Италия, Misano Adriatico
...LA CHOUFFE е белгийска светла бира с високо качество, с алкохолно съдържание от 12%. Опакована в бутилки от 33cl, тя е перфектна за наслаждаване на момент на релакс или за придружаване на хранене в компания. Формулата за ферментация при висока температура придава уникален и плътен вкус, докато деликатността на VAP (пара от алкохол) допълнително подчертава характеристиките й.
Германия, Waltenhofen
...Купи за ферментация/съхранение от неръждаема стомана за бира и всички други напитки, съдържащи CO2. Нашите ферментатори са изработени по поръчка. Напълно оборудвани, нашите купи пристигат с охладителна риза, изолация, заварена външна риза от неръждаема стомана и всички необходими свързващи елементи. Те преминават през внимателни тестове за налягане, изградени са в Европа в съответствие с...
Белгия, Couvin
...La Chevetogne е специална белгийска бира с кехлибарен цвят, произведена от Brasserie des Fagnes, разположена в Couvin-Mariembourg (Белгия) и с алкохолно съдържание от 6,2% об. Налични формати: 33 cl...
Италия, Venezia
...Изключително силен. Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна. Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица. Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Франция, Saint-Fraimbault
...Разположени на няколко километра от фермата, в сътрудничество с Паскал и Донатиен, ние разработихме това амбърно бира с оригинален вкус на сено. Занаятчийски пивовари от почти 10 години, това семейство създава асортимент от занаятчийски и био бири в своята пивоварна "Шато де ла Биер". Brass’Tonfoin е амбърна бира PALE ALE (казва се за бира с висока ферментация, чийто алкохолен процент е нисък...
Белгия, Brunehaut
... крю". Съчетание на традиция и модерност! Това са основните принципи на компанията, истинският кредо на отговорниците на бирарията Brunehaut. Традиция, защото занаятчийската бирария запазва напълно естествения си метод на производство на бири с висока ферментация, които се вторично ферментират в бутилки и бъчви. Резултатът: набор от десетина разнообразни бири от абатства или биологични, всички...
Франция, La Fouillade
... никого безразличен. Нашите бири BEL’ AVEY са плод на нашия ангажимент към автентичното занаятчийско пивоварство, произведени локално и сертифицирани като биологични. Всяка стъпка от нашия процес на производство с висока ферментация е внимателно наблюдавана, а нашите бири са запазени без филтрация и пастьоризация, за да предложат наистина автентично вкусово изживяване. Всяка от нашите бири BEL’ AVEY, варена с вдъхновение от белгийски рецепти, подчертава балансирани вкусови профили. Нашият ангажимент отразява нашата страст към създаването на изключителни продукти.
Бирарията на абатството Вал-Дьо е независим белгийски производител на специални бири с висока ферментация. Бирите Вал-Дьо са единствените абатски бири, които все още се варят и бутилират в абатство. Абатски бири Вал-Дьо: Вал-Дьо Блон 6 %, Вал-Дьо Брун 8 %, Вал-Дьо Трипъл 9 %, Вал-Дьо Гранд Крю 10.5 %, Вал-Дьо Ноел 7 %, Радар Блон 6.5 %, Радар Амбре 10.5 %. Призната белгийска абатска бира.
Белгия, Templeuve
Бирарията на Казао е фермерска артезанска бирария. TOURNAY е артезанска бира, произведена в най-чистата традиция на белгийските бири с висока ферментация. TOURNAY е единствената бира, произведена в общината Турне. Повторно ферментирала в бутилка, нефилтрирана и непастьоризирана, TOURNAY е натурална бира без добавени подправки.
Белгия, Lierneux
... висока ферментация и повторна ферментация в бутилка, тя се вари в най-чистата традиция от два вида много леко печени светли малцове. Лиен Брун: Кремообразна на вкус и топла като добър дървен огън след разходка в гората.
Белгия, Le Roeulx
От 1873 г. семейството Фриар продължава производството на различни бири, сред които е и St-Feuillien. Бира на пивоварната St-Feuillien: бири от абатството ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison от St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Спецификации: натурални бири с висока ферментация без добавки, ароматни хмелове от високо качество, селектирани малцове, традиционна ферментация,…...
Белгия, Steenhuffel
... RODENBACH в Роезеларе: 100% смесена ферментация. Обект Пивоварна BOON в Лембек (50 / 50 съвместно предприятие): 100% спонтанна ферментация. Тя е първоначално пивовар на бира с висока ферментация от Брабант под марката PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale и PALM Green) и е лидер на пазара в Бенелюкс в сегмента на кехлибарените бири. Придобиването на Пивоварна De Gouden Boom в Брюж през 2001 г. разшири предлагането на бири с висока ферментация в сегмента на дегустационните бири с BRUGGE Tripel и абатските бири на STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond и Tripel).
Белгия, Kortrijk-Marke
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.
Белгия, Ruddervoorde
...De Leite запазва артикулния си характер и решително залага на качеството. 'Искаме да продължим да се наслаждаваме на варенето. Всички наши бири са с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Всяка бира е с артистичен етикет, проектиран от художници. Нашите бири: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Белгия, Sibret
La Trouffette, бира от страната на Бастон, се предлага в разновидности Blonde, Brune и Rousse и, в зависимост от сезона, Belle d’Eté и Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, лека IPA стил бира с ечемик, е последното творение на пивоварната. Всички тези бири с висока ферментация са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилки.
Белгия, Ninove
...). SLAG PILS е родена. По време на войната 1940-1945 г. се преминава обратно на бира с висока ферментация (24°C). Нужна е по-малко енергия за охлаждане. Отнело е до 1958 г., за да се започне отново производството на SLAG PILS, HELLES и TAFELHELL бира с ниска ферментация. От 1979 г. тримата братовчеди започват да варят WITKAP·PATER по искане на пивоварната "De Drie Linden" от Брасхат. През 1981 г. WITKAP·PATER е официално поета.
Франция, Pont à Mousson
...Създадена през 2003 г. в Пон-а-Мусон от Регис Буйон и Жан-Франсоа Друен, "Брасеурите на Лотарингия" има за цел да възроди занаятчийското пивоварство в Лотарингия. Обявената цел на двамата създатели е да произвеждат качествени бири според традицията на пивоварството в Лотарингия. Всички бири са 100% натурални, от чист малц, с висока ферментация и не подлежат на пастьоризация; така оригиналният...
Белгия, Purnode
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производство на бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
Белгия, Silenrieux
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производство на традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Белгия, Irchonwelz
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play