Bodegas Anchurón произвежда червено, бяло, розе и сладко вино. Нашите бутилирани формати са 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl и 75 cl в момента, които принадлежат на Денацията на произход Гранада и на Защитената географска индикация Алтиплано на Сиера Невада, в зависимост от виното. Работим с сортове Каберне Совиньон, Темпранильо, Мерло и Сира за червено грозде; Шардоне, Совиньон Блан и Мускател от...
...-МЕРЛОТ, ТЕМПРАНИЛО-СИРА, ТЕМПРАНИЛО-МЕРЛОТ-СИРА. Тези три последни могат да бъдат от 12 до 18 месеца в бъчка и са предназначени за производството на най-добрите вина от Pago в региона, както и за сладкия Мускател от късна реколта. Разполагаме с помещение за бъчки, с около 650 единици, плюс съдове от 5000 и 8000 литра за производството на топ вината на избата. В момента успешно изнасяме в цяла Европа, част от Азия, Океания и Канада, като сме едно от референтните вина в SAQ (Съюз на алкохолите в Квебек).
Ние извършваме целия процес на производство на вино от полето до бутилката и го продаваме на всеки междинен етап. Така че може да се продава по бутилка или на едро. Средното количество вино, което произвеждаме, е около 25.000.000 литра. Винопроизводствените сортове, които правим: Бяло: айрен, совиньон блан, макабео, вердехо. Червено: Темпранильо, Гарнача, Сира.... Философията на винарната за създаване на вино започва в лозята много преди реколтата. Значително време се отделя от фермерите, работещи в лозята, за да осигурят перфектен баланс на плодовете.
...) и Натурално сладко вино (Фата Моргана). Произвеждаме вината под IGP ВИНО ДЕ ЛА ТИЕРРА ДЕ КАСТИЛЯ. В Мон Реага сме горди да работим активно за опазване на околната среда и борба с климатичните промени. Затова изчислихме нашия въглероден отпечатък и разработихме План за намаляване на емисиите, който ни позволи да получим печата на Националния регистър на въглеродния отпечатък. По този начин...