Германия, Taunusstein
...Замразено свинско сърце Замразен свински черен дроб Замразени свински вратни кости Замразена свинска кожа Замразена шия/гръбна кост Свински плешка, известна още като свински бут Пикник шунка Предна става Свински филе Свински котлети Малки ребра Свински корем Сpareribs Сирлоин Заден крак Става Замразена свинска половинка Замразен свински бут с кост, с кожа Замразен свински бут с кост, без кожа...
Дания, Taastrup
...Замразен свински бут. Нашата основна цел е да удовлетворим нашите клиенти и да поддържаме дългосрочни бизнес отношения. Освен това нашите замразени свински продукти са специално заклани ръчно в съответствие с ислямските (ХАЛАЛ) и международните изисквания. Поддържаме стриктно спазване на всички изисквания за хуманно отношение към животните и заколение, включително точност на разреза. Доставяме...
Германия, Berlin
... на цяло Преден крак с кости на резени 3-4 см Език Висока ребра Костен мозък пръчка замразен Костен мозък нарязан 5 см замразен Гърди без кости Гърди без кости - PAD Лапи без кости 80/20 Лапи без кости 70/30 Бавета PAD Фланк стек PAD Месни изделия от юници R1 секции 98/02 секции 95/05 секции 90/10 секции 85/15 секции 85/15 секции на врат замразени 80/20 секции 70/30 секции Текуче месо 90/10 Месо мазнина Части от задната част на юниците Коляно 3-ка нарязано Горна част с капак 8+ Горна част без капак...
Нидерландия, Hp Leusden
...Замразено свинско месо Спецификация: Без кожа, мазнини и кости; всяка половинка труп е нарязана на следните четири парчета: 1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8 кг нето. 2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35 кг нето. 3. Филе: Всяко парче с минимално тегло 0.55 кг нето. 4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2 кг нето. С малко мазнина оставена на всяко парче месо. Във всяка кутия е...
Германия, Ankum
Производство на пилешко месо Целият HALAL процес на клане отнема само около един час. Охладеното пиле след това се насочва към помещение за рязане, където добре обучените работници го нарязват на части, освен ако не трябва да бъде напълно опаковано и съхранявано в контролирано по температура хранилище при -24 °C с дата на годност 12 месеца от датата на клане. По време на процеса на клане се извърш...
Испания, Binefar
... ребра, 9-12 см, 15 кг кашон Замразени свински стомаси, 10 кг кашон Замразена свинска гръбна кожа, 20 кг кашон Замразена свинска мазнина за рязане, 20 кг кашон Замразена свинска беконова мазнина, 20 кг кашон Замразени свински езици, швейцарски нарязани, в кашон Замразен свински врат, с кост, в кашон Замразен свински крак без кост, полиблок Замразен свински врат с кост, в кашон Замразен свински врат...
Унгария, Móricgát
...пресен или замразен, в различни сортове, в вакуум или на едро...
Франция, Saint-Brice-En-Cogles
... рязане, свински врат - замразен свински бекон, свинско месо - замразени свински глави, бузи и език - замразени свински стомаси, свински черва - замразени свински предни крака, замразени свински задни крака - замразени свински задни крака, предни крака - замразени свински сърца и замразен свински черен дроб...
Нидерландия, Ottersum
... свински корем - Замразени ребра с кожа - Замразени свински ребра - Замразен свински бекон - Замразен свински мазнини за рязане - Замразено свинско филе - Замразени свински задни крака - Замразени свински уши - Замразени свински бъбреци - Безкостно говеждо месо от горната част - Безкостно говеждо месо от горната част - Замразени свински гръбначни кости - Замразена свинска кожа от гръб - Безкостен замразен свински крак - Замразен свински половин труп...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play