... пепел върху плодови дървета: Тя защитава кората от неблагоприятни условия и действа срещу насекоми.
Сушенето наколбаси и шунки в кутия за дълъг период придава леко опушен вкус на месните изделия.
Пепелта влиза в състава на много козметични продукти.
Перални продукти: пепелта влиза в производството на натурална прах за пране.
Дезамерификация на маслини.
Изработкана бижута, емайли.
Събраната пепел...
...
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: 0,7-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес наизработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва
Тегло: 0,7-1,2 кг...
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Таджин от глинена керамика с отвод за пара, изработен и емайлиран на ръка.
Таджин с ръчна изработка, много устойчив на топлина. Таджин, който ще ви позволи да постигнете равномерно готвене благодарение на отличното разпределение на топлината и своя отвод за пара.
... под самата плоча.
Регулиране от 120°C до 320°C, чрез термостат, с индикаторна лампа.
Изработка от неръждаема стомана AISI 304.
ПРЕДИМСТВО:
Нуждите се променят в зависимост от ситуацията. Необходимостта от персонализиране на подредбите, придавайки им уникален характер, става все по-често правило, ето само някои от причините да ви представим нашата нова гама за вграждане DROP IN Cooking. Пълна гама...
...":"Ламиниране","F":"Рязане или сгъване","G":"Изработка/рязане на торби","H":"Краен контрол","J":"Доставка","Material":"NY+PE","Dimension":"Според вашите изисквания","Disclaimer":"Отказ от отговорност: Всички търговски марки и изображения, показани тук, са примери за нашите производствени възможности, те не са за продажба и са собственост на техните притежатели.","Production Process of vacuum bags...
...Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработеното месно изделие, наречено "Собрасада"; поради отсъствието на ограничителни добавки, е подходящо за консумация в свежо, сушено и/или узряло състояние чрез процес на узряване-сушене.
Формат: кутия 270г, чанта 3,6кг...
...най-доброто предястие е добра компания и просто парче от добър колбас. Избери своя момент. Сигурно не е нужно да бъдем експерти дегустатори. Но по един или друг начин, независимо откъде идваш, добрият чоризо, шунка, лоумо или сирене имат аромат, когато тяхната изработка и качество са отлични. Ние сме компания за традиционно производство на домашни колбаси. Разполагаме с онлайн магазин, в който можете да намерите всички наши продукти.
Ние сме малка семейна компания с над две десетилетия опит, която с много отдаденост се грижи и уважава нашите продукти, за да предложи страхотен продукт на нашите клиенти. Изработка и производство на Иберико. Колбаси и Иберийски шунки от Гихуело. Иберийски шунка. Шунка от Гихуело. Иберийски колбас. Колбас от Гихуело. Прясно месо.