...Любителите нааншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкусна риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкусна всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване нааншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
...Субтилен микс от черни маслини Grossane от Прованс с ненадминат плодов вкус и черни маслини Beldi от Алжир за кръглост в устата, с нотка мащерка за аромата на гарига, както и незаменимите каперси... без аншоа, без животински протеини.
Различни размери на продуктите: 125g
Страна на произход: Алжир...
... горчив вкус. Неутрален, нетоксичен, разтворим във вода. Водният разтвор е неутрален. Разтворимостта на калциевия формият се е променила малко с увеличаването на температурата, 16g/100g вода при 0°C и 18.4g/100g вода при 100°C. Специфична тежест: 2,023 (20 ℃), обемна плътност 900-1000g/L. Температура на разлагане при нагряване > 400 ℃.
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
... качество в страната на произход. Предлагаме: - консерви от риба в кутия или буркан: тон, сардини, аншоа, спрат ... - специалитети в буркан или в контейнер: салата мещуия, хумус, шакшука, млокия, антипасти - сосове, подправки, хариса - зехтин - маслини - българска риба от Гърция - бадемово мляко (различни варианти) - конфитюри, мед и пасти за намазване - халва...
Слънчеви вкусове, аромати от средиземноморския бряг се редуват, за да украсят масите за аперитив или да придадат неочакван вкусна класически рецепти. ТАПЕНАДИ, зелена, черна, патладжан, кориандър, лимон, пикантна, черен пипер, босилек, домат, аншоа АНТИ-ПАСТИ, сушени домати в зехтин, печени патладжани в зехтин, сърца от артишок в зехтин. Салати от артишок, патладжан, тиквички, чушки, домати...
... патенти за опаковане и печене: вакуумно опаковане за по-добро съхранение и процес на готвене, който позволява печене на семената в непрекъсната фурна вместо пържене, за по-автентичен вкус и запазване на всички хранителни качества на тези плодове.