Испания, Cox (alicante)
...Зелената маслина "гортал" с вкус на аншоа се отличава, наред с други неща, с голям размер и месестост, чийто калибър варира между 80 и 100. Произхождаща от андалусийските полета, маслината "гортал" с вкус на аншоа е най-голямата маслина, която можете да намерите на испанска територия. Със зелен и леко златист вид, текстурата й е твърда, поради което сортът произвежда малко масло.
Италия, MILANO
...Тунецът Rio Mare в зехтин от 500 грама е продукт от високо качество, идеален за тези, които търсят здравословно и вкусно хранене. Изработен от селектиран тунец и консервиран в зехтин, предлага богат и естествен вкус, перфектен за приготвяне на средиземноморски рецепти. Опаковката от 12 броя е идеална за търговия на едро, осигурявайки достатъчно запаси за ресторанти и магазини за хранителни стоки...
Италия, Salerno
...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
Испания, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... протеини, здравословни мазнини и фибри на диетата. Те са отличен избор за тези, които търсят здравословна и вкусна съставка за своите кулинарни творения. Внимателната им изработка гарантира, че всяко филе запазва уникалния си вкус и текстура, предлагайки несравнима кулинарна опитност.
Франция, Malataverne
...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава. Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
Испания, Sevilla
...Tripack е новаторски и полезен формат, който отговаря на потребностите на нашите клиенти и се адаптира към моментите на специални празненства. В този формат се запазва ръчното обработване с големи, качествени и ръчно манипулирани парчета. Вкус, в който перфектно се смесват аншоа, бохерони и отлични маслини, създавайки по този начин продукт с изключително качество. Състои се от аншоа, бохерони и маслини, пълнени с пипер. Подправен с оцет, зехтин, други масла и сол.
Турция, Kayseri
...МАРИНИРАНИ АНШОА: Подобрени с комбинация от слънчогледово олио, оцет, лют пипер и сол. Един от най-класическите, но обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
Испания, Granada
...Цвят: Много бледо жълто с зеленикави отблясъци, чисто и блестящо Аромат: Нос с интензивен аромат на зрели бели плодове, цитруси (грейпфрут). Изразени нотки на тропически плодове (манго) с по-сериозен фон от прасковена кора. Вкус: Вход в устата весел и елегантен, преливащ от свежест, добра структура, приятен, широк и дълготраен. Препоръчвана температура на консумация: 8℃ Препоръчителни съчетания...
Франция, Vaulx-En-Velin
...Субтилен микс от черни маслини Grossane от Прованс с ненадминат плодов вкус и черни маслини Beldi от Алжир за кръглост в устата, с нотка мащерка за аромата на гарига, както и незаменимите каперси... без аншоа, без животински протеини. Различни размери на продуктите: 125g Страна на произход: Алжир...
Франция, Paris
... горчив вкус. Неутрален, нетоксичен, разтворим във вода. Водният разтвор е неутрален. Разтворимостта на калциевия формият се е променила малко с увеличаването на температурата, 16g/100g вода при 0°C и 18.4g/100g вода при 100°C. Специфична тежест: 2,023 (20 ℃), обемна плътност 900-1000g/L. Температура на разлагане при нагряване > 400 ℃.
...Този червен песто (третият в нашето песто с цветовете на италианския флаг, след зеленото и белия) има вкус на смесица от любимия ви пикантен сос аrrabbiata и соления дип от аншоа и чесън, bagna cauda. С други думи, вкусно е.
Испания, Orihuela
Ние сме производител на зеленчукови консерви, като маслини, кисели краставички, люти чушки, салата, карфиол, бандила и други натурални продукти. Изнасяме в цяла Европа. Разполагаме с различни формати в стъклени опаковки, подходящи за всяко търсене. Нашите продукти са напълно натурални и ръчно изработени. Винаги най-добро качество. Маслини "Гранха Лос Тубос" беше създадена около 1995 г., произвежда...
