... джинджифилът, съдържащи се в този инстантен чай, не само че придават сладост и пикантност, но също така предлагат редица ползи за здравето, включително помощ при храносмилането, намаляване на възпалението и антибактериални свойства. Добавянето на зелен чай придава леко горчив и билков вкус, както и много ползи за здравето, включително стимулиране на метаболизма, подобряване на мозъчните функции и намаляване на риска от хронични заболявания.
...Сиропът от лимон Clair Mathieu Teisseire с блясък пресъздава освежаващия и кисел вкус на лимоните. Въпреки името си, този сироп не е горчив, благодарение на цялата сладост на сладкия лимонов сок в края. Със зестен и цветен аромат и ярък цвят, този сироп ще добави вкусен акцент към вашето Bubble Tea.
...Зеленият чай се получава от същото растение (Camellia sinensis), от което произлиза черният чай. В контекста на черния чай, зеленият чай не е ферментирал, а е леко задушен и изсушен. Повечето от здравословните ползи на зеления чай се дължат на катехините, група полифеноли, които придават на чая горчив вкус. Особено забележителен е епигалокатехин галат (EGCG), който има много висока антиоксидантна активност. Към висококачествения екстракт от зелен чай в нашите капсули сме добавили витамин C.
Всяка капсула съдържа 400 мг екстракт от зелен чай с 380 мг полифеноли и 160 мг EGCG.
Артикул №: 837...
...Семената от сминдух са уникална подправка, класифицирана като бобово растение, известна със своят леко горчив вкус и силен аромат. Тези семена са основна съставка в индийската кухня, част от петте подправки в бенгалската смес. В Далечния Изток, сминдухът се използва като подправка за мариноване, докато в суха форма се използва пестеливо поради своя силен аромат и вкус. Смленият сминдух може да се добавя към фалафел, ястия с нахут и картофено пюре. Въпреки че има сладък аромат, наподобяващ кленов сироп, когато се запарва като чай, сминдухът е доста горчив и трябва да се използва с внимание.
...Мащерката е ароматна и земна билка, която расте в Европа и се използва широко за чай и готвене. Първите шумери започнали да я използват като противовъзпалително средство преди около 5000 години. По-късно гърците започнали да я използват като подправка в ястията си. Билката била много популярна в древна Гърция като символ на елегантност, смелост и мощен афродизиак. В древен Рим воините се къпели в...
...Чаят от коноп е подобен на всеки друг билков чай, тъй като сухият коноп се запарва в кипяща вода, за да се приготви. Можете да използвате или сухи листа от коноп, или цветни пъпки, въпреки че понякога хората добавят семена или дори части от корена. Прецедете твърдите части, за да остане ароматна течност.
Резултатният чай има зеленикаво-кафяв цвят и се описва като с леко горчив или земен вкус...
...Чист растителен лечебен чай от корен на торментил за лечение на диария и възпаление на лигавицата в устата и гърлото.
леко горчив
противовъзпалителен
антибактериален
80g: Артикулен номер 00685...
...Това е дървесно-пикантен аромат за мъже.
Връхни нотки са кардамон, горчив портокал, бергамот и лайм;
Средните нотки са ветивер, черен пипер, синьо градинско чай и хвойна;
Базовата нотка се състои от ебеново дърво, сандалово дърво, велур и лабданум.
... композицията се разкрива с освежаващ взрив от цитрусови плодове, подсилен и облян в морска пръска. Сърцето запалва страстите с нотки на ароматен зелен чай, тютюн, мате и розов пипер, водещи до топла и чувствена база от кедър, карамфил, индийско орехче и мускус.
Връхни нотки: грейпфрут, лимон, горчив портокал, акценти на вода
Нотки на сърцето: зелен чай, мате, розов пипер, тютюн
Базови нотки: кедър, карамфил, индийско орехче, мускус
Код: 16002
ТЕГЛО: 0.300 кг
СЪСТАВКИ: Етилов алкохол-денат., Парфюм, Вода...
... витамини A и C, както и минерали като магнезий и калций. Освен това, лимоновата кора съдържа и калий и бета-каротин. И жълтата, и белата част на лимоновата кора се използват в този прах, което може да придаде горчив вкус.
