...Замразено свинско сърце
Замразен свински черен дроб
Замразени свински вратни кости
Замразена свинска кожа
Замразена шия/гръбна кост
Свински плешка, известна още като свински бут
Пикник шунка
Предна става
Свински филе
Свински котлети
Малки ребра
Свински корем
Сpareribs
Сирлоин
Заден крак
Става
Замразена свинска половинка
Замразен свински бут с кост, с кожа
Замразен свински бут с кост, без кожа...
...Замразен свински бут. Нашата основна цел е да удовлетворим нашите клиенти и да поддържаме дългосрочни бизнес отношения. Освен това нашите замразени свински продукти са специално заклани ръчно в съответствие с ислямските (ХАЛАЛ) и международните изисквания. Поддържаме стриктно спазване на всички изисквания за хуманно отношение към животните и заколение, включително точност на разреза. Доставяме...
... на цяло
Преден крак с кости на резени 3-4 см
Език
Висока ребра
Костен мозък пръчка замразен
Костен мозък нарязан 5 см замразен
Гърди без кости
Гърди без кости - PAD
Лапи без кости 80/20
Лапи без кости 70/30
Бавета PAD
Фланк стек PAD
Месни изделия от юници
R1 секции
98/02 секции
95/05 секции
90/10 секции
85/15 секции
85/15 секции на врат замразени
80/20 секции
70/30 секции
Текуче месо 90/10
Месо мазнина
Части от задната част на юниците
Коляно 3-ка нарязано
Горна част с капак 8+
Горна част без капак...
...Замразено свинско месо
Спецификация: Без кожа, мазнини и кости; всяка половинка труп е нарязана на следните четири парчета:
1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8 кг нето.
2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35 кг нето.
3. Филе: Всяко парче с минимално тегло 0.55 кг нето.
4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2 кг нето.
С малко мазнина оставена на всяко парче месо. Във всяка кутия е...
Производство на пилешко месо
Целият HALAL процес на клане отнема само около един час. Охладеното пиле след това се насочва към помещение за рязане, където добре обучените работници го нарязват на части, освен ако не трябва да бъде напълно опаковано и съхранявано в контролирано по температура хранилище при -24 °C с дата на годност 12 месеца от датата на клане. По време на процеса на клане се извърш...
... ребра, 9-12 см, 15 кг кашон
Замразени свински стомаси, 10 кг кашон
Замразена свинска гръбна кожа, 20 кг кашон
Замразена свинска мазнина за рязане, 20 кг кашон
Замразена свинска беконова мазнина, 20 кг кашон
Замразени свински езици, швейцарски нарязани, в кашон
Замразен свински врат, с кост, в кашон
Замразен свински крак без кост, полиблок
Замразен свински врат с кост, в кашон
Замразен свински врат...