Франция, Arles
...Консерви Гинтранд Без предварително готвене, просто разстелете соса Пицапрет’ върху тестото. Подправете на вкус с черни маслини, филета аншоа, сирене или шунка и печете в гореща фурна. Съставки: домати (88%), лук (5%), захар, зехтин (1%), слънчогледово масло, модифициран царевичен нишесте, сол, подправки, подправки.
Франция, Levallois Perret
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни. Използвания на босилек в кухнята: Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста. Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди. Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др. Босилекът ароматизира ястията на...
...Бърз подправка с автентичен вкус на броколи, характеризираща се с незабравимия аромат на аншоа, идеален за приготвяне на основни ястия или за гарниране на предястия и аперитиви. Нетно тегло 190 г...
Италия, Marciano Della Chiana
...не съдържа аллин. Това му позволява да бъде напълно смилаем и да не оставя онзи понякога неприятен мирис. С една дума, чесън, който е безопасен за целувки. За приготвянето на този сос сме използвали цялото растение на аглиона - от цветето до луковицата. Получи се свеж, сладък и деликатен вкус. Поради тази причина ви препоръчваме да го загреете за няколко минути и след това да го изсипете върху пастата. Перфектен за подправяне на всякакъв вид паста, особено традиционните Пици, с добавка на гъби и наденица или каперси и аншоа, или пък с узрял гуанчале.
Германия, Dortmund
...Маслини Мансаниля от търговски клас Екстра с пикантен аншоа крем Кралицата сред маслиновите храни, Мансаниля, е основата на този гурме специалитет. Само най-изисканите костилкови плодове от най-висок клас се пълнят с фино подправена паста от аншоа, което води до този несравним вкус. Препоръка за консумация: Наслаждавайте се леко охладени! За любителите на морския вкус. EAN: 4260394013543 Тегло нето: 1.400 г Тегло на отцеждане: 600 г Опаковка: 6 Брой кашони на палет: 15 Брой редове на палет: 4 Брой артикули на палет: 360...
Франция, Marseille
... качество в страната на произход. Предлагаме: - консерви от риба в кутия или буркан: тон, сардини, аншоа, спрат ... - специалитети в буркан или в контейнер: салата мещуия, хумус, шакшука, млокия, антипасти - сосове, подправки, хариса - зехтин - маслини - българска риба от Гърция - бадемово мляко (различни варианти) - конфитюри, мед и пасти за намазване - халва...
Италия, Sciacca
... пазара със своите изключителни способности за иновации. Компанията Карлино ООД произвежда филета от аншоа в масло, филета от сардини в масло, паста от аншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филета от аншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
Италия, Genova
...играе с цветовете и вкусовете, като винаги уважава вътрешния вкус на използваните суровини. КВАРТАЛ МАДДАЛЕНА - Ресторант Au Café в Генуа се намира на стратегическо място в столицата на Лигурия, на половината път между Белведере Монталдо, Аквариума и известната улица Гарибалди. БОГАТО И РАЗНООБРАЗНО - Менюто предлага ястия на основата на месо, като вкусните равиоли с боргиния на рагу, и специалитети...
Франция, Sarcelles
Слънчеви вкусове, аромати от средиземноморския бряг се редуват, за да украсят масите за аперитив или да придадат неочакван вкус на класически рецепти. ТАПЕНАДИ, зелена, черна, патладжан, кориандър, лимон, пикантна, черен пипер, босилек, домат, аншоа АНТИ-ПАСТИ, сушени домати в зехтин, печени патладжани в зехтин, сърца от артишок в зехтин. Салати от артишок, патладжан, тиквички, чушки, домати...
Франция, St Jean
... патенти за опаковане и печене: вакуумно опаковане за по-добро съхранение и процес на готвене, който позволява печене на семената в непрекъсната фурна вместо пържене, за по-автентичен вкус и запазване на всички хранителни качества на тези плодове.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play