капсулона с марка.
Главата за предварително изглаждане за поставяне на капсулона и изглаждане чрез двойна пневматична глава.
3 самозалепващи станции, задвижвани от стъпкови мотори.
Електронна платка за сигнал за стартиране на етикета.
Електронна настройка на позиционирането на етикетите чрез сензорен екран.
Настройка на скоростта чрез инвертор.
Цялостни защитни устройства от неръждаема стомана.
Спирала за селекция за 1 формат на цилиндрична стъклена бутилка 75 кл.
Главата за теглене и платформа за събиране на правоъгълни бутилки.
...CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry е италианско пенливо вино от високо качество, произведено в региона Венето. С бутилка от 75 cl, то е перфектно за споделяне на специален момент с приятели и семейство. Неговият вкус extra dry и марката DOCG осигуряват изискано и високо качество питие.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 6
1 БР = ЕВРО 2,50
1 ПАЛЕТ 72 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТИ...
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...Предложени комбинации
Необикновени аперитиви, перфектни за цялото ястие в компанията на ястия с подходяща структура, просто трябва да знаете как да слушате.
Бележки
Nautilus Cru
Историческият първи пенлив вино, отлежавал в сладка вода, на дъното на езерото Изео.
Бутилките се представят с естествените утайки от езерото Изео и са завършени с елегантна метална етикета.
Винификация в бутилка 65...
...Най-известното вино от Валполичела в света определено е Амароне.
Ле Преаре се произвежда от Винарната в Неграр (ВР),
Същата винарна, която го е създала.
Тази бутилка не съдържа само вино, а носи цялата история и опит на Валполичела.
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка.
В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка.
Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Това е само първата част от процеса на надмолдинг. Финалният артикул се използва за поставяне на бутилкавино и т.н. Финалното тегло на частта е 1,2 кг. Пластмасовият материал е PMMA.
...с натискането на един бутон.
Охлаждане и замразяване Лесният начин да останете свежи
Нашите модерни хладилници и фризери идват в различни размери и конфигурации, за да ви помогнат да запазите храната по-свежа по-дълго, да получите по-лесен достъп до ежедневните основни продукти, да съхранявате замразени храни по-умно и да поддържате винтидж бутилкавино на точното температура.
Миене на съдове...
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца.
Капацитет за стареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
...Вино с голямо качество, получено от внимателен подбор на грозде Канонaу, предимно от лози на над 40 години, отглеждани в стил "алберело".
След бавна ферментация с ципите, проведена в малки стоманени съдове за период от около 20 дни, зрее в френски дъбови бъчви за 24 месеца. Следва отлежаване в бутилка, легнала, за поне 8 месеца.
Прекрасен гранатовочервен цвят.
На носа е внушително. Богато на...
Нашата компания е малък семеен бизнес, добре утвърден на територията: лозари от поколения, днес най-накрая реализирахме и желанието да обработваме нашите грозда и да поставим в бутилка продукт, който ни представлява.
Вино, което съчетава в себе си древния опит в производството на грозде за просеко на нашето семейство и философия на винопроизводството, насочена към максимално ограничаване на...
... машината. Системите за безопасност осигуряват спиране на машината, предотвратявайки счупвания на бутилки и повреди на машината. Всички машини могат да бъдат предоставени с напълно оборудвани CIP системи за почистване, фалшиви бутилки за дезинфекция на крановете, системи за манипулиране чрез захващане на вратовръзки за PET бутилки. Всички моноблокове и триблокове са проектирани да отговорят на всякакви производствени нужди и да обработват всеки тип бутилка и капачка, с производствена скорост от 500 до 15 000 бутилки на час.
Esigo е италианска компания, лидер в производството на стойки за бутилки и дизайнерски аксесоари за съхранение и сервиране на вино, от избата до консумацията в търговски обекти като винени магазини, винени барове, ресторанти, хотели и търговски точки. Дизайнерски стойки за бутилки, функционални и технически безупречни, които позволяват правилно съхранение на виното в бутилка и оптимизират...
... абсолютно уникални, дори за наистина оригинални подаръчни опаковки, които нямат сравнение с това, което в момента е налично на пазара. Всяка бутилка изглежда като престижно ръчно изработено произведение, направено с ценни и много специфични материали, типични за Тоскана и Италия, които възхваляват страстта, любовта и естествените вещества, произхождащи от нашите лозя. Могат да се произвеждат етикети по всяка тема с доставка по целия свят.
Ние сме земеделци и малко занаятчии. Отглеждането на лози и производството на вино не го считаме просто за работа, а е повече от всичко Passion, която ни вдъхновява и ни дава нови идеи, дарявайки ни винаги значителни емоции. Да можем да съберем всяко усещане и да го поставим в една проста бутилка е възможно само благодарение на уникалността на този нектар. Ние не искаме просто да произвеждаме вино, а да споделяме такива емоции.