Белгия, Couvin
...La Chevetogne е специална белгийска бира с кехлибарен цвят, произведена от Brasserie des Fagnes, разположена в Couvin-Mariembourg (Белгия) и с алкохолно съдържание от 6,2% об. Налични формати: 33 cl...
Белгия, Brunehaut
... крю". Съчетание на традиция и модерност! Това са основните принципи на компанията, истинският кредо на отговорниците на бирарията Brunehaut. Традиция, защото занаятчийската бирария запазва напълно естествения си метод на производство на бири с висока ферментация, които се вторично ферментират в бутилки и бъчви. Резултатът: набор от десетина разнообразни бири от абатства или биологични, всички...
Бирарията на абатството Вал-Дьо е независим белгийски производител на специални бири с висока ферментация. Бирите Вал-Дьо са единствените абатски бири, които все още се варят и бутилират в абатство. Абатски бири Вал-Дьо: Вал-Дьо Блон 6 %, Вал-Дьо Брун 8 %, Вал-Дьо Трипъл 9 %, Вал-Дьо Гранд Крю 10.5 %, Вал-Дьо Ноел 7 %, Радар Блон 6.5 %, Радар Амбре 10.5 %. Призната белгийска абатска бира.
Белгия, Templeuve
Бирарията на Казао е фермерска артезанска бирария. TOURNAY е артезанска бира, произведена в най-чистата традиция на белгийските бири с висока ферментация. TOURNAY е единствената бира, произведена в общината Турне. Повторно ферментирала в бутилка, нефилтрирана и непастьоризирана, TOURNAY е натурална бира без добавени подправки.
Белгия, Lierneux
... висока ферментация и повторна ферментация в бутилка, тя се вари в най-чистата традиция от два вида много леко печени светли малцове. Лиен Брун: Кремообразна на вкус и топла като добър дървен огън след разходка в гората.
Белгия, Le Roeulx
От 1873 г. семейството Фриар продължава производството на различни бири, сред които е и St-Feuillien. Бира на пивоварната St-Feuillien: бири от абатството ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison от St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Спецификации: натурални бири с висока ферментация без добавки, ароматни хмелове от високо качество, селектирани малцове, традиционна ферментация,…...
Белгия, Steenhuffel
... RODENBACH в Роезеларе: 100% смесена ферментация. Обект Пивоварна BOON в Лембек (50 / 50 съвместно предприятие): 100% спонтанна ферментация. Тя е първоначално пивовар на бира с висока ферментация от Брабант под марката PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale и PALM Green) и е лидер на пазара в Бенелюкс в сегмента на кехлибарените бири. Придобиването на Пивоварна De Gouden Boom в Брюж през 2001 г. разшири предлагането на бири с висока ферментация в сегмента на дегустационните бири с BRUGGE Tripel и абатските бири на STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond и Tripel).
Белгия, Warsage
В самото сърце на Еурегио, в малкото село Варсаж, се варят нашите занаятчийски бири. По стария начин: на огън с фурна! Произвеждаме бири с висока ферментация, произлизащи от дългата белгийска традиция в пивоварството. Те са натурални, нефилтрирани, непастьоризирани и вторично ферментирали в бутилки. Нашите бири: Бира от Варсаж Трипъл, Бира от Варсаж Бруне, Бира от Варсаж Блонде.
Белгия, Kortrijk-Marke
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.
Белгия, Bellegem
Дванадесет различни бири, включително Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond и Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond е изключително вкусна бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилка, приготвена по традиционна рецепта. OMER. има фин, плодороден аромат и деликатна горчивина.
Белгия, Ruddervoorde
...De Leite запазва артикулния си характер и решително залага на качеството. 'Искаме да продължим да се наслаждаваме на варенето. Всички наши бири са с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Всяка бира е с артистичен етикет, проектиран от художници. Нашите бири: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Белгия, Sibret
La Trouffette, бира от страната на Бастон, се предлага в разновидности Blonde, Brune и Rousse и, в зависимост от сезона, Belle d’Eté и Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, лека IPA стил бира с ечемик, е последното творение на пивоварната. Всички тези бири с висока ферментация са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилки.
Белгия, Ninove
...). SLAG PILS е родена. По време на войната 1940-1945 г. се преминава обратно на бира с висока ферментация (24°C). Нужна е по-малко енергия за охлаждане. Отнело е до 1958 г., за да се започне отново производството на SLAG PILS, HELLES и TAFELHELL бира с ниска ферментация. От 1979 г. тримата братовчеди започват да варят WITKAP·PATER по искане на пивоварната "De Drie Linden" от Брасхат. През 1981 г. WITKAP·PATER е официално поета.
Белгия, Purnode
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производство на бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
Белгия, Silenrieux
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производство на традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Белгия, Irchonwelz
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири с висока ферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play