Сладка реклама - вече 40 години пионер и лидер на пазара в сертифицираното производство на сладки рекламни артикули.
От 1981 г. специализирана в индивидуализацията на отлични сладки рекламни средства, Сладка реклама всяка година отново впечатлява с нови възможности за персонализация, които правят рекламните артикули дори уникати.
Започвайки с фирмени лога от марципан, последвани от индивидуални ...
Wächter & Co. GmbH е един от водещите производители на пластмасови опаковки за хранителната индустрия. От повече от 50 години произвеждаме пластмасови опаковки и от юли 2016 г. сме сертифицирани по BRCGS.
Нашата фирмена база се намира в Leopoldshöhe близо до Bielefeld, в близост до A2 Hannover/Dortmund. Разполагаме със собствено производство на фолио, модерни термоформовъчни и печатни машини.
Кл...
...
• Оптимизирайте физическата си производителност чрез уникално изживяване с креатинови желирани бонбони
• Наслаждавайте се на всеки ден на вкусна порция Kiyalino креатин монохидрат желирани мечета!
2000 мг креатин монохидрат 200Mesh на желирано мече.
... годност на крема, затова е добре да го заредите преди съхранение.
Списък на съставките
250 г изчистени и измити пилешки дробчета
2 супени лъжици масло
1 чаена лъжичка нарязан магданоз
Половин чаена лъжичка черен пипер
Сол
2 нарязани скилидки чесън
100 мл двойна сметана
23 бисквити Грахам или триъгълници от тост
Желирано червено френско грозде (по желание)
Отцедени каперси
Целите пилешки дробчета се почистват и се оставят настрана. Загрейте плитък тиган на среден огън и добавете дробчетата.
Предприятие Полски Фрикаси е водеща сладкарска компания, специализирана в ръчно изработени бонбони, шоколади и сладкиши. Ние сме много горди с високото качество на нашите изделия, които са произведени от най-висококачествени съставки и по оригинални рецепти. Нашите сладкиши се отличават на фона на конкуренцията с уникален вкус и качество. Нашето уникално предимство е индивидуално проектираната опа...
CAP Solutions Culinaires е специализирана в производството на сосове, маринати, готвени сокове, комбинирано масло и бардове, предназначени за индустриите в хранителния сектор и професионалистите в ресторантьорството във Франция и чужбина. Иновации, вкус и партньорство характеризират CAP Solutions Culinaires. Експерти в кулинарни решения и покрития и декорации, ние разработваме персонализирани реце...
... състояние и крехък в сухо. Агар-агар на прах е бял до жълтеникаво-бял или светложълт. Степента на гела може да бъде стандартизирана чрез добавяне на декстроза и малтодекстрини или захароза.
Характеристики:
- термореversible
- pH-стабилен
- устойчив на температура до 90 °C
- желира след охлаждане
- вегетариански
- подходящ за веганска диета
- подходящ за лакто-вегетарианска диета
- без глутен
- без лактоза
- Кошер, ХАЛАЛ
Приложения:
- Сладолед
- Плънки за десерти
- Конфитюр
- Желирано
- Мармалад
- Плодови коктейли
- Глазура за торти
- Плънки за сладкиши и хлебни изделия
- Плодови компоти...
В Aceite Novecientos сме взискателни, затова предлагаме продукт, основан на зехтин от най-високо качество и вкус. Нашата маслина, отглеждана в Alcalá La Real (Jaen), расте при оптимални климатични, орографски и хидроложки условия за отглеждане на маслини, на приблизителна височина от 900 метра над морското равнище. Факт, който дава име на нашето уникално и различно масло. От внимателно подбраните ...
... цветове.
предоставят уникални и интересни цветове. Антоцианините се извличат от
плодове и зеленчуци, като кожата на гроздето, бъз, червено зеле, червен репичка, виолетов царевица, виолетова захар и др.
червен репичка, виолетов царевица, виолетова сладка картоф, виолетова морков и др.
Приложения:
Напитки, Консерви, Конфитюри и Желирано, Сладкарство, Приготвена храна, Печене.
... открито наново
Оригиналната стъклена бурканче празнува ренесанс.
Ястията в оригиналната стъклена бурканче се консервират чрез специален метод на варене. Без консерванти, без усилватели на вкус, само с натурални подправки.
Без охлаждане, без дълго размразяване. Просто свалете гумата,
трябва да изсвири!
Загрейте и се насладете.
Желирано от сока на зрели плодове.
Плодови намазки класически и...