Със страст към висококачествени хлебни изделия
Тънки кроасани, сладки пълнени изделия и солени закуски са основната компетенция на франконския производител на замразени хлебни изделия с премиум качество. Като част от групата Martin Braun, компанията предлага пълен асортимент от традиционни и иновационни замразени хлебни изделия за предприятия за преработка.
В висококачествените тестени изделия н...
... алтернативи, за да не пренебрегнете вкуса на шоколад в любимите си десерти. Това е по-здравословен вариант от какаото или инстантния шоколад, които обикновено са рафинирани и съдържат захар. Поради своята чистота, антиоксидантните му свойства, които предотвратяват стареенето и клетъчната деградация, остават непокътнати. Освен това е много енергичен поради нивата на теобромин.
Нашето какао може да се използва в почти всяка храна и да замени какаото в почти всички рецепти, като е полезно за всякакви сладкиши като брауни, кексове, торти, горещ шоколад, трюфели и др.
Минимално количество поръчка: 20 кг...
...Калифорнийски лимон Hela 400 г
Калифорнийският лимон Hela впечатлява с интензивен, свеж вкус на лимон и джинджифил. Многообразието от приложения на продукта в кухнята почти няма граници. Подходящ е за сладки творения като крем, извара, сметанови и йогуртни ястия от всякакъв вид. Разбитата сметана, плодови супи, студени десерти, смутита, торти и сладкиши получават невероятно свежо докосване...
...Естественият им син оцветител е само част от перикарпа им - плодовата им месеста част изглежда бяла. Боровинките са по-сладки, отколкото кисели, и имат леко див вкус – а като сушени плодове, те са небесно синьо удоволствие.
Произход
В Европа боровинките растат в средиземноморския район, както и в северната част на Европа, главно във Франция, Нидерландия и Полша. Между април и май плодовете се берат, приблизително по същото време в Европа, както и в САЩ – докато в Южна Америка (Аржентина и Чили), както и в Южна Африка и Нова Зеландия, боровинките се берат и изнасят през другата половина на годината.
... продуктово портфолио за сектора на печивата обхваща:
• Фини печива
• Средства за стабилизация на сметана
• Студени кремове
• Сладки пълнежи
• Смеси за печене на торти, мъфини и бисквити
• Чийзкейк
• Закуски
• Подправени пълнежи
• Закуски на топки
• Бисквити...
...В диапазона на аерираните маси, нашите емулгатори за печене осигуряват функционалност и стабилност за вашите процеси на печене. Те могат да се използват в универсални смеси за печене за домашна употреба, за артезански торти или в индустриални процеси на печене.
Емулгаторите за разбиване Edifett SCP са спрей-сушени емулсии, състоящи се от емулгатори, мляко и въглехидрати.
Характеристики и...
...Червена дървена кутия с байц е привлекателен акцент във всеки витрина. Тук с сребърно ситопечатно покритие.
Независимо дали става въпрос за торта, меденки, коледни сладки или трюфелни шоколади: Най-фините сладкарски изделия се представят най-добре в качествена, дълготрайна дървена опаковка. Кутии за торти от Scheffauer Holzwaren GmbH могат да бъдат изработени от всякакво налично дърво, боядисани...
...съдържащи се в захарта, да останат запазени. Освен това захарта е богата на витамини и има нисък гликемичен индекс.
Lotao Java Kiss, чистата версия, е идеална за сладки ястия, за готвене и печене на бисквити, торти и суфлета, както и за подслаждане на кафе или чай.
...Стандартен диаметър от 160 - 300 мм на различни височини.
Калъпи за торти:
алуминий,
неръждаема стомана,
регулируема неръждаема стомана,
калъпи за торти с форма на 8 ъгъла,
овална форма
сърце
Флорентински павета
...
...В контекста на маслото от зелени кафеени зърна, нашето био кафеено масло от печени зърна не е токсично и обогатява десерти, шоколадови бонбони, сладолед, торти или други сладки и печива.
В контекста на маслото от зелени кафеени зърна, нашето био кафеено масло от печени зърна не е просто хранителен продукт, а истинско кулинарно изживяване. Независимо дали в десерти или за обогатяване на основни...
...Малините се срещат в много продукти. Някои от тях са йогурти, торти и други сладки ястия. Важен критерий за тяхното използване е преди всичко сладкият им вкус.
Малините се срещат в много продукти. Някои от тях са йогурти, торти и други сладки ястия. Важен критерий за тяхното използване е преди всичко сладкият им вкус. Също така в фармацевтичната индустрия с помощта на сладките малини се...
...Качество: конвенционално, био
Произход: Австрия
Приложение: печене, десерти
Особености:
Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвяне на бисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.
70 години опит.
Günthart е сред водещите международни компании в бранша на декорацията на сладкиши. Над 1500 служители работят в 10 държави, спазвайки стандартите за качество IFS и BRC. Нашият опит в областта на декорацията на торти и подаръчни артикули, както и нашето вълнение за нови идеи, ни правят вашият оптимален партньор за сладки декорации за торти и иновативни подаръци. В това ни...
... сладки био-десерти и био-маслени кроасани, но също така и торти, сладкиши и други натурално сладки изделия.
Хлябовете и хлебчетата се произвеждат от нас по стара занаятчийска традиция с ръжено и спелтово тесто - и по собствени рецепти с био-бордови и много вкусни био-съставки, за да се получат ароматни, хрупкави хлябове, кренгли, хлебчета, гевреци и пръчици: хлебчета с чили, маслини и домати...
От 1984 г. най-старата сертифицирана био-пекарна в OWL. Производство изцяло на чисти био-пекарски изделия като хляб, хлебчета, закуски, торти и безглутенови био-пекарски изделия.
Торти и др. за вашето тържество Пека торти и други вкусни неща за вас! По желание с удоволствие доставям всичко - и навреме на вашата маса. Консултация - Собствено производство - Доставка.