... система и подобряване на здравето на кожата.
Отглеждани главно в средиземноморските региони, Arance Lane Late се възползват от мек климат, който подчертава органолептичните им характеристики. Те са налични на пазара от януари до май, предлагайки източник на свежи плодове през зимните и пролетните месеци. Тези портокали са идеални за приготвяне на конфитюри, сладкиши и салати, благодарение на тяхната сочност и балансиран вкус. Освен това, сокът им е перфектен за коктейли и освежаващи напитки, което ги прави универсална съставка в кухнята.
...Продуктът, произведен между юли и август, е единственият мед, който не произлиза от нектар на цветя, а от меласа, захарна секреция, отделяна от малки насекоми, които се хранят с сока на определени растения. С течна и леко лепкава консистенция, тъмен кехлибарен цвят с червеникави до кафяви отблясъци, медът от меласа има много интензивен, плодов аромат с подправъчна нотка, напомняща на черен пипер...
... аромат и неповторим вкус. Tuber Magnatum Pico се характеризира с интензивен аромат, с нотки на чесън, мед, земя и сено, и с деликатна текстура, която го прави идеален за обогатяване на ястия от висшата кухня. Всеки трюфел се събира на ръка с традиционни техники, осигурявайки максимално уважение към околната среда и естествения цикъл.
Защо да изберете Valtrebbia Tartufi?
Гарантирано качество: Всеки...
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни.
На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед.
Носът е изненадан от сладък ароматна череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино.
Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ.
RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лардо или за приготвяне на десерти.
...Съставки: Акациев мед 96%, лятна трюфел (Tuber aestivum Vitt.) 3%, аромат.
Срок на годност: 24 месеца.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества. Не съдържа глутен или консерванти.
Хранителни стойности на 100 гр: Енергия Kj 1340 / Kcal 315 Мазнини 0,1 гр от които наситени мастни киселини 0 гр Въглехидрати 77,8 гр от които захари 77,8 гр Фибри 0,3 гр Протеини 0,8 гр Сол 0,03 гр...
... Америка се смесват със сладките намеци за малц и мед от Бразилия. Към тях се добавя щипка индийска Робуста с пикантен характер и пиперлив послевкус.
Комбинацията създава кафе с балансиран аромат, който стимулира както носа, така и небцето благодарение на различните нотки, които го съставят. Приятен и лек вкус, благодарение на важните нотки на тропически плодове като манго, ананас и папая.
За тези, които обичат да се наслаждават на кафето точно като в кафенето, ароматно и прясно смляно, перфектно, за да придаде вкусен нюанс на вашите дни.
... интензивен аромат и пълен, решителен вкус. На семената от слънчоглед не е добавяна сол, добавки или консерванти, за да се запази непокътнат вкусът и органолептичните свойства на този вкусен сух плод. Семената са богати на полезни хранителни вещества за благосъстоянието на организма, като витамини от група B, линолова киселина, минерални соли, желязо, кобалт, манган, цинк, мед и фолиева киселина. Биосемената от слънчоглед се използват много за обогатяване на теста за хляб, бисквити и пица и могат да бъдат добавяни към салати или печени с добавяне на щипка сол.
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...
...Витинио: 100% Арнейс.
Винификация: ферментация в френски дъбови и акациеви тонела.
Матуиране: престой "сур лий" в тонела до следващата реколта.
Цвят: интензивно сламено жълто.
Аромат: елегантен и сложен, с нотки на зрели плодове, добре съчетани с аромати на акациев мед и сладки подправки.
Вкус: солен и пълен, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±13,5%.
Гастрономическо съчетание:
подходящ за предястия, деликатни основни ястия, ястия с риба и бели меса.
Сервирайте при температура около 8°C.
...десерти с лъжица или пълнежи за торти и еклери.
Препоръчваме ви да използвате нашата паста от лешници и за да придадете специален акцент на кафето или шоколада!
Лешникът е изключителен съюзник за нашето здраве, тъй като е храна, богата на "добри мазнини", включително омега-6 и омега-3. Освен това, той е важен източник на хранителни вещества, като калций, мед, манган, желязо, витамин E и B. Позволявайки си понякога да се поглезите с тази вкусна паста от лешници в сладко приготвяне, не може да не подобри настроението ви!
...ОПИСАНИЕ
РЕЦЕНЗИИ (0)
Съставки:
СМУКИ (28%) (сушени смукини, оризово брашно) – МЕД – ЗАХАР – БАДЕМИ (17%) – СУСАМ – ЯЙЧЕН БЯЛ – ИНУЛИНА – МАЛТОДЕКСТРИН – СОЕВО БРАШНО – КАРТОФЕН СТАРЧ – АРОМАТ
Може да съдържа следи от: ФЪСТЪЦИ – ЯДКИ – МЛЯКО
1 БАРЧЕ – ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В РАМКИТЕ НА 6 МЕСЕЦА
Хранителни стойности на 100гр продукт...
...минерални масла, PEG или синтетични оцветители, използваме само биосертифицирани консерванти, които са щадящи за кожата. От анти-ейдж крема до змийския серум, от охлювната слуз до крема за околоочен контур с Golden Collagenine, от крема с Bakuchiol до мицеларно мляко с мед и до крема за ръце с алое и масло от жожоба, всеки продукт е проектиран да бъде истинска „глезотия“, която да посветим на себе си.
... клиента. Те запазват качествата си както при съхранение, така и при готвене. Продукти: Замразена ръчно изработена паста: идеална за износ и съхранение. Тя се замразява по време на производството, запазвайки всички качества на току-що направения продукт. Замразени сеадас: паста, пълнена с сирене, която може да се приготви пържена или на фурна и да се подправи по желание с мед или захар, или да се консумира солена. Сладкиши от традицията на Сардиния: папасини, амарети и тилика.