...Качество: за храни
Обработена растителна част: кора
Извлекателен агент: етанол и вода
Носител: малтодекстрин
Научно наименование: Citrus limon (L.) Burm. F
Лимонът е кисел цитрусов плод, който, благодарение на освежаващия си вкус и високото съдържание на витамин C.
Нашите продукти се продават на едро. Има минимално количество за поръчка от 25 кг за повечето от нашите продукти. Могат да бъдат...
... отглеждане, за да намалят потреблението на вода и пестициди.
10. Потребление на вода
Отглеждането на манго изисква около 1 200 до 1 600 литра вода на килограм плод. Особено в райони с недостиг на вода, като Южна Испания, това е предизвикателство. За оптимизиране на потреблението на вода, нашите биопроизводители използват ефективни системи за напояване, като капково напояване и микроразпръскване на...
...Информация за продукта
Физалис – плод с много имена. Той е известен също като зимна череша, физалис перувиана, андеанска ягода, китайски фенер или еврейска череша. В Германия обаче най-често се продава под общото наименование физалис. Сушеният физалис, чудесно мек на вкус и с плодово-кисел вкус, предлага специално вкусово изживяване.
Произход
Физалисът произхожда от Южна Америка и се отглежда...
... Югоизточна Азия, в американския щат Флорида и в други части на Южна Америка.
Ацеролата принадлежи към семейството Malpighiaceae и се среща като широко разклонен храст или дърво с леко окосмени клони. Зрелите плодове имат оранжева до тъмночервена кора и са с размери около 2 на 2,5 сантиметра. Вътре плодът е жълт до оранжев и има характерен сладко-кисел вкус. Ацеролата се суши, след което се смилат до фино прах.
Здравословни свойства на ацеролата:
Бе…...
...Екзотичният плод Дуриан
Дуриан-Купуване-ПлодДуриан-Купуване-Плод
Тези бодливи плодове, които тежат около 3 кг, са известни и с народното наименование „миризлива плод“ и „плод на повръщането“. Родината им е Югоизточна Азия, където се отглеждат от векове.
Екзотичният плод Дуриан узрява на дървото и след това пада сам на земята. След това започва пътуването си към пазарите и в износа за много...
...Тамариндът е тропичен плод, известен със своя пикантен и кисел вкус. Той се получава от шушулката на дървото тамаринд, което научно се нарича Tamarindus indica. Плодът има кафява, твърда външна обвивка и съдържа лепкава плодова каша, която обгръща семената. Тамариндова паста често се използва в различни кулинарни приложения, включително сосове, чатни, сладкиши и напитки. Тя придава уникален вкус...
...100% Плодкисел и хрупкав
богат на витамин A, B, C, магнезий, калий и желязо.
щадящо замразено изсушен
до 1 година трайност
Нашите плодове са перфектните закуски за междинни хранения или у дома. Също така са идеални като топинг за твоето мюсли или овесена каша. Освен това нашите плодове са отлични за инфузирана вода или в твоя смути.