...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естествени черва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Фабрика за шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
В DOMPAL разполагаме с най-добрия избор от шунки и колбаси, иберийско месо, ексклузивни сирена, AOVE, вина и най-изисканите растителни и морски консерви.Всеки един от нашите продукти е резултат от внимателен подбор, за да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти.От сушилнята и производственото ни съоръжение в Хабуго (Уелва) и нашата главна база в Алкобендас (Мадрид) достигаме до всички...
D'alma Mater е водещ износител на артезански храни от Португалия, специализирайки се в висококачествени, традиционни продукти от регионите Серра да Естрела и Бейраш. С ангажимент за запазване на наследството и автентичните вкусове, Dalma Mater предлага селекция от известни продукти, включително сирене Серра да Естрела, сушени шунки и уникални колбаси, изработени с прецизност и грижа. Тези специали...
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.