Италия, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Тип '0' брашно (също налично '00' с минимална поръчка от 1 палет), получено от избрани европейски зърна, характеризиращо се с пластичност и сила. Идеално е за директни теста със средна ферментация. 10KG И 25KG...
Италия, Guardiagrele
...Смес с брашно и печени соеви гранули за производство на соев хляб и печива, източник на растителен протеин. Формат: 25 кг Дозировка: 100%...
Италия, Montale
... лекота на вечната Azzurra. Новото пробиване гарантира изтичането на брашното в двойна посока, осигурявайки несравним резултат. Предимства: Ново пробиване за оптимизирано изтичане на брашно Устойчивост на топлина 3 пъти по-висока в сравнение с анодизирания алуминий Дълготрайност Голяма устойчивост на корозия, драскотини и износване Гладкост Много нисък коефициент на триене Гарантирана доставка в рамките на 7 работни дни за лопати с персонализация.
Италия, Casoli Di Atri
Ние сме производители на брашно от мека пшеница от 1800 година. Всички наши зърна са с произход от Италия (Емилия-Романя, Абруцо, Марке) и се подбират внимателно на базата на качество и автентичност. Нашите брашна се използват за хлебопекарство, пицарии и сладкарство. За повече информация можете да посетите нашия сайт.
Италия, Catania
... с високо качество, произхождащи от сериозни и технологично напреднали компании, и постоянно търсим иновации, като в същото време се стремим да подкрепяме нашите клиенти в избора и използването на най-подходящите продукти за техните нужди. От 2020 година с нашата марка "Сицилиански корени" разширихме нашето предложение, включвайки в асортимента типични сицилиански продукти, като паста и екстра върджин зехтин.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play