...Канела на прах Цейлон CUA киемарн
Канелата (cinnamomum verum) е подправка, която се състои от вътрешната кора на клонките на канеленото дърво. В западната кухня канелата обикновено се използва като подправка в сладки ястия. Канелата произхожда от тропически страни. Храстът се подрязва два до три пъти годишно. Канела на прах Цейлон е деликатна, топла и приятна.
...Кукуиновото масло се извлича от семената на кукуиновото дърво, известно още като светлинно дърво. Дървото принадлежи към семейството на млечните растения. Първоначално е растяло по планински склонове и в каньони на Хаваите, но сега може да се намери и в Полинезия, Южна Азия, Австралия и Цейлон. Дървото има бели до розови цветя, от които се образуват зелените, закръглени плодове. Те се състоят от...
...Черният чай се отглежда и събира предимно в Индия, Шри Ланка и южноафриканските страни.
За разлика от зеления чай, при черния чай след беритбата се извършват няколко производствени стъпки, като ферментация. Само така се получава неповторимият черен чай.
В Шри Ланка черният чай все още се продава под името Цейлон. Шри Ланка е четвъртият най-голям производител на чай в света. По-голямата част от...
Производител и директна търговия | етерични био масла | био сауна аромати | 100% натурални | Изгодна цена | Безплатна доставка над 50,00 EUR | Плащане по фактура. | справедлива търговия |
Почти уникално в Германия: Всички съставки на нашите натурални етерични био масла и био сауна аромати отговарят на сто процента на стандартите за контролирано биологично земеделие (к.б.А.). В същото време всички...
Семейната компания от региона Рейн-Некар е основана през 1986 година от петте братя Баклан като търговско предприятие. Тя се е развила до днешна дата в глобално оперираща международна компания. В групата Бактат в момента влизат дванадесет компании с около 1,500 служители. Актуалният асортимент включва 3,000 продукта и е наличен в около 52 държави по света.
Основата на нашето действие е близостта ...
... Ланка, който преди се е наричал Цейлон, често е наричан "островът на чая". Всъщност Цейлон е бил страна на кафе. Само когато през 1870 г. всички кафеени растения били унищожени от гъбична болест, един хитър шотландец започнал да отглежда чай.
Нашите OP и BOP чайове идват от източните склонове на чайните райони на провинция Ува. Тези чайове се отличават с голямо разнообразие от аромати и много...