... дух се намира и днес в това вино.
ВИНИФИКАЦИЯ
Ръчно събиране при оптимална зрялост
Винификация според специфичните методи за наименованието:
Пресоване, първа ферментация, образуване на мехурчета и втора ферментация в бутилка
Отлежаване на решетки за минимум 12 месеца
СОРТОВЕ
Sémillon
Cabernet Franc
Muscadelle
ДЕГУСТАЦИЯ
Villa Bordeaux се облича в красива жълта рокля с ясни зеленикави отблясъци. Нейният букет разкрива елегантни нотки на цитруси с лека нотка на лайм.
Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия.
Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион:
• Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
... брут, екстра брут или полусухо, всеки тип шампанско предлага уникално вкусово изживяване, често подсилено от освежаваща киселинност и дълготрайност в устата.
Великите къщи на шампанското, известни по целия свят, предлагат реколтови и нереколтови купажи, както и шампанско "Blanc de Blancs" или "Blanc de Noirs", предлагайки разнообразие, подходящо за всякакви поводи. Независимо дали става въпрос за сватба, парти или просто момент на изтънчено удоволствие...
...Ulysse е освежаващ леко газиран брут сайдер с блестяща, прозрачна визия и жълто-оранжев цвят. Носът е плодово ароматен, а първият вкус е кисел и плодово свеж. Завършекът носи нотка на горчивина. Общо взето, приятно свеж.
Брутно тегло: 1340g / 2,2lb
Тегло на кутия с 6: 9kg / 19,8lb...
...Вкусно!
Домейнът: Двамата братя Шарл-Анри и Еманюел Фурни ръководят домейна Вьов Фурни от 1993 година. Те представляват 5-то поколение от семейството на това прекрасно стопанство, чиито лозя са основно разположени в Верти (Кот дьо Блан). Почвите са варовикови, кредови и винопроизводството е с много малка намеса (местни дрожди, ниски дози, извършвани само с захар от грозде и т.н.).
Съдържание: 75cl
Тип: Газирано вино
Дозировка: Брут (6g/L)
Сортове: 70% Шардоне и 30% Пино Ноар
AOC: Шампанско 1er Cru
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2030
Температура на сервиране: 8-10°C...
... - Дневно следене на ферментацията - Контрол на температурите на 16° C - Преливане - Филтрация. Разливане в бутилки и образуване на мехурчета в нашите пещерни изби с минимално отлежаване от 12 месеца. Налягане: 5 до 6 бара.
Дегустационни бележки: Привлекателен нос с леко амилно усещане, свеж и ароматен вкус. Финни и елегантни мехурчета.
Съчетания: Вувре ще съпътства вашите празнични моменти на аперитив, но също така и вашите ястия с риба или бяло месо за Брут и с десерти.
ALMA AZUL е вкусна селекция от сини вина, вдъхновена от съвременността и традицията, присъстващи в средиземноморския начин на живот и култура. Докато ценим стойността на традиционните вина, ние предлагаме класически продукт в революционен формат, който привлича сетивата на съвременните любители на виното. Надяваме се да се насладите на ALMA AZUL толкова, колкото и ние, и желаем да споделим с вас н...
WINES TREE е създадена през 2000 година от Максими, член на семейството Дубъл, което е собственик и оператор на Шато де Бопре от 1855 година, разположено в сърцето на Прованс.
Задълбочени в традицията с модерна визия. Нашата цел е да изградим асортимент от вина, адаптирани към различните нужди на любителите на виното!
WINES TREE предлага портфейл от вина, организиран около 3 клона:
1. Нашите тво...
...ВАРИЕТЕТ НА ГРОЗДЕ: 100% ШАРДОНЕ
МЕТОД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ВИНОТО: традиционното пенливо вино отлежава в иноксова бъчва в продължение на 10 месеца. Добавихме златни частици и ликьор преди запечатването.
АЛКОХОЛ: 12% об.
ДОЗИРОВКА: Тип Брут, 0,75% (около 6 г захар на литър)
ОПАКОВКА: бутилка 750 мл
БЕЛЕЖКИ ЗА ВИНОТО: Вино с кристална чистота, жълтеникави отблясъци. Влак от остри мехурчета, който...
Food Italy Ltd има за цел да популяризира и маркетира италиански агро-хранителни продукти в света
Ние представяме изключителност в качеството на италианските агро-хранителни продукти.
FoodItaly Ltd, базирана в Лондон, се занимава с интернационализацията на италианската изключителност във Франция, Обединеното кралство, Белгия, Швейцария, Германия, Люксембург, Украйна и Северна Африка.
Малки предпр...
...Шампанско
Смес:
Пино Мюние - Пино Ноар
Потенциал за отлежаване:
Около 2 години
Винификация:
Вино, произведено от смес на брут шампанско и червено вино от шампанските хълмове...
