... узряване между 28 и 36 месеца.
Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище и обезкостяване.
Тегло: 1,600 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумно опакован при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC.
Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище и обезкостяване.
Тегло: 1,600 кг...
... външна обвивка в цвят на старо кафяво, с малко по-твърда текстура и с еволюирал и интензивен вкус и аромати, с дълга устойчивост в устата.
Сиренето е наградено със златен медал Super Gold на Световните награди за сирене 2019-2020, бронзов медал на Световните награди за сирене 2018-2019, 1-во място в категорията зряло сирене на конкурса на D.O.P. Махон-Менорка 2018, златен медал на Gourmet Quesos 2017, 1-во място в категорията зряло сирене на конкурса на D.O.P. Махон – Менорка 2017.
... зависимост от интереса на нашия клиент. Различните референции предлагаме в различни калибри, порции, филета, резени, HGT и др. Ако нашият клиент го изисква, можем да опаковаме с марките и логата на неговата компания и в различни формати, както в кутии за хранителни услуги, така и в торби. Нашата търговия варира от 1 палет до няколко контейнера. Всички поръчки под един контейнер се обслужват директно от Испания. Разполагаме с логистични услуги както в полуострова, така и за останалата част на Европа.