...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши.
10КГ...
...Брашното от грах често се използва като съставка в хляб, сладкиши, паста, както и в определени кондитерски изделия, като понички и бисквити. Добавете малко брашно от грах и ястието ще придобие чудесен грахов вкус и ще стане малко по-полезно. Грахът е богат на витамини C, B и PP, както и на минерали като калций, магнезий, калий, фосфор и цинк. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
...крем карамел, мус и кремове от царевично брашно, всички в прахова форма и в опаковки от 2 кг и 10 кг, в зависимост от нуждите на вашата компания. Накрая, нашата компания търгува с висококачествени уреди, като машини за сладолед и машини за слуш, предоставяме и сервиз и гаранция за оборудването.
... принадлежности за пекари, сладкари и специализирани хлебарници, като видове брашно; захари; мая; преработени млечни и яйчни продукти; масло и мазнини; подобрители за хляб; свързващи агенти; шоколад и декорации; стафиди и консервирани плодове; плънки и топинги; ядки и семена; замразени продукти; тестени изделия; хляб, съставки за хляб, багети, хлебчета, панини, сандвичи, питки и пиколи; виенски сладкиши, кроасани и кафе-сладкиши; торти, сладкиши, бисквити, кексове, вафли, понички, мъфини и брауни; сладкарство, десерти и пралини; закуски и пици; опаковки ...