Франция, Rennes
...[terdézom] е лек и балансиран био розе. Лесно е да се открие и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием." Дегустация Това вино има красив светъл цвят с блестящи отблясъци и аромат на пресни плодове с леки нотки на цитруси. Свежест в устата, плодов, балансиран и жив. Опаковка 3 литра...
Испания, Casas Ibáñez-Albacete
...Розово Оригинално И Изненадващо атрактивен И Жив Цвят. Аромати На Кисела Ягода С Минерални Ноти. В Устата Е Маслено И Вибрантно, С Ноти На Червени Плодове Като Ягода И Малина, Които Завършват С Освежаващ Финал. 11 ºC Температура На Сервиране ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 30-50 години ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавало в бетонни съдове СОРТ ГРОЗДЕ: Бобал...
Франция, Auxerre
... bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"жива атака в устата с невероятна ароматна свежест. Хрупкавият и апетитен характер на това вино е съпроводен от цитруси и есенция от портокал.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Съдържание на алкохол: 13,5%","Vinification":"Винификация"}...
Франция, Cénac
... Прекрасна сладост в устата, придружена от нотки на конфитюрирани череши и копринени, добре обвити танини. Общо впечатление това е вино, което се съчетава Продукт: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – отлежавало в дъбови бъчви Площ: 0.5 ха Сорт: 100% Мерло Тероар: глинесто-вапнен почва - Плато Визия: наситен, дълбок, жив и свеж цвят...
Франция, PARIS
...С нюанс на светло злато, блясъкът е ясен. Носът е дълбок и изразителен с аромати на мед, дюля и плодово пюре. Нотки на грозде и костилкови плодове също допълват палитрата от аромати. Устата е плодова, цветна, сладка и вкусна. Финалът е кръгъл и жив. Идеален за ястие с телешко или суши или червена риба тон. 93% Пино Ноар и 7% шампанско червено вино. Златен медал на Гилбер и Гайяр 2014 и 2015.
Франция, Banyuls Dels Aspres
...Сортове: Макабео - Мускат Каталонски брегове Златен медал от Гилбер и Гийяр Почви: Аргило-калциеви Винификация: Пресоване на място, статично утаяване и ферментация в иноксова бъчва при 14" / 16" за 15 до 20 дни, след което отлежаване върху фини утайки до бутилиране. Дегустация: Светло жълт и блестящ цвят, Носът предлага аромати на пресни плодове, цитрусови и екзотични, както и красиви цветни нотки. Жив и свеж в устата, типичността на муската е доминираща в финала. Сортове: Макабео - Мускат Почви: Аргило-калциеви...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...Мадемоазел дьо Т е кюве, носеща изключително впечатляващ плодов вкус, който е едновременно апетитен и жив. Нотки на свежи цитруси (лимон, грейпфрут) и бели плодове (праскова, круша) се съчетават с екзотични аромати (манго, маракуя), създавайки експлозия от вкусни аромати в устата. Много чиста минералност също изпъква от тази бутилка, която представлява много сигурна стойност на AOC Пуи-Фюме...
Франция, Lys Haut Layon
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти Ситуация: Висок лаян Винификация Винификацията се извършва по традиционния метод. Виното остава на дъски минимум 9 месеца преди разливането. Дегустация между 6 и 8°C Око: Светло жълто Нос: Бели плодове, мелиса Устата: Фини мехурчета. Жив атака, почти нервна. Елегантен вкус. Потенциал за съхранение: Да се пие в рамките на 3 години Баланс: Брут Съчетания с храни и вино: Идеално за аперитив, коктейли и десерти. Замразен вишнев сладолед. Рязане: Двойно Гийо Височина: 100 до 120 м...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play