...Извлечен единствено по механични средства, без добавки или рафиниране, запазвайки всички полезни свойства на маслината.
Богат на хранителни вещества: Високо съдържаниена олеинова киселина и естествени антиоксиданти като витамин Е, които допринасят за здравословна и балансирана диета.
Висока универсалност: Идеален както за употреба в суров вид, в салати, сосове и маринати, така и за готвене, пържене или печене, като винаги запазва характерния си вкус.
Свържете се с нас за повече информация и за да поискате оферта.
... специални поводи и тържества, където детайлът и отличното качество на вкуса правят разликата. Този гурме зехтин не само добавя нотка на изтънченост на масата, но също така предлага ползи за здравето благодарение на високото си съдържаниена антиоксиданти и здравословни мазнини.
...В Carboliva произвеждаме въглища от маслинови костилки. Това е напълно възобновяем биовъглища, което никой друг не произвежда. То има най-висока топлинна мощност поради високото си съдържаниена въглерод (80%) и работи много добре на барбекюта и в ресторанти.
Брикети от биовъглища от маслинова пулпа
В Carboliva произвеждаме въглища от маслинова пулпа. Това е напълно възобновяем биовъглища, което никой друг не произвежда. Има висока топлинна мощност поради съдържанието си на въглерод (60%) и работи много добре на барбекюта и в ресторанти.
...Микроорганизмите са живи напитки, сладки и здравословни. Те се произвеждат чрез ферментация на пробиотични култури, получавайки освежаваща напитка, слабо газирана, с ниско съдържаниена калории и захар. Всяка напитка съдържа по-малко от 2% захар, притежаваща характеристиките на йогурт с бифидус и изотонична освежаваща напитка, без хранителни проблеми, произтичащи от млечна киселина или добавени...
... пържени ястия.
Освен отличния си вкус, маслото Hojiblanca е известно с високото си съдържаниена мононенаситени мастни киселини и естествени антиоксиданти, което го прави здравословен и полезен продукт за сърцето и кръвоносната система.
... съдържаниена наситени мастни киселини в сравнение с други растителни масла.
- Получен от маслини, отглеждани без пестициди и химически торове, което го прави по-здравословен и устойчив продукт.
Приложения на органичното зехтин:
- Кулинария и хранене: Идеален за подправяне на салати, готвене на бавен огън, намазване на хляб и др. Придава вкус и хранителни свойства.
- Лична грижа: Използва се при производството на сапуни, кремове,...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържаниена сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червен пипер...
...Зехтин екстра върджин, произведен от студено пресовани маслини от сорта каррашкена. Награден от Управлението на Естремадура за "Изключително качество". Съдържание под 0,4º. Доставя се в кутии по 24 броя.
... сензорното качество на продукта.
Този екологичен зехтин се отличава с високото си съдържаниена полифеноли, които придават на екологичния зехтин антиоксидантни свойства, защитават от сърдечно-съдови заболявания и имат противоракови качества, наред с други.
...Зехтин екстра върджин, извлечен от маслини от сорта Пикуал, отличаващ се с отличен състав на мастни киселини и количество естествени антиоксиданти. Високото съдържаниена мононенаситена олеинова киселина помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, а ниското съдържаниена линолова киселина и високото съдържаниена полифеноли го правят най-стабилното масло, което съществува; това е зряло масло с голямо тяло. На вкус е балансирано в горчивината и пикантността, напомнящо на доматеното растение и зеления бадем.
...Маслиново масло от висша категория, получено директно от маслини само чрез механични процедури. Студено пресовано, Пикуал, събран през октомври.
Със златистозелен цвят, то притежава интензивен плодов аромат и цветови нюанси на зелено. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятно парене, което разкрива високото съдържаниена полифеноли, като гаранция за запазване на всички негови естествени...
... филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържаниена витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави зехтина един от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Зелен горчив и леко пикантен, вкус на зелени листа, прясно нарязана трева, зелени банани и артишок.
Аромат: Има аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие,...
Конде де Аржило е зехтин екстра върджин от сорта маслини Пикуал, характеристика, която му придава високо съдържаниена олеинова киселина (80%), както и феноли и други компоненти, които му дават най-висока антиоксидантна сила, което го прави да се запазва в оптимални условия в продължение на години. За да осигурим максимално качество на нашия продукт, извършваме всички етапи от производствения...
... обработен дори в най-малките детайли, следим неговата проследимост от маслиновата градина до вашата маса, с безупречен вкус и аромат, свободен от дефекти, балансиран и с много характер. Освен собственото съдържание, избрахме тъмен стъклен контейнер в цвят канела, за да предотвратим проникването на светлина и въздух и така да максимизираме стабилността на съхранение на нашия зехтин. Накрая облякохме бутилката с елегантност, която цели да предаде концепцията за качество с прецизна етикетка и точна информация.
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържаниена полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.
... трева и домат. Масло с голямо тяло, с леко горчиво и пикантно усещане, което е индикативно за по-високия процент антиоксиданти (полифеноли), характерни за маслините в верижния период от сорта Пикуал. С по-високо съдържаниена олеинова киселина, което го прави по-здравословно и основен компонент в ценената днес средиземноморска диета. Особено препоръчително за консумация в суров вид, за тези, които...