...вдъхновено от Италия.
Изработено с най-добрите съставки, Milkyland mozzarella original е свидетелство за качество и традиция. То е направено от прясно мляко, осигурявайки богат вкус и гладка консистенция. Това сирене не само е кулинарно удоволствие, но също така е хранителен вариант, богат на основни хранителни вещества като калций и протеин. Независимо дали приготвяте гурме ястие или просто закуска, Milkyland mozzarella original е универсален и вкусен избор.
... на вкуса, с уважение към общественото здраве.
FILAB s.r.l. произвежда Моцарела ди Буфала Кампана DOP, изключително от прясно búфало мляко, в следните размери:
• Чери или Кардиналино
• Бокончино
• Боконе
• Моцарела
• Аверсана
• Зизабела
• Треча
• Димена моцарела или Провола
Освен това, FILAB s.r.l. произвежда Рикота ди Буфала Кампана DOP както прясна, така и хомогенизирана.
...Характеристиките на Камембер са подсилени от аромата и кремообразността на биволското мляко, изключителна симфония от аромати и вкусове.
Съставки
Италианско биволскомляко, сол, сирище и пеницилиум
Произход на млякото
Италия
Външен вид
Кръгъл и бял с годна за ядене кора
Консистенция
Мек и кремообразен
Вкус
Слабо сладък
Обем: 200 г...
...Моцарела, паста фила и ръчно приготвена моцарела, налична в:
Нодини, Треция с тегло, също по желание на клиента.
Моцарела от буйфал, 100 гр. - 250 гр. - 500 гр. - 1000 гр.
Бурата: Изцяло ръчно произведена, пастата фила съдържа в себе си деликатно сърце от страчатела и сметана.
Рикота, ръчно приготвена от само краве мляко. Приятно богата и кремообразна, особено подходяща за употреба в кухнята.
Маскарпоне: Изключително свеж, на основата само на сметана от краве мляко, без консерванти.
...Моцарела ди Буфала Кампана DOP е свежо сирене с влакнеста структура, произведено изключително от búфалово мляко от региона на произход. Бúфаловото мляко има различен състав в сравнение с млякото от други животински видове, използвани за производството на сирене. Всъщност, за разлика от кравето и козето мляко, то е по-богато на протеини, мазнини и особено калций.
Типове и Формати
Размер: от 25 гр до 2 кг
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 12 ДНИ / СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 18 ДНИ / СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ 21 ДЕН
Кодове: от 1702 до 17...
В Земята на митове, Плоскостта на Паестум, през 1998 г. група предприемачи и животновъди създадоха FILIERA LATTE BUFALINO s.r.l., накратко FILAB s.r.l.. От 2015 г. компанията е изцяло собственост на семейството Консалво/Валвано, което притежава и някои исторически и важни биволски ферми.
FILAB е акроним на Filiera Latte Bufalino и обозначава компания, която още в избора на името е подчертава своя ...
Нашата компания произвежда моцарела от биволскомляко Campana D.o.p. Като производствена верига, ние контролираме всичко - от храненето на биволите до преработката на млякото в моцарела. Нашата цел е да се подобряваме ден след ден, осигурявайки най-доброто качество за нашите клиенти. Нашата производителност е много висока, можем да произвеждаме около 50 центнера продукт на ден.
Компанията Casearia Faiello Srl е посветена на търговията с висококачествени млечни продукти, типични за районите Кампания и Пулия, с административен офис в Батипаля (SA).
Компанията предлага богата гама от ръчно изработени продукти, включително Моцарела от биволскомляко, Пулийска Бурата и Узрели Качиокавали, чиято продукция, опаковане и логистично разпределение на едро се извършват по най...
... Диано и Албурни, една от най-красивите и незасегнати области в Италия, родина на "Средиземноморската диета", която отдавна е включена от ЮНЕСКО в списъка на нематериалното културно наследство на човечеството. Силата на компанията се основава на прилагането на традиционни методи, на задълбочени познания в животновъдството и на реализирането на всички етапи от производствения цикъл в самата компания. Сред продуктите, които предлагаме, са моцарела от биволскомляко, моцарела в мирта, фиор ди рикота, козе рикота, качокавало и йогурт.
... смилаемост благодарение на намаленото съдържание на въглехидрати, лактоза и натрий. Предотвратява заболявания на костите и зъбите, съдови заболявания и ракови заболявания, особено на дебелото черво. • Непоносимост към краве мляко: Много непоносими, деца и възрастни, пият нашето мляко без да изпитват негативни реакции. • Сладкарници, пекарни и ресторанти го използват за приготвяне на сладоледи, тестени изделия, първи и втори ястия с изключително месо и риба. • Барът за приготвяне на първия и единствен Капучино от биволскомляко 100% натурално и италианско.
... навсякъде и по всяко време, благодарение на добре разпределена мрежа от местни доставчици. На ваше разположение е цялата любезност на нашата група и ще имате достъп до огромен каталог, който винаги е актуален с деликатеси от всякакъв вид, най-вече сертифицираната DOP Моцарела от Биволскомляко.
Онлайн магазин, специализиран в продажбата на типични кампански продукти като паста Сетаро, фабрика за паста от Грањано, моцарела от биволскомляко, провола и фиордилайте от Агерола, зехтин от Соренто и много други. На сайта можете да намерите всички ваши любими неаполитански и кампански продукти, придружени от много съвети и рецепти от фантастичната кампанска традиция!
Подред Сан Винченцо в Еболи (SA) отглежда биволи до производството на млечни продукти: моцарела от биволскомляко, скаморца и качокавало. Има възможност да контролира целия производствен цикъл, качеството е гарантирано, освен че е сертифицирано. Основната му цел не е количеството, а качеството на продуктите. Добре е да се подчертае, че в продължение на седем последователни години, Подред Сан Винченцо е получил признание от AIA (Асоциация на животновъдите в Италия) като първото стопанство в Италия по количество и морфологично качество на млякото.
компания за внос и износ на храни и напитки от всякакъв вид, но ненадмината особено в доставките на моцарела от биволскомляко, прошуто от Парма, Сан Даниеле, паста, масло, вино, водка Lioness Paw и новата енергийна напитка Ray Just Energy.