... гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес напроизводство: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в избата.
Съставки: Иберийски шунка от жълъд, сол и консерванти.
Нетно тегло: 100 гр.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса напроизводствона сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Смес от добавки (консерванти) за употреба в месарството, за производствона месни продукти, които не са обработвани термично, сушени по традиционни методи (сушен хамон, сушена плешка, сушен врат, цецина и подобни продукти) с период на зрялост над 45 дни. Формат: торби 5кг...
Churros Casimiro. Производствона ултра замразени чуроси за разпространение и износ.
Ултра замразени чуроси.
Традиционна рецепта.
Без добавки, консерванти или оцветители.
Малка и семейна фабрика за турони и марципан, която поддържа непрекъснато производство през цялата година, следвайки традиционни методи, изработени без консерванти и оцветители. В същата фабрика можете да опитате техните типични продукти, докато наблюдавате производствения процес с съставки от най-високо качество. Нашите ТУРОНИ и МАРЦИПАНИ продължават да се произвеждат по традиционен начин; с...
ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СУХА ХРАНА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ:
WILD SIDE: ПРЕМИУМ храна с голямо количество прясно месо и месо от екзотични животни, с висока хранителна стойност и лесно смилаемо месо.
- БЕЗ ЗЪРНА. Кучетата и котките са месоядни животни, които не метаболизират добре зърната.
- БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ. Използваме екстракт от розмарин и зелен чай като естествени консерванти.
- С...
...Растителни масла и растителни масла. Био хидролати. Натурални екстракти - тинктури, абсолютни масла, смоли и ароматни дървета, ароматни химикали, натурални есенции и широка гама от натурални съставки за производството на био козметични продукти, като натурални консерванти, свързващи вещества, емулгатори, повърхностно активни вещества, растителни восъци.
Сред нашите основни клиенти в сектора на био...
Компания за преработка и производствона рибни продукти. Специализирани сме в октопода и предлагаме различни формати на сварен октопод, с сосове, на карпачо, цял. Също така предлагаме рибена и морска супа, хамбургери от главоноги, карпачо от скариди. Всички продукти са без добавки и изкуствени консерванти и могат да бъдат пресни или замразени. Доставяме в канала HORECA и Retail, тъй като имаме различни формати и опаковки.
... 95 (28012 Мадрид) в обичайните работни часове, така и в услугата си за доставка на мед до дома.
В Каса Пахуело | Къщата на меда предлагаме:
Нашите медове са с испански произход.
100% чист суров мед от ръчно производство (без никаква индустриална обработка)
Мед без добавени захари.
Мед без консерванти.
Мед без рафиниране.
Напълно натурален мед, без добавки.
... високото технологично ниво на нашите производствени процеси ни правят изключителни на пазара. Нашият звезден продукт са пиперите Падрон. Автентичен пипер Падрон от Галисия, събран в пълния сезон. Ръчно подбран, чист и пържен с изискан слънчогледов олио по занаятчийски начин в идеалната си точка без добавки или консерванти. Ултра замразен незабавно с течен азот, за да се запази непроменена текстурата...
... уважение към природните ресурси, околната среда и здравето на хората. При тяхното производство не се използват нито консерванти, нито оцветители, нито химически добавки. Те са по-здравословни, по-благоприятни за околната среда и за животните. Но трябва да имаме предвид, че само екологичните етикети гарантират, че продуктът е произведен в съответствие с подходящите практики и са удостоверение за качеството на околната среда на екологичните продукти.
...Gustoso Gelato Gourmet е основан през 2014 година от Роберта Ла Рока, италианска майсторка, която донесе в Баваро/Пунта Кана своето производство и продажба на италиански сладолед с високо качество, без консерванти и без оцветители. Над двеста и петдесет вкуса на Gustoso Gelato Gourmet са зарадвали най-изискания вкус на посетителите на артезанската сладоледена фабрика в Palma Real Shopping Village или на други точки за разпространение в района.
... производството, така и в областта на роботиката, което ни позволява да бъдем изключително ефективни и да гарантираме максимално качество и безопасност на храните в произведените продукти. Съоръженията са сертифицирани по стандартите IFS Food, BRC и ISO 14001, освен това разполагат с сертификат за производствона биологични продукти. Асортиментът за детско хранене включва продукти, адаптирани за всички...
... стойност е да предлагаме навременна и бърза услуга, намалявайки периода напроизводствона продукта, за да запазим аромата и свежестта на ядката и да доставим продукта по най-оптималния начин, винаги под строг контрол на качеството. Постоянната иновация ни позволява да се адаптираме към пазара по всяко време, предлагайки нови продукти или отговаряйки на нуждите на нашите клиенти с тяхната собствена марка.
Портомар (Групо Перейра) е един от премиум производителите в Галисия в областта на консервирането на риба и морски дарове. От 1955 година сме активни в този бизнес сектор. Производственият процес е ръководен от традиционното производствона консерви, комбинирано с най-новите технологии за качество. Нашите продукти са без добавки и консерванти.
... консумация на енергия. Това е дълготраен продукт (18 месеца) с дълготрайно съхранение. Без консерванти. Финалният продукт представя по-добри органолептични стойности (плътност, гладкост, свежест, кремообразност) в сравнение с другите амбиентни млечни продукти, благодарение на по-ниската термична обработка.
В Алфонсо Торес всеки ден селектираме картофите, които ни доставят директно от полетата, обелваме ги, измиваме, нарязваме и внимателно пържим в масло от най-високо качество, за да можеш да се насладиш на истински чипсове от фритюрник. Тайната на дебелината на картофите и занаятчийския процес напроизводство, който следваме от 1975 г., правят нашите чипсове вкусни, много хрупкави и с точното...
Иберийски хамон, иберийски лоумо, чоризо и салчичон иберико, иберийска лонганиза, маринована бекон, мариновано лоумо, пълнено главно месо, чоризо и салчичон без добавки: без консерванти, без лактоза, без глутен, всички продукти от свинско месо. качество на продуктите и ръчно производство.
... събрани зеленчуци, които придават целия натурален вкус на нашите продукти.
Без консерванти и добавки: Когато събираме доматите в оптималния момент на зрялост, постигаме подходящия цвят и баланс между киселинност и захари, което ни гарантира естествена консервация без нужда от добавки.
На бавен огън: Както приготвено в къщи, използвайки най-добрите зеленчуци, екстра върджин зехтин и готвене на...