... кухни. Тяхната удобна опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител на готвенето, тези пилешки крилца са задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
... професионалният производител на колбаси може да работи. Освен това, благодарение на нашите три поколения опит и използването на най-новите технологии, можем да предоставим надежден продукт, който винаги е с правилния размер и правилната дължина.
Невъзможно е да се предвиди как обвивката ще излезе от животното. Въпреки това, винаги можете да бъдете сигурни как обвивката ще излезе от нашата опаковка: защото калибърът, качеството и дължината са ясно посочени от външната страна.
... страдат от наднормено тегло.
100% натурално
Без изкуствени продукти, без оцветители и разбира се, без ГМО.
Отговорно
Наличен само на насипно състояние или в опаковка от рециклирана хартия за по-чиста планета!
Прясно месо
Рецептите са направени от частично прясно месоза пълноценен хранителен прием.
100% одобрено
Създадено от диетолози, одобрено от ветеринари и най-вече, от нашите КУЧЕТА!
Свържете се с нас незабавно, за да откриете нашата гама и условия за професионалисти.
...обвивка PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/PE
Сок, вино, сосове, доматено пюре PE/връзка/EVALâ„¢/връзка/EVA
Какво предлага бариерният слой EVALâ„¢:
- Изключителна бариера за кислород, за да защити ценните съставки на храната
- Удължен срок на годност за MAP (опаковка с модифицирана атмосфера)
- Възможност за печат с висококачествени и привлекателни графики
- ...
..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
... осигурява перфектно запечатване и много красиво рязане на фолиото.
Опции:
• по-дълга зона за зареждане, автоматично разтоварване
• автоматично подаване на опаковките
• подравняване на запечатаните опаковки
• печатно фолио, LID свиващо фолио, вътрешно рязане
• дозиращи системи за всякакви продукти
• машина с двойна матрица за по-висока продукция (REEFLEX 250 VG)
Максимална опаковка: 365 x 350 x H130...
... фуража в тънките черва. KM Maxi-Porc е допълнителна фуражна добавка, която се смесва с фуража.
За свине от 40 кг до края на периода на угояване.
Няма изчаквателни периоди преди клане.
Опаковка : 25 кг.
Дозировка : 50 кг KM Maxi-Porc / 10 тона фураж...
...Месопреработвателната компания P. Wils е "специалистът" в обезкостяването на свински глави и е призната като успешна резачница за доставка на прясно или замразено свинско месо на месопреработвателната индустрия. Около 75% от продуктите се изнасят в световен мащаб. В зависимост от желанията на клиента, се изпълняват специфични нарязвания, съдържание на мазнини или специална опаковка. Силната автоматизация на нашия производствен процес и производството в линия ни позволява да предлагаме икономически и висококачествен продукт, като същевременно спазваме най-строгите хигиенни норми.
НАШИЯТ ПЪЛНО ВЪЗОБНОВЕН ЦЕХ ЗА РЕЗАНЕ, КАКТО И НАШИТЕ НОВИ МАШИНИ СА 100% ГОТОВИ ЗА ПРАВИЛНАТА РЕЗКА И ОПАКОВКА ПО ЗАПИТВАНЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ! НАШИЯТ ПЪЛНО ВЪЗОБНОВЕН ФЛОТ ОХЛАДЕНИ КАМИОНИ ГАРАНТИРА, ЧЕ ВСИЧКИ ДОСТАВКИ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ ТОЧНО В СРОК! ХИГИЕНАТА И БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ СА ВИСОКО В НАШИЯ ФЛАГ! ВСЕКИ ДЕН МОИТЕ ДВЕ СИНОВЕ ЖАН-ЛУИ, ЖЕРОМ И АЗ САМИЯТ ПЕТЪР РЕЖЕМ И ОПАКОВАМЕ СВЕЖО МЕСО С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО! БУКАЕРТ ОЗНАЧАВА МЕСО! НАШИТЕ ЗНАНИЯ ЗА МЕСОТО СА РЕЗУЛТАТ ОТ УСИЛИЯТА НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ДЯДОВЦИ И ПРАДЯДОВЦИ! ИЗНОС ЗА ФРАНЦИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ, ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ.