...Биологичен хак стейк с ниско налягане, по месарски, изработен от биологичноговеждо месо. 100% мускул, без кости, почистен, без нерви и ръчно обезмаслен, съдържание на мазнини ≤15%.
Тегло: 10x100g...
...Сигурно снабдяване с антитела и разнообразие от биологично активни агенти
Прахът от говеждо коластра на ECI е коластра от първото доене на европейски ферми (без бруцелоза, туберкулоза и левкоза). Този продукт е 100% натурален, богат на матерински антитела и има висока хранителна стойност и добри здравословни ползи. ECI обръща особено внимание на целия производствен процес, за да осигури запазването на биологичната активност на своите продукти.
Nutriest е един от най-големите доставчици на добавки от органи на говеда в Европа. Ние разполагаме с икономии от мащаба, за да предлагаме водещи на пазара цени на популярни органи от говеда, хранени с трева, като черен дроб, бъбреци, сърце, щитовидна жлеза, тестиси, панкреас, далак и много други. Също така предлагаме органичен суроватъчен прах, колагенов прах и прахове от замразено-сушени стриди.
...Винаги вкусно, нашето говеждо месо от Сицилия всъщност е отгледано на пасища на открито, което му придава мек вкус и е ценено. Нашата ферма е традиционно основана на биологичното месо. На нашия сайт, който е специално проектиран да популяризира познанията за биологичното говеждо, можете да получите по-бързи резултати с относително ниски инвестиции. На сайта можете да намерите цялата информация...
...Интензивно, плодово, с ниска киселинност бяло вино от Пиуи Каберне бланк
Описание: Интензивно, плодово, с ниска киселинност · ново бяло грозде от семейството на Каберне. Наградено със злато на Международния PIWI винен конкурс 2021.
Препоръка за храна: Печени гигантски скариди с зехтин, прясно магданозено говеждо с зелена сос. Пушена пъстърва или пъстърва по милерски. Зеленчукова киш.
Винификация: 24 часа мацерация, нежно пресовано, спонтанна ферментация в дъбова бъчва, 12 месеца отлежаване на маята, биологично разлагане на киселини, бутилирано с само една филтрация.
... подправки. Работим основно с червени меса: говеждо, овче и козе. Това са животни, които живеят на свобода и се хранят с естествена храна. Отказваме да работим с индустриално хранени и отглеждани в клетки животни. Цялото производство се извършва в селото Кумбрес Майорес, малко селце, разположено в планините на Сиера де Арасена. Регион, световно признат за своите колбаси и по-специално за шунката Пата...
...
Производството на говеждо месо от долината на Сена е сертифицирано като Биологично земеделие от ECOCERT. Животните пасат максимално на ливадите Natura 2000 на фермата. Тревата там е ненадмината благодарение на влажния характер на блатото.
Животните са кръстоска между блондин д'Аквитен, норманд и монбелиар, за да се получи фино зърно, мраморно месо и устойчиви животни, способни да устоят на много...