...Ягодите на хвойната имат уникален, борен вкус, който често се използва за подправяне намеса, особено дивеч, и в производството на джин. Идеални са за маринати, сосове и кулинарни приложения.
...Можете да наблюдавате температурата на продукта през целия цикъл наготвене/замразяване както в статични, така и в конвейерни фурни, както и в парни готварски уреди, фритюрници и бласт фризери.
• Надеждни и точни системи за температурно профилиране HACCP за изискващи приложения в хранителната промишленост
• Регистратор на данни (6 или 8 канала) с водоустойчивост IP67
• Съхранява до осем...
... продукт, правейки пълен запис на температурите на продукта. Можете да наблюдавате температурата на продукта през целия цикъл наготвене/замразяване, както в статични, така и в конвейерни фурни, както и в парни готварски уреди, фритюрници и бласт фризери.
За подробна информация и спецификации на системата, изтеглете брошурата на системата Food Tracker.
Софтуер Food Tracker Insight
Използвайте...
...Сушените кайсии са истински витаминни бомби, те спадат към така наречените сушени плодове. Сушените кайсии имат съдържание на хранителни вещества, което е почти пет пъти по-високо от това на пресните кайсии на пазара. Сушените кайсии са богати на витамини A и C. Те могат да се използват и за готвене, като придават фин нюанс намеса, риби, сосове или салати.