Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
...Сирене, произведено от пастьоризирано овче мляко от Манчега и сертифицирано от Регулаторния съвет за сирена Манчего с географско указание.
Полузрело сирене Манчего PDO Маесе Мигел - на възраст 3 месеца.
Зрело сирене Манчего PDO Маесе Мигел - на възраст 6 месеца.
Зрело сирене Манчего PDO Маесе Мигел Резерва - на възраст 9 месеца.
Сирене Манчего PDO Маесе Мигел Гран Резерва - на възраст 12 месеца.
Свинеферма, разположена в югозападната част на Екстремадура, родината на шунката от белота. Разполагаме с дееса, животновъдство, собствена фабрика и изби, както и "Бяла зала" с персонално оборудване за различни видове нарязване и вакуумно опаковане или чрез инертен газ. Предлагаме серия от иберийски продукти, произведени по собствена и ръчна технология, шунки, палети и колбаси от чисти иберийски с...
...QUESOS NAVALMORAL S.A., основана през 2005 г., основно произвежда сирене Манчего с географско указание. Ние сме вторият най-голям производител на това известно испанско сирене (над 1.200.000 кг. през 2016 г.)
Качеството на нашите продукти е потвърдено от сертификатите за качество BRC (Степен AA) и IFS (Високо ниво), както и от наградите (Златен медал), спечелени на международния конкурс за сирена „World Cheese Awards“ през 2014, 2015 и 2017 г.
Не използваме нито Лизозим, нито Натамицин, нито каквито и да било други добавки в производството на нашите сирена. Те са напълно натурални.
...Пресован сирене, произведено от пастьоризирано или сурово мляко, произхождащо изключително от овце Манчега, отглеждани и хранени по екологичен начин, контролирано от регулаторния съвет на наименованието за произход на сирене Манчего.
...Изнасяме агнета от първо качество с тегло между 45-50 кг. Основните породи са Мерино, Сегуреньо и Манчего.
През 2015 г. Ruigan се представи на пазара на овце от първо качество. Даваме на нашите клиенти възможността да получат телета, агнета или и двете чрез една единствена поръчка.
Агнетата получават адекватно внимание и се хранят естествено, за да се постигне най-добрият продукт. Ветеринар преглежда здравословното състояние на всяка пратка преди транспортиране и последваща доставка.
...ПОДГОТВЯМЕ ПОПУЛЯРНИ ХРАНИ ДО 25000 МЕСТА. ПАЕЛИ, ФИДЕУАС, ПЕЧЕНИ ЦЕЛИ ЖИВОТНИ (АГНЕ, СВИНЯ, ГОВЕЖДО), ТОРТИЛИ, ЯСТИЕ ОТ АГНЕ, ЯСТИЕ ОТ БИК, ГИГАНТСКИ САНДВИЧИ, САРДИНИ... И Т.Н. АВТЕНТИЧНИ ЯСТИЯ: МАРМИТАКО, ЕМПЕДРАО, ФАБАДА, ЗЛАТЕН ТРЕСК, ЕСПАРДЕНЯ, ГАЗПАЧО МАНЧЕГО, МИГАС, ГАЧАС… И Т.Н. МЕЖДУНАРОДНИ ЯСТИЯ: ХАДЖ АРОЗ, НЕМСКИ ГРИЛОВЕ. РАЗПОЛАГАМЕ С МАТЕРИАЛИ, ПЕРСОНАЛ И ПОСУДА, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ...
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени от мляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
... сирене Манчего. Млякото идва от местни стада, които не биха могли да се радват на по-добра среда за развитие и да ни предоставят толкова ценна съставка. Това сирене има вкус като преди. Зехтинът екстра върджин Villajos се получава от сортовете Корникабра и Арбекина, чрез строг контрол на качеството на всички етапи от производствения процес. Зехтинът Villajos е зехтин с индивидуалност и голям вкус...
... животни за:
- Либия
- Алжир
- Мароко
- Тунис
- Ливан
- Египет
- Турция
и други страни.
Породите, които изнасяме, са следните:
Телета:
- Френски Шароле
- Испански Шароле
- Лимузин
- Кръстоска Лимузин-Шароле
- Пинто
- Монтбелиард
- и др.
Агнета:
- Испански Мерино
- Манчего
В SPAINSQUARE се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добро качество, цена и доверие в продукта.
Ако имате въпроси или запитвания, сме на ваше разположение.
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сирене Манчего DOP и специалитети от овче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
... във всички държави. Зехтинът е основната и характерна съставка на средиземноморската диета. Произхожда от земите на Андалусия, а употребата му е предимно кулинарна и много полезна за здравето. Имаме и други продукти, като: - Вино - бяло, червено или розе - Чацина - Иберийските чацини са консервирани, мариновани или колбаси. Сред най-известните са чоризо, салчичон, лонгета и други колбаси като бутефара, моркон или месо с плънка. - Сирена - Кабрале, Пайойо, Бофард или манчего...
...Онлайн магазин за ръчно изработени манчегски продукти. Дистрибутори за магазини, ресторанти и компании "Търговия на едро" и за частни лица. Доставки до всяка точка на Европа. Опитайте ръчно изработеното сирене Манчего с обозначение за произход, нашето вино от Кастилия Ла Манча с обозначение за произход Манча, обозначение за произход Ривера дел Хукар и от Земята на Кастилия. Традиционни манчегски...
...произхождащи от свине от чиста иберийска порода. - Ръчно приготвена бира, с медитерански нотки, която ви оставя да усетите малко от Севиля - Испания. - Оцет от Херес от нашите имоти в Кордоба. - Сирене Манчего D.O. произхождащи от стада с изключителна генетика. - Бобови култури категория екстра от семейни ферми или от други земеделци от най-добрите земи на Испания в Астурия, Саламанка, Наварра, Кастилия и Леон и Севиля. - Натурален мед и полен, шест различни монофлорни разновидности за всички вкусове. - Ръчно приготвени турони, произведени на 100% с бадеми Маркона.
Присъединете се към нас в подкрепата на малки и средни сертифицирани екологични производители в техния процес на интернационализация от 2004 година. Стремим се да изградим дългосрочни отношения между производителите и купувачите от чужбина, като търсим устойчиви връзки. Изнасяме основните екологични продукти на Испания: хамон и чоризо от Серано и Иберико, сирене Манчего DO, зехтин от различни...
ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ НА ЕДРО, ИЗНОСИТЕЛИ И ВНОСИТЕЛИ С ПРОДУКТИ СЪС САМИ, НАШАТА СПЕЦИАЛНОСТ СА ЗЕХТИН, МАНЧЕГО СИРЕНА, ВИНО И КОНСЕРВИ, ВСИЧКО С ИСПАНСКИ ПРОИЗХОД.