...Подправката с чесън и фини билки съчетава ароматните вкусове на чесъна с комбинация от билки като магданоз, лук и естрагон. Идеална е за дресинги, сосове и средиземноморски ястия.
Богата смес, която придава вкус и привлекателен вид с силен чеснов акцент. Идеална за овкусяване на сирена, хляб, месни приготвяния, сосове, салати, готови ястия…...
...както и при приготвяне на пастети, дивеч или кисело месо.
Интензивният аромат на хвойновия плод също така е подходящ за маринати, рибен бульон и рагута.
И разбира се, хвойновият плод днес е известен със своето използване в джин и фини дестилати.
Съдържание: 50,00 г
Артикул №: 391006...
...За производството на фини сладкарски изделия, като добавка към мюсли и десерти, за усъвършенстване на сосове, като съставка в сладоледи, смутита и като бадемово мляко.
... пикантния си вкус и сходната си форма с черен пипер, те неправилно се наричат розов пипер. Розовият пипер е идеален за сосове, птиче месо, червено месо и дивеч, но също така е подходящ за сладки десерти и фини зеленчуци като аспержи или сирене. Поради красивите си визуални и декоративни свойства, плодовете могат да бъдат намерени в много подправки и билки. Не пълнете мелницата си само с розовите плодове, тъй като подсладителят от плодната обвивка бързо ще запуши мелницата.
...Нашата така наречена фина сметана можете да получите като прясна или нежно термично обработена сметана (крем) и по желание с система за стабилизация, като например каррагин. Освен това е възможно добавянето на допълнителни съставки. Тази сметана е особено подходяща за производството на фини салати, сосове и дресинги и притежава отлични свойства при индустриална преработка.
... особено ценена в френската кухня. Тези елегантни гъби предлагат удоволствие от особен вид и са отлични като предястие, за обогатяване на сосове и ястия в тиган, както и за приготвяне на фини ризотота.
Преди употреба, сушените гъби се заливат с вода и се оставят да набъбнат за около 30 минути. Гъбите ще поемат малко от течността и по този начин ще станат по-големи и сочни. След това се изваждат от...
...одобрена от ЕС, и се използва като свързващо вещество, сгъстител и стабилизатор в хранителната технология.
В креативната кухня ксантанова гума се използва в дресинги и сосове, поради способността си да стабилизира емулсии от масло и оцет. Независимо дали става въпрос за майонеза, доматен кетчуп, горчица или сухи подправки, почти всичко, което съдържа масло, може да бъде стабилизирано с ксантан...
... маслени удоволствия.
Препоръки за употреба:
- перфектно подходящо за салати като добавка към дресинга или салатната сос
- за приготвяне на сосове за паста
- като добавка за дипове, песто и маринати
- за пържене, задушаване, готвене на пара и печене
Композициите на Vitis са обогатяване за всяко гурме меню.
По желание предлагаме и частни етикети.
... естествено с високо съдържание на мононенаситени мастни киселини и витамин E. Поради своя специален вкус и фини аромати, био-маслиновото масло е идеално като основа и завършек на специалитети от средиземноморската кухня. Независимо дали за сосове и винегрети, маринати, студени ястия или за бързо готвене.
EAN: 4260394012423
Обем: 750 мл
Брой артикули на кашон: 6
Брой кашони на палета: 25
Брой редици на палета: 6
Брой артикули на палета: 900...
...Нашият домашен зеленчуков бульон без добавки
Без мазнини. Веган
Зеленчуков бульон подправка
Приготвяне: като супа около 16 г = около 1 с.л. в 1 литър вряща вода, разбъркайте, оставете да заври и се насладете, или обогатете с добавяне на зеленчуци, паста, яйца, ориз, грис, фиде. Може да се използва и като универсална подправка за овкусяване, за финисосове, супи, зеленчуци, печива, салатни...
... или люти - в нашия асортимент ще намерите подходящата подправка за всеки вкус.
В допълнение към обширното предлагане на висококачествени, вкусни и креативни подправъчни смеси, рубове, сосове, масла и оцети за вашето перфектно готвене, ние ви предлагаме редовни семинари на тема подправяне. Monheimer Gewürzmanufaktur ще ви разкрие тайната на перфектното подправяне и ще ви потопи под професионално...