...W: 270 ÷ 290. Тип '0' брашно (също налично '00' с минимална поръчка от 1 палет), получено от избрани европейски зърна, характеризиращо се с пластичност и сила. Идеално е за директни теста със средна ферментация.
10KG И 25KG...
... лекота на вечната Azzurra.
Новото пробиване гарантира изтичането на брашното в двойна посока, осигурявайки несравним резултат.
Предимства:
Ново пробиване за оптимизирано изтичане на брашно
Устойчивост на топлина 3 пъти по-висока в сравнение с анодизирания алуминий
Дълготрайност Голяма устойчивост на корозия, драскотини и износване
Гладкост Много нисък коефициент на триене
Гарантирана доставка в рамките на 7 работни дни за лопати с персонализация.
Ние сме производители на брашно от мека пшеница от 1800 година. Всички наши зърна са с произход от Италия (Емилия-Романя, Абруцо, Марке) и се подбират внимателно на базата на качество и автентичност. Нашите брашна се използват за хлебопекарство, пицарии и сладкарство. За повече информация можете да посетите нашия сайт.
... с високо качество, произхождащи от сериозни и технологично напреднали компании, и постоянно търсим иновации, като в същото време се стремим да подкрепяме нашите клиенти в избора и използването на най-подходящите продукти за техните нужди. От 2020 година с нашата марка "Сицилиански корени" разширихме нашето предложение, включвайки в асортимента типични сицилиански продукти, като паста и екстра върджин зехтин.