...Замразено месо – бланширано
Налични опаковки:
0.500 кг опаковка
1.05 кг опаковка (7 x 150 г)
Характеристики на продукта:
Охлювите се готвят веднъж за 5-7 минути. Премахват се от черупките, почистват се и се измиват. След това се варят втори път за 20 минути. Измиват се, опаковат се и отново се замразяват. Този продукт е готов за директна консумация или може да премине през последваща термична обработка по желание на клиента (пържене, печене, готвене и т.н.)
Съхранение: – 18 ° С...
... приготвяне на месо и риба.
Лавандуловото брашно в козметиката:
Грижа за мазна кожа, против акне, премахва пърхота.
Фино, ароматно и деликатно за маски за лице, коса, тяло + против стареене, деколте, скрабове за тяло, бомби за вана.
Домашна козметика: Лавандуловото цвете е чудесно използвано за създаване на твърд сапун, ароматизирана свещ.
Количество: 50 г.
Опаковка - стъклен буркан
Произход на продукта: България
Съхранение: на сухо място, без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C
Събиране: Буджак...
... и 5,000 SHU. В продължение на много години хората са ги използвали за приготвяне на чай, тъй като се смята, че облекчават настинка, облекчават менструалните спазми и успокояват стомашната болка. Употреба: пименто се използва за маринати замесо и риба, както и за различни подправки и сосове. Добавете от 2 до 3 зърна към ястието за екзотичен вкус.
Опаковка: 250g, 500g и насипно.