...W: 320 - 330. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, оптимизирана за улесняване на разточването на тестото. Идеална за получаване на добре наслоени, обемисти и ароматни продукти. Препоръчва се за бриоши, кроасани.
10КГ...
... ароматните и освежаващи свойства на билката.
Действие: Идеална добавка в кулинарията и козметиката.
Фина, ароматна и деликатна.
Почиства акне, успокоява кожата.
Подмладява скучна и мазна кожа.
Спира косопада и стимулира растежа.
За употреба в маски и скрабове за: лице, коса, тяло.
За торти, кроасани, сладкиши.
За подправяне на ястия и салати, безалкохолни напитки и сладоледи.
От мента се правят и компреси за кожни обриви, натъртвания и циреи.
Събиране: Буджак...
... лепкавостта на тестото - Избелване.
Намалява залепването на тестото.
Подобрява цвета на коричката.
Укрепва глутена и подобрява физическите свойства на тестото.
Стимулира производството на готови продукти с по-голям обем, независимо от качеството на брашното.
Получавате продукти със стандартно качество от брашно с намалени печивни свойства. Хлябът се събужда с бяла троха и румена коричка. Увеличава добива на готови продукти, като увеличава водозадържащата способност на брашното.
MAX-WAY се използва за оптимизиране на обработката на тестото.
...– Брашно с високо съдържание на протеин и глутен, което се адаптира перфектно към всички процеси на хлебопекарство и сладкарство, които изискват брашна с висока сила.
– Особено подходящо за хляб, разнообразна сладкарска продукция, кроасани, пици и др.
Granel предлага и разновидност T55 Сила, специално препоръчвана за индустриална употреба.
... брашно, компанията откри ново производствено съоръжение през 2010 година, стартирайки марката кроасани - 4You. Със специална италианска технология и експертиза, както и с отдадеността на екипа, кроасаните се произвеждат с различни вкусове и най-висококачествени съставки. Само контролираният труд носи отлични резултати. Успехът е гарантиран, ако продуктите и процесите се развиват на основата на...
... машини за рязане
► Машини за пресяване на брашно
► Месачки и повдигачи
► Планетарни миксери
► Машини за нарязване на остатъчен хляб
► Машини за разделяне и оформяне на тесто
► Устройства за смесване и дозиране на вода
► Оформящи маси
JÜRGEN PETERS Maschinen und Anlagentechnik предлага също така фурни и охладителна техника.
... принадлежности за пекари, сладкари и специализирани хлебарници, като видове брашно; захари; мая; преработени млечни и яйчни продукти; масло и мазнини; подобрители за хляб; свързващи агенти; шоколад и декорации; стафиди и консервирани плодове; плънки и топинги; ядки и семена; замразени продукти; тестени изделия; хляб, съставки за хляб, багети, хлебчета, панини, сандвичи, питки и пиколи; виенски сладкиши, кроасани и кафе-сладкиши; торти, сладкиши, бисквити, кексове, вафли, понички, мъфини и брауни; сладкарство, десерти и пралини; закуски и пици; опаковки ...