...La Chevetogne е специална белгийска бирас кехлибарен цвят, произведена от Brasserie des Fagnes, разположена в Couvin-Mariembourg (Белгия) и с алкохолно съдържание от 6,2% об.
Налични формати: 33 cl...
... крю". Съчетание на традиция и модерност!
Това са основните принципи на компанията, истинският кредо на отговорниците на бирарията Brunehaut.
Традиция, защото занаятчийската бирария запазва напълно естествения си метод на производство на бири свисокаферментация, които се вторично ферментират в бутилки и бъчви. Резултатът: набор от десетина разнообразни бири от абатства или биологични, всички...
Бирарията на абатството Вал-Дьо е независим белгийски производител на специални бири свисокаферментация. Бирите Вал-Дьо са единствените абатски бири, които все още се варят и бутилират в абатство. Абатски бири Вал-Дьо: Вал-Дьо Блон 6 %, Вал-Дьо Брун 8 %, Вал-Дьо Трипъл 9 %, Вал-Дьо Гранд Крю 10.5 %, Вал-Дьо Ноел 7 %, Радар Блон 6.5 %, Радар Амбре 10.5 %. Призната белгийска абатска бира.
Бирарията на Казао е фермерска артезанска бирария. TOURNAY е артезанска бира, произведена в най-чистата традиция на белгийските бири свисокаферментация. TOURNAY е единствената бира, произведена в общината Турне. Повторно ферментирала в бутилка, нефилтрирана и непастьоризирана, TOURNAY е натурална бира без добавени подправки.
... високаферментация и повторна ферментация в бутилка, тя се вари в най-чистата традиция от два вида много леко печени светли малцове. Лиен Брун: Кремообразна на вкус и топла като добър дървен огън след разходка в гората.
От 1873 г. семейството Фриар продължава производството на различни бири, сред които е и St-Feuillien. Бира на пивоварната St-Feuillien: бири от абатството ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison от St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Спецификации: натурални бири свисокаферментация без добавки, ароматни хмелове от високо качество, селектирани малцове, традиционна ферментация,…...
... RODENBACH в Роезеларе: 100% смесена ферментация. Обект Пивоварна BOON в Лембек (50 / 50 съвместно предприятие): 100% спонтанна ферментация. Тя е първоначално пивовар на бирасвисокаферментация от Брабант под марката PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale и PALM Green) и е лидер на пазара в Бенелюкс в сегмента на кехлибарените бири. Придобиването на Пивоварна De Gouden Boom в Брюж през 2001 г. разшири предлагането на бири свисокаферментация в сегмента на дегустационните бири с BRUGGE Tripel и абатските бири на STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond и Tripel).
В самото сърце на Еурегио, в малкото село Варсаж, се варят нашите занаятчийски бири. По стария начин: на огън с фурна! Произвеждаме бири свисокаферментация, произлизащи от дългата белгийска традиция в пивоварството. Те са натурални, нефилтрирани, непастьоризирани и вторично ферментирали в бутилки. Нашите бири: Бира от Варсаж Трипъл, Бира от Варсаж Бруне, Бира от Варсаж Блонде.
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бирасвисокаферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.
Дванадесет различни бири, включително Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond и Brasserie LeFort.
OMER. Traditional Blond е изключително вкусна бирасвисокаферментация и вторична ферментация в бутилка, приготвена по традиционна рецепта. OMER. има фин, плодороден аромат и деликатна горчивина.
...De Leite запазва артикулния си характер и решително залага на качеството. 'Искаме да продължим да се наслаждаваме на варенето. Всички наши бири са свисокаферментация и вторична ферментация в бутилката. Всяка бира е с артистичен етикет, проектиран от художници. Нашите бири: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
La Trouffette, бира от страната на Бастон, се предлага в разновидности Blonde, Brune и Rousse и, в зависимост от сезона, Belle d’Eté и Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, лека IPA стил бирас ечемик, е последното творение на пивоварната. Всички тези бири свисокаферментация са нефилтрирани и вторично ферментирали в бутилки.
...). SLAG PILS е родена. По време на войната 1940-1945 г. се преминава обратно на бирасвисокаферментация (24°C). Нужна е по-малко енергия за охлаждане. Отнело е до 1958 г., за да се започне отново производството на SLAG PILS, HELLES и TAFELHELL бирас ниска ферментация. От 1979 г. тримата братовчеди започват да варят WITKAP·PATER по искане на пивоварната "De Drie Linden" от Брасхат. През 1981 г. WITKAP·PATER е официално поета.
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производство на бири свисокаферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производство на традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са свисокаферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Брасери дьо Жиан съчетава традиция и технологии, за да произвежда бири свисокаферментация, богати на вкусове и спазващи най-строгите стандарти за качество и хранителна хигиена. Бири: Гуяс Традиция, Гуяс Трипъл, Сезон Вуазин, Уршон, Дюкасис. Нашите бири се варят изключително от качествени суровини (малц, хмел, чиста вода и мая). Те са напълно натурални и не съдържат никакви добавки. Повторната ферментация в бутилка или в бъчва им придава 100% натурален газ.