Испания, Guijuelo-Salamanca
... транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC. Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба. Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол.
Германия, Neutrebbin
В B.A.B. При AGRARBERATUNG GmbH ние преследваме целта да предложим на нашите клиенти голямо разнообразие от здравословни енергийни напитки и други напитки, които да повишат нивото им на енергия и да им осигурят усещане за свежест с оптимално хидратиране без странични ефекти. В нашата категория напитки предлагаме Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino Mineralwasser и мно...
Франция, La Fouillade
...Всички наши свине са сертифицирани в биологично земеделие. Те се хранят с сертифицирани биологични зърнени култури от нашата ферма. Нашето цяло или нарязано сушено свинско месо е опаковано вакуумно. Гарантирано без лактоза и без нитритни соли. Срок на годност: 3 месеца.
Франция, Pleucadeuc
... • Вакуумно опаковано в пакет от 2,5 или 5 кг: Картон 20 кг или кашон • В модифицирана атмосфера: В полистиренова тава от 3 или 5 кг или в гъвкава опаковка от 3 или 5 кг СЪХРАНЕНИЕ • В прясно състояние: 9 дни при 0 +4°C • В замразено състояние: 12 месеца при -18°C • Вакуумно: 15 дни при 0 +4°C • В модифицирана атмосфера: 21 дни при 0 +4°C...
Германия, Aalen
...Фино месо, пушено с лайм от Осталб, изработено по традиционни методи. Изработено от регионално свинско месо. Вакуумно опаковано, минимум 200g - Достъпно и нарязано -...
Съответстващи продукти
Лайм пушено месо от Осталб
Лайм пушено месо от Осталб
Белгия, Geel
...’. Асортиментът е ориентиран към потребителите: Прясно месо от телешко, говеждо, свинско, агнешко, конско, млекодайни кози и птици, обезкостено или порционирано, на едро, вакуумно опаковано или в защитна атмосфера. Готвени месни продукти от всички видове месо: печени, варени или дори пържени.
Международният месен пазар в Брюж е специалист в предлагането на вакуумно опаковано и замразено качествено месо за ресторанти и големи кухни. Също така, ако търсите доставка до дома, вие сте на правилното място. Ние сме специализирани в говеждо, телешко, свинско и агнешко месо. Освен това предлагаме най-доброто съотношение между хигиена, качество, цена и обслужване.
Полша, Leszno
...бекон в клас А и Б, както и сърца, бели дробове, езици, черен дроб, мозъци и крака. Препоръчваме и нашето птиче месо, което продаваме цяло или на порции като четвъртинки, трупове, гръбчета, гърди, крака, крила, кожа и механично обезкостено месо. Също така можете да закупите нашите готови говежди продукти. Подготвили сме ароматни и вкусни студени нарязани и пушени меса, включително кабанос, франкфуртери, винери и колбаси. Нашите клиенти могат също да купят вакуумно опаковано месо, замразени храни и студени нарязани, като трепетлика, черен пудинг или желе.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play