Експерт по вино, но също така и по бира, дестилати и напитки като цяло, съм на разположение на ресторанти и организатори на събития, като подготвен сомелиер, за всякакъв вид поводи. Готов съм да пътувам из цяла Италия, както и да работя дистанционно, с цел да ви предложа най-добрите съчетания, в зависимост от вашето меню и вашите нужди. Свържете се с мен за всякакви случаи! Ще се радвам да предост...
...Италианско пенливо вино с фино и устойчиво перле, в което изпъкват цветни и плодови нотки, придружени от приятна киселинност. Остатъчната захар от 6 гр/л подчертава свежестта и минералността на това Prosecco Superiore, получено винаги от чисти грозда глера, селектирани от нашите най-млади лозя в Сан Пиетро ди Фелето.
PODERI MORETTI, историческа компания в Италия, естествена трансформация на семейния бизнес, е резултат от съюза на семействата Moretti и Occhetti, които са присъствали в Roero от XVII век.
Отглеждането на земята, и по-специално производството на висококачествено вино, винаги е било семейна традиция, предавана с гордост от баща на син през вековете до наши дни. Нашите предци, които, преодолявайки т...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
... изключително на базата на Кюве.\nVR = вино от резерва","ASPECT VISUEL":"Хубава ефересценция, жълто-слама. Много елегантен нос на червени плодове, бриош и праскова.","DESCRIPTION":"Съчетание на характера на Пино Ноар и финеса на Шардоне, половин бутилка е малката сестра на бутилката и магнума на нашата кюве \"БРУТ ПРЕСТИЖ\" и ще ви очарова с деликатните си аромати и фините си мехурчета.","ASPECT GUSTATIF":"Мек и приятен ефересцентен вкус. Вино, характеризиращо се с красива дължина в устата. Финалът е с лека киселинност, която удължава удоволствието."}...
Домаен дю Кесне е семейна компания от 40 години. Разположен в Нормандия в Писи-Повил (76), овощните градини са биологични от 2020 година. Благодарение на производството на своите дървета, домейнът разработва различни продукти, за да отговори на изискванията на професионалисти и частни лица.
Можете да намерите там сайдер (суров, полусладък и сладък), ябълков сок, ледено вино от сайдер, газиран ябъл...
VIGNERONS & PATRIMOINE е група от независими френски винари, обединени от страстта към нашата професия, уважението към нашите тероари, типичността на нашите вина и стремежа към съвършенство. Нашите вина произхождат от много региони на Франция: Елзас, Шампан, Божоле, Бургундия, региона на Бордо, Лангедок, Югозапад, Долината на Рона и Долината на Лоара.
VIGNERONS & PATRIMOINE предлага широка гама о...
...Описание
Деликатен розов цвят, флорални аромати на шипка, плодови нотки и нюанси на личи и малки червени плодове, в ароматен профил, който е едновременно елегантен и сложен. Съблазнителни усещания, които се появяват отново на небцето с свежа и пълна вкусов интензитет.
Класификация
Вино Спуманте DOC Брут Розе.
Зона на производство
Области с висока винена предразположеност в североизточните региони на Италия (Венето и Фриули Венеция Джулия) с алувиални мръсни почви, богати на скелет.
Сорт
Кювеето на основното вино е съставено от Глера и Пино Неро.
... Epernay, Франция","Taste":"Вкус: Брут","Serving Recommendation":"Препоръчителна температура за сервиране: 8 - 10°C","Country of origin of primary ingredient(s)":"Страна на произход на основните съставки: Франция"}...
Разположени в Барселона, в Cavalló Graula сме доставчици на специален брут натюр, розе и резервен кави. Продължаваме вековна традиция за производство на кави в района на Пене́дес. Чрез внимателен процес на ръчно производство и най-добрата селекция на местни грозда, преминаваме към процеса на ферментация, който завършва с получаването на свежо, ароматно и елегантно вино. Стремим се да се отличим, като предлагаме на пазара най-доброто качество на продукт, който продължава традицията на неговите ръчно изработени техники.
...) на SIAL във Франция с Винямурата Сована Супериоре Санджовезе DOC. Особени са производствата на Кашер вино, както бяло, така и червено, произведено с древната технология на равините. Освен Бялото вино от Питилиано, произвеждаме: вино Верментино, вино Виогнер Тоскана Грантоско, както бяло, така и червено, Санджовезе Сована DOC и Санджовезе Сована Супериоре, отлежавало в барик. Произвеждаме Санджовезе Винямурата Ризерва, бяло пенливо вино Треко' IGT и две игристини - брут и сухо Алдобрандеско. Накрая, Грапата на Фауно, произведена от грозде Шардоне.
... подправен характер с нотки на лакрица, нуга-подобна плътност и топъл послевкус, напомнящ на карамелизирани банани. 3. Дьоус, Брут дьо Фландр, искрящото зърнено вино, на основата на ечемик, се вари, ферментира и отлежава в Белгия, след което преминава вторична ферментация в бутилка, последвана от традиционното ремюаж и дегоржиране във Франция.