Нашата компания се занимава с складиране и търговия на кожи и сурови кожи, raw wet salted, hides, cow, с голям опит в сектора.
Също така продаваме кожи в pickled и wet blue.
Имаме склад, разположен в североизточна Испания, с над 30 години опит, с натрупан опит и история, която ни утвърдява като референти на пазара, и друг в Мадрид (централна Испания), което ни позволява да имаме голям обем на по...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
...Чревца от агне
Идеални са за прясно и сушено колбасарство:
Франкфуртска наденица, салам, чистора.
· Предлагат се в: Кълбета или в обвивка (твърда или гъвкава).
· Качество: AAB, AB или A.
· Дължина: 80м и 90м.
КАЛИБРИ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
...Канал от агне, родено и отгледано в овцевъдната зона на Испания, която е дееса в Екстремадура. Където климатът, храненето и теренът дават резултат в месо от първокласно качество.
Имаме различни породи агнета, но в по-голямо количество предлагаме агнета от порода мерина.
Теглото на каналите отговаря на нуждите на нашите клиенти.
Имаме канали с тегло от 10 кг до 20 кг.
Качеството, надеждността и...
...Канал от мерино агне, тегло на канала по преценка на клиента.
Агне от порода мерино
Халал сертифицирано
Отглеждано в дехесата на Екстремадура, животновъдна зона в Испания.
Нашето качество ни отличава.
Изнасяме навсякъде по света.
БАРБЕКЮТА ЗА СВАТБИ. Автентична кетъринг услуга за меса на скара. Всичко приготвено на момента и на очите на гостите. Разнообразие от домашно приготвени предястия. Скара с месо, риба, морски дарове и зеленчуци. Цели агнета на шиш. Всичко приготвено от професионални грилъри. Осигуряваме всичко необходимо за празненството. Консултации и предложения. 25 години опит и коментарите на нашите клиенти пот...
...ПОДГОТВЯМЕ ПОПУЛЯРНИ ХРАНИ ДО 25000 МЕСТА. ПАЕЛИ, ФИДЕУАС, ПЕЧЕНИ ЦЕЛИ ЖИВОТНИ (АГНЕ, СВИНЯ, ГОВЕЖДО), ТОРТИЛИ, ЯСТИЕ ОТ АГНЕ, ЯСТИЕ ОТ БИК, ГИГАНТСКИ САНДВИЧИ, САРДИНИ... И Т.Н. АВТЕНТИЧНИ ЯСТИЯ: МАРМИТАКО, ЕМПЕДРАО, ФАБАДА, ЗЛАТЕН ТРЕСК, ЕСПАРДЕНЯ, ГАЗПАЧО МАНЧЕГО, МИГАС, ГАЧАС… И Т.Н. МЕЖДУНАРОДНИ ЯСТИЯ: ХАДЖ АРОЗ, НЕМСКИ ГРИЛОВЕ. РАЗПОЛАГАМЕ С МАТЕРИАЛИ, ПЕРСОНАЛ И ПОСУДА, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ...
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
... преживяване на масата, което предлага ресторант Флати, разполагаме с наистина домашни десерти. Специално внимание заслужава тяхната ангажираност към местните продукти, като кавиар, есетра и пъстърва от Риофрио, боб, диви аспержи и все по-признатото агне от Сиера де Лоха, което всеки ден все повече се утвърдява за своята специална категория. Във всеки случай, винаги е интересно да се консултират предложенията на деня или препоръките на шефа, сигурно всяка ситуация ще донесе незабравима изненада.
Ние сме ресторант-асадор, отворен в мадридския квартал Вальекас от 1986 година. Специализирани сме в мадридското готвене и сме получили 2 награди в традиционния маршрут на мадридското готвене. Също така сме специализирани в други ястия като ориз с лобстер и печено агне. Разполагаме с пространство за 70 гости за тържества като кръщенета, комунии и сватби, както и за корпоративни събития. В момента сме инсталирали външна тераса както за лятото, така и за зимата. Не се колебайте да ни посетите!!!
... производители на преработено месо; Предоставяне на най-добрите парчета, които са незаменими за правилната обработка на нашето престижно сушено месо.
- Продажба на доставчици, хипермаркети, хранителни вериги и търговци на едро на нашия продукт; Сушено месо, солено, сушено или пушено. Доставка опакована, нарязана, на кубчета или цели парчета.
- Продажба на специалисти в кетъринг търговията., Специални продукти като специални парчета червено месо, агне, прасенце и др. Работим само с най-високо качество.
Ако имате каквито и да било съмнения, нужди или въпроси, моля, свържете се с нас на info@taldabura.com...
Ресторант, специализиран в морски дарове и риба. Пресни гурме продукти, най-доброто от пазара, приготвени с внимание и традиция. Изба с подбрани вина и шампанско. Филе от мерлуза с кокотхас и миди, Бакалао с два вкуса, Беги-хаунди в собствен сос, стриди, перцеби, миди, омари, лобстери, перцеби, некори, карбини, родабало, килограм говеждо месо, агне,.. са само част от ястията, които можете да...
...бял, зелен, Сичуан, Ямайка...), куркума, джинджифил, индийско орехче и т.н., както и къри и други екзотични смеси като рас ал ханут, гарам масала или тандури, подправки за барбекю, маринати за пиле, месо, агне и т.н. Директна продажба чрез нашата онлайн платформа www.1001especias.com. Доставка в рамките на 24/48 часа до цялото полуостровно пространство. Без минимална поръчка. От 50 грама. Подправки...
...Продаваме животински副продукти като вълна и кожи. Що се отнася до вълната, разполагаме с вълна тип V на различни цени от 0.50 до 1.15 Евро/кг EXW в зависимост от характеристиките ѝ (микрони, дължина, добив...) както и рециклирана вълна на 0.40 Евро/кг EXW. Количеството е според търсенето. Що се отнася до кожите, разполагаме с осолени кожи от мериносово агне (на възраст от 4 до 6 месеца). Произход...
...Успехът е гарантиран с нашето разнообразие от меса: агне, козле, пиле, свинско, заек, говеждо, прасенце и не на последно място великолепното агнешко IPG, цяло, нарязано или дори в хамбургери за най-малките. Разполагаме и с три физически магазина в Вальядолид, където можете да намерите всички наши споменати продукти. Очакваме ви, заповядайте в Vaya Lechazo!