Високото съдържание на витамин C в комбинация с наличните флавоноиди гарантира, че този продукт е здравословно допълнение към всяко ястие. Този прах от лимонова кора може да се добавя към много различни ястия, като салати, десерти, печива и месни ястия. Тази свежа подправка също така често се използва в чай.
... у дома или в офиса. За употреба в студена и гореща вода или като съставка
Сензорика: Светлозеленикав цвят, силен-горчив вкус
Опции за опаковане:
Артикул №: A12-10058 - Кутия с 10 стикчета
МатчаМагик етикет-MOQ: 12 кутии
Частен етикет MOQ: 1000 кутии
A12-10174 - 1500 стикчета
МатчаМагик етикет-MOQ: Bulk1 кашон
Съставки: 100% био-матча (със сянка зелен чай на прах, Camellia Sinensis), 1г на стик...
...Чаят от Кинкелиба е много ценен за приятния си аромат и дървесния си вкус. Благодарение на своите храносмилателни, детоксикиращи и антипиретични свойства, кинкелиба се приготвя от зори в няколко страни в Западна Африка. Например, в Африка, кинкелиба се суши и се завързва с палмови въжета и се използва за превантивна хигиена.
Кинкелиба има вкусен дървесен вкус в устата и не е горчив. Въпреки това, той много добре се комбинира с мента, лимон или лимонова вербена. Следователно, той се използва основно под формата на чайове (на насипно състояние или в пакетчета).
... чаена лъжичка е равна на 5 мл) два пъти дневно след хранене. Разклатете бутилката преди употреба.
Дозировка на шведски горчив
Съставки: Алкохол, питейна вода, билкови извлеци от: корен от глухарче, плодове от хвойна, корен от еньовче, корен от калмус, листа от градински чай, корен от ангелика, цветове от лавандула, жълт кантарион.
СЪХРАНЕНИЕ: След отваряне затворете добре. Съхранявайте на сухо...
...Методът на осмотичния поток за приготвяне на кафе е сравнително нов метод, който включва използването на мембрана за разделяне на водата от кафеените зърна. Този метод е проектиран да произведе по-чаша кафе с по-чист и по-малко горчив вкус.
За да се използва методът на осмотичния поток, мембраната се поставя между кафеените зърна и водата. Мембраната позволява на водата да преминава, но не и на...
...Завладяващият и силен LALIBELA COFFEE ESPRESSO ще ви зарадва с сочен цитрусов кисел вкус и горчив послевкус. Подарете си ароматна чаша изискано кафе, приготвено по традиционна италианска рецепта. Само перфектната комбинация от най-добрите сортове Арабика и Робуста позволява да се получи богат и стягащ вкус!
Нетно тегло: 200
Брутно тегло: 212
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
...Хвощ, Equisetum arvense, може да се използва при незначителни проблеми с пикочните пътища поради потенциала си за антимикробно действие и диуретично действие, което, увеличавайки производството на урина, позволява по-добро промиване на пикочните пътища. Диуретичните му свойства също могат да помогнат за намаляване на задържането на течности и, следователно, да подпомогнат отслабването.
Горчив...
В свещената област Сус-Маса, земя на вкусове, напоена със слънце, оградена от масивите на Високия Атлас и пустинята Гуелмин, SIPAL отглежда своите пресни ароматни билки. С най-голямо внимание подбираме най-качествените ароматни растения, за да ви предложим широка палитра от вкусове, аромати и ухания.
SIPAL, компания, специализирана в разпространението на ароматни билки из цяла Европа, създаде мар...
...Дивият горчив пъпеш съдържа антиоксидантни молекули (витамин C, витамин A) и антирадикали (свободните радикали играят важна роля в ускоряването на стареенето на кожата).
Използване: Детоксикира и пречиства тялото. Намалява страничните ефекти на диабета, мазнините в кръвта и високото кръвно налягане.
Всеки пакет чай е опакован отделно в зелена хартиена торбичка, така че може да се съхранява за...
