{
"target_language": "Добре дошли в Öksüzoğulları HoReCa, дистрибутор на надеждни турски решения за маси от 1968 г. Специализирани в разпространението на порцелан, стъкло, кристално стъкло, стомана, дърво и свързани продукти, ние се доверяваме на качеството, надеждността и бързото обслужване. Като пионери в индустрията, вярваме, че марките, които представяме, ще заемат важно място на пазара. В с...
...Смеската Extra Bar се състои от най-добрите зърна кафе Robusta и Arabica. Тя има кремообразна текстура и силен вкус, с изразителни подправкови нотки и леко горчиво послевкус, което води до послевкус на тъмен шоколад.
...С нашите зърна, идващи от Бразилия, Колумбия и Етиопия, ви предлагаме това силно, но вкусно кафе, съставено от 70% Арабика и 30% Робуста. Лунго е горчиво, но по-силно кафе. В противоречие с вярванията, то е по-силно от еспресо и следователно ще бъде перфектно, за да ви даде енергията, която търсите.
10/24/50 :бр.
...Grani Caffè Cortese смес от печени кафе на зърна, пакет от 1 кг
Декофеинирано Бар
Кофеин под 0,1%
Крем с цвят на лешник и плътна текстура, богат и плодови вкус.
Ноти на горчиво какао и послевкус на лакрица.
Позволете си да бъдете изненадани от тази смес, целият вкус на еспресо, но без кофеин.
Съдържание на кофеин под 0,1%
ЛИНИЯ: БАР - ДЕКОФЕИНИРАНО БАР...
... кафеените частици. Докато водата преминава през мембраната и влиза в контакт с кафето, тя разтваря разтворимите съединения в кафето, като масла и ароматни съединения. Въпреки това, мембраната предотвратява извличането на неразтворими съединения, като горчивите съединения, открити в кафето.
Резултатът е кафе, което е по-малко горчиво и има по-чист вкус в сравнение с другите методи на приготвяне. Въпреки това, този метод може да отнеме повече време в сравнение с другите методи, а оборудването, необходимо за него, може да бъде по-скъпо.
...Истинското изражение на класическото италианско кафе. Смес от 100% робуста, съставена от най-добрите робусти от Централна Америка и Африка, прави това класическо кафе силно, горчиво и плътно. Кафе с голямо "К", което жертва част от финеса на вкусовете, за да остави повече място за невероятен заряд енергия, благодарение на високото си съдържание на кофеин. Популярно кафе, но не по-малко деликатно...
... кафе, обработено по мокрия метод и селектирано без дефекти. MOROLA интензо е кафе, подходящо за всеки момент от деня. Въобще не е горчиво, изключително приятно е да се пие само по себе си или максимум с малко захар. Има сладост, типична за карамел и вафли с аромати на ванилия.
Ако можете, не се отказвайте да го пиете в топла керамична чаша: ще ви се стори като друго кафе.
... Arabica по-търсени и с по-висока цена. Arabica кафето е много ароматно, по-малко горчиво и с по-малко кофеин. Robusta се счита за "лесно" кафе, предпочитащо по-топли и сухи климатични условия. То има леко по-горчив вкус и повече кофеин. Hemera е усъвършенствала идеалната формула и съотношение на смесване, за да създаде перфектната чаша кафе, съответстваща на лекотата и красотата на Виетнам и виетнамския народ, за удоволствието на хората по целия свят.
...Цветовете на невен имат леко горчиво-сладък вкус и нежен аромат. Те могат да се използват по множество начини - в чайове, смесени в хляб, салати, супи и други. За консумация се използват само венчелистчетата, тъй като останалата част няма гастрономическо значение.
... внимателно, цифрово подпомагано печене в барабанен печач, ние извличаме специални аромати от всяко от нашите зърна. Третата вълна кафе от Тирол. Работим с Lebenshilfe Tirol, за да предоставим възможности на хора с увреждания на пазара на труда.
Приготвяне и машини Плодово-експлозивно, меко-орехово или предпочиташ ли по-скоро нежно горчиво и шоколадово? С над 800 натурални аромата, кафето предлага дори повече вкусове от виното. С нашите печения целенасочено извличаме уникални и разпознаваеми аромати, които отговарят на твоите лични предпочитания.
... стягащо и горчиво, а кисело и сладко в същото време. Също така трябваше да се справим с предизвикателството да създадем клиенти, тъй като в Испания нямаше култура на такова кафе. Но не се предадохме и с времето успяхме да убедим все повече и повече хора какво е специализираното кафе.
Днес Сан Агустин е много обичано място от любителите на доброто кафе. Продължаваме да работим усилено всеки ден, търсейки нови зърна и ексклузивни партиди от малки производители, за да предложим на нашите клиенти. Въпреки че все още има много работа, гордеем се с това, което сме постигнали до момента.
... съставки за ликьорите. Суровините са внимателно подбрани и цялата обработка се следи с максимално внимание и грижа.
Ликьорният завод Белмонте е известен със своята "Генциана и Лимончино", отлични за завършване на добър обяд. Днес Ликьорният завод Белмонте предлага широка гама от ликьори, като Лимончино, Генциана, Ликоричка, Ратафия, Самбука, горчиво Белмонте, Аранчело, Джин, Водка, Кафе крем, Диня...