Франция, Auxerre
... последователни "отбори" - 5 до 6 преминавания с интервал от една седмица. Този метод позволява да се увеличи количеството на зърната, засегнати от "благородната гниене", известна като Ботритис. 3 до 4 преминавания в пресата. Ферментация в нови бъчви. Отлежаване с продължителност 20 месеца, винаги в бъчви. Око: златисто жълт цвят. Нос: интензивен, фин, плодово и ботритизирано. Съвет на енолога: сервирайте при...
...са доста специфични и могат да представят нюанси (жълт кантарион, касис, самшит,...) в зависимост от тероара, реколтата и условията на отглеждане. При късна реколта или в присъствието на благородна гниене, този сорт може също да участва в производството на велики сладки вина. Културни и агрономически способности Савиньон Б е много жизнен и има тенденция да се развива бурно. Затова трябва да се стремим да контролираме тази жизненост, като го засаждаме в тероари с ниска или средна плодородност, използвайки опори.
Франция, Saint-Vérand
...Вино с мек вкус, направено от шардоне, което е доста рядко. Може да се произведе само в години, когато се образува благородна гниене върху гроздето. Събирано на ръка в края на октомври - началото на ноември. Много ниски добиви. Гроздето е концентрирано в естествени захари. Перфектно за придружаване на вашите празнични ястия (фоа гра или десерт). Опаковано в бутилки от 50 мл.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play