...Това е подправка, която стимулира апетита и е една от най-използваните ароматни билки в кулинарията. Листата от дафинов лист имат леко горчив вкус. Използването им е подходящо за ястия, които изискват дълго готвене, тъй като етеричното им масло се освобождава бавно; те също така се използват много в яхнии и печива.
...Органичен, с постоянна газировка, Galvanina Tonic е създаден с естествените горчиви принципи, извлечени от кората на хининовото дърво, смесени с екстракти от горчив портокал и бергамот, и с добавяне на захар от тръстика.
Обем: 200ml...
... африкански Робуста сортове, това е правилното кафе за взискателни небца, които обичат силни и интензивни вкусове. Мекотата на крема разкрива приятни нотки на какао и лек намек за тютюн, за интензивен и упорит, но не горчив вкус в устата.
Кафе за тези, които искат да смилат зърната си сами, напълно преживявайки подготовката на напитката във всичките й фази. Неповторим аромат, за да се презаредите и да изживеете приятни моменти сами или в компания.
Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта, въпреки консумацията с времето.
...Кафе на зърна с високо качество.
Пакет с херметично затваряне отпред и клапан за гарантиране на най-добрата запазване на ароматите.
Ароматът Лешников Брауни е кафе с вкус на карамел и нуга, с нотки на горчив черен шоколад. Кафе с умерено печене и кремообразна текстура. Капка мляко може да разкрие богатството на вкуса на това кафе.
Селекция: Пакет - 250 гр...
...Био-матча на прах е японски зелен чай на прах, произведен от фино смлени сушени чайни листа. Има леко горчив, растителен вкус и ярко зеленикав цвят, който се дължи на високото съдържание на хлорофил в листата.
...Ликьор от билки, изработен от гроздова ракия (Aguardiente de Orujo), в която са добавени ароматни билки. Тези билки произхождат от върховете на Европа и обикновено се използват за приготвяне на чай.
... термоустойчивото стъкло, без да компрометира вкуса си, като стане горчив. Той също така позволява множество запарвания. Насладете се на вкусен чай от първата до последната чаша!
Достъпните цветове:
- Подчертава термоустойчивото боросиликатно стъкло
- Патентован филтър за контрол на запарването, произведен в Германия
- Без Бисфенол А Tritan™ кополиестер
- Подходящ за чай от цели листа
- Лесен за...
...Многоцветният мед е натурален мед, произведен от нектара на различни цветя, включително кориандър, копър, млекарка, акация, горчив портокал, горски дървета и храсти, обикновен градински чай, диви растения, морски бодил, джуджевка, мащерка, бадем и евкалипт.
Свойства
• Антацид
• Против подуване и инфекции в червата
• Лаксатив
• Антипиретик
• Противодиарийно
• Вагинален дезинфектант
• Дезинфектант за стомашно-чревния тракт
• Нервен тоник
• Против кашлица, против астма, против пептична язва
• Лек за камъни в бъбреците и пикочния мехур
• Лек за безсъние и анорексия...
...Салвията (Salvia officinalis) се използва широко в кулинарията като подправка. Сухата трева се добавя към супи и основни ястия, както и за гарнитури на пайове и други кулинарни продукти, сред които са яйца с ориз, зеле и месо.
Използва се за
Закуски, основни ястия, напитки, сладки ястия.
Вкус
Остър, горчив
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 11
Мазнини (г / 100г)… 13
Въглехидрати (г / 100г)… 61
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 410...
...Информацията не е изчерпателна, тъй като взема предвид рамките на хранителните и здравословните твърдения в съответствие с европейското законодателство: Регламент (ЕО) № 1924/2006 и регистъра на EFSA (Европейска агенция по безопасност на храните).
Инфузията от хмел има леко горчив вкус. Тази горчивина се среща в бирата. Хмелът е известен с това, че е част от състава на тази известна и...
... публикации разглеждат ефективността на това медицински значимо растение. Съобщава се и за неговото действие при инфекциозни заболявания и дори срещу рак.
Artemisia annua се прилага в воден разтвор, като мехлем и запарен като чай от пелин.
Освен активното вещество артемизинин, лечебното растение съдържа над 400 здравословно значими активни вещества. Те действат, наред с другото, антибактериално, антивирусно и имуномодулиращо.