...Сос от бяла трюфел, трюфел бянкетто и сирене гранападано.
Сосът от бяла трюфел (Tuber magnatum) и сирене е луксозна смес, която комбинира богатите и земни нотки на белите трюфели с дълбочината на кремообразното и вкусно премиум сирене. Този кадифен сос предлага изкушаващ вкус, балансирайки интензивния умами на трюфелите с нежната и разтопена текстура на сиренето. Идеален за подобряване на пасти...
... форма с леко изпъкнал страничен ръб – или скалзо. Цилиндричната форма с диаметър от 35 до 45 см. има минимално тегло от 24 кг.
По време на производството млякото първо се обезмаслява и след това се добавя телешки сирище; получената извара се нагрява до температура от 53°-56°, и затова ГранаПадано се определя като сирене с варена паста.
Зърната от извара след това се оставят да почиват, за да се уплътнят, след което преминават в формите, където остават поне два дни.
...Песто от генуезки босилек DOP на Calvi е приготвено по истинската лигурийска рецепта. Всъщност, то съдържа екстра върджин зехтин, босилек, отглеждан в Лигурия (Basilico Genovese DOP), борова ядка, чесън и ГранаПадано. В сравнение с домашното песто, само лимонена киселина (киселинност) и аскорбинова киселина (антиоксидант) са добавени. Няма кашу, пшеничен зародиш или други съставки, чужди на...
... храна, използвана за тяхното хранене, трябва да бъдат базирани в зоната на производство на ГранаПадано.
Обезмасляването на млякото се извършва естествено, като се оставя сметаната да се отдели чрез гравитация, докато суровото мляко почива.
Само колелата сирене, които отговарят на регулациите на Консорциума, както е посочено в правилата за спецификация и които са зрели поне 9 месеца, ще бъдат маркирани с печат с марката ГранаПадано.
Производството на ГранаПадано представлява около 22% от италианското млекопроизводство и около 40% от производството в неговите зони.
...ГранаПадано, зрял 10/12 месеца, има златиста и гладка кора и жълта паста, компактна, почти без дупки. Ароматът е ароматен и, когато се опитва, компактността на пастата освобождава деликатен и сладък вкус, типичен за млякото. Този продукт има сертификат за защитено наименование за произход (PDO/DOP).
...ГранаПадано DOP е твърдо, варено и бавно зреещо сирене. Произвежда се в равнината Падана, от полусирене сурово мляко, току-що издоено, произхождащо от ферми с крави, свободни от ендемични заболявания.
Това е италианско сирене с защитено наименование за произход (DOP).
Това означава, че всички три основни етапа на производствената верига: отглеждане, преработка на млякото в сирене и зреење...
Продажба и директен износ на cash and carry по целия свят, директна продажба на ресторанти по целия свят, продукти, произведени в Италия, моцарела от буйволско мляко, моцарела за пица, фиор ди лате, домати Сан Марцано за пица, прясна паста, паста за италиански ресторанти в чужбина. Непобедими цени за типични италиански продукти, поръчайте на нашия уебсайт и ще получите продуктите директно в рестор...
...Чесън с песто 2.9 кг антипасти от печен зеленчук регион PACA Марсилия Франция
Чесънът с песто е идеален за придружаване на вашите ястия.
Съставки Чесън (55%), слънчогледово масло, босилек, кашу, орехи, гранападано DOP (мляко, сол, сирище, лизозим от яйце), картофено нишесте, оцет, сол, захар, екстра върджин зехтин. Антиоксидант аскорбинова киселина E300. Регулатор на киселинността лимонена...
...„Скарпиноч“ са традиционна специалитет и символ на кулинарната история на страната и жителите на Паре, община в високата долина Серяна в провинция Бергамо.
Името се отнася до формата, която леко напомня на ръчно изработените обувки от плат, използвани до преди няколко десетилетия, които жените от селото шиеха за семействата си.
Прясно тесто с постна плънка на основата на гранападано, галета...
... него влизат Пармиджано Реджано, ГранаПадано, Пекорино Романо, Моцарела ди Буфала Кампана, Бурата, Горгонзола и много други. Познанията ни за пазарите, способността да идентифицираме и интерпретираме нуждите на клиентите ни позволяват да съветваме клиента, помагайки му да расте и да придобива ноу-хау относно продуктите, представянето, рязането, съхранението и съчетаването. Достигаме до цяла Пиемонт и Лигурия с нашия флот от хладилни превозни средства и разполагаме с организационна структура за международни доставки.
...Ла Монтанари & Грузза спа, разположена по пътя Емилия между Реджо Емилия и Парма, е производител на масло от сметана с неповторим вкус, събрано от над 150 мандри, произвеждащи Пармиджано Реджано. Освен че предлага всички възможни размери на маслото, компанията е и зрялостен производител на Пармиджано Реджано (от който също е производител) и ГранаПадано, продавани както в цели форми, така и...
От години сме търговци на месни деликатеси, сирена и бакалао. Доставяме на ресторанти, хотели и месарници в цяла Италия и в чужбина. Ако търсите да закупите месни деликатеси и сирена на едро, за да ги продавате в своя бизнес, при нас ще намерите наистина конкурентни цени. Продуктите, които предлагаме, са предимно типични продукти от Пулия, но ще намерите и национални продукти от всички региони, както и известни марки, като например гранападано.
...Територията на Романя, богата на традиции, страсти и вкусове, е дом на пастификатор "Ла Фениче", който залага на използването на суровини, с които производството е от основно значение за високото поддържане на качеството. Сред най-важните и най-използвани суровини са сертифицираното роменско брашно и семолата от Алтамура, пармиджано регано и гранападано, и двете с ДПП, както и яйца, произведени изцяло в Италия. Имаме възможност да произвеждаме както пресни паста в ATM, така и замразена паста IQF. Италиански вкус, страст към качеството и най-доброто на масата. Това е пастификатор "ЛА ФЕНИЧЕ".
... чуждестранни продукти, като Пармиджано Реджано, ГранаПадано, консервирани храни, екстра върджин зехтин с много ниска киселинност, Италиански и Испански шунки (хамон иберико), Брезаола, Замразена риба (Аржентински скариди). Търгувайки с продукти, предназначени за нишови пазари, ние успяхме да изградим важна мрежа от специализирани италиански и чуждестранни дистрибутори, които постепенно ни позволяват...
Дървото на млякото е компания за дистрибуция на италиански хранителни продукти и напитки. В хранителния сектор работим с търговия на продукти като:
• Сирена: ГранаПадано, Пармиджано Реджано, Пекорино Романо, Таледжо DOP, Гorgonzola сладка и пикантна, пушена скаморца, Качиокавало
• Шунка: шунка Сан Даниеле, шунка от Парма, национална шунка, шунка мек и шунка във форма на тухла
• Колбаси: спек...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., млякото от Рим: компания, специализирана в производството и преработката на прясно мляко в Рим, прясно мляко с висока усвояемост, UHT мляко, йогурт, сметана, масло, моцарела, рикота, качота, апасите, гранападано, пудинг с мляко и какао, мляко с високо качество.