...Гатза от черен бульон, приготвен с черен бульон, аромат на бульон и съставки от различни растения, като зехтин и черна трюфел, опакован чрез физически процеси, с перфектна текстура и много приятен аромат и вкус на черен бульон, е много вкусен за всякакъв вид ястия, особено риби, салати, яйца и меса,...
...Център за обезкостен шунка. Представя розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина.
Ръчно изработени парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-30 месеца.
Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, осоляване, естествено сушене, отлежаване в изба и обезкостяване.
Тегло: 1,600 кг
Условия за разпространение и транспорт: Ако е опакован вакуумно...
...Бонито се лови в Кантабрийско море. След готвене, най-ценната част от бонито, с медена текстура и страхотен вкус, се добавят зехтин и сол, натурален продукт, направен от висококачествена синя риба и с множество ползи за здравето.