Продукти за било мляко (12)

Ръбензукер от Полша

Ръбензукер от Полша

Ние предлагаме захар от захарната фабрика KSC в Полша, опакована в желаните от вас опаковки, които можете да проектирате сами.
Кокосови стърготини 250г

Кокосови стърготини 250г

Кокосовите стърготини се получават от месото на кокосовата палма, което първо се суши, а след това се натрива на малки чипсове. Пулпата е богата на хранителни вещества като витамини: C, E, K и група B, минерали: цинк, фосфор, магнезий, натрий, калий, калций и желязо. Кокосът и неговите производни (чипсове, кокосови чипсове, кокосово масло) съдържат наситени мастни киселини. Наситените животински мастни киселини трябва да бъдат ограничени в ежедневната диета, но тези, произхождащи от кокос, са изградени от много по-малки молекули и се трансформират директно в енергия, без да се натрупват в тялото под формата на мазнина. Кокосовите стърготини съдържат огромни ресурси от фибри, които са необходими за правилното функциониране на храносмилателната система. Там ще намерите и малки количества протеин и електролити, които позволяват поддържането на киселинно-алкалния баланс на организма. <strong> Състав: </strong> Кокосови стърготини &nbsp; <strong> Хранителна стойност на 100г </strong> Енергийна стойност 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g мазнини - 90% Включително наситени мастни киселини 53g - 265% въглехидрати
Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Малка Хималайска сол 1000г vivio

Малка Хималайска сол 1000г vivio

Хималайската сол е най-чистата и здравословна сол на Земята. Тя идва само от едно място: източната част на Хималаите в Пакистан. Има цвят от бяло до светло розово и тъмно червено. Създадена е преди милиони години в резултат на изсъхването на океаните, а находищата ѝ се намират на дълбочина от 400-600 метра под повърхността на Земята. Хималайската сол е по-чиста и здравословна от традиционната маслена сол, която се използва всеки ден. Тя съдържа набор от макро и микроелементи. Хималайска Вивио е налична в две версии: малка и гранулирана. Хималайската сол се използва по-често от гранулираната в кухнята, за подправяне на ястията. Гранулираната сол има същото приложение, но също така е подходяща за баня. В този случай добавете приблизително 10 г сол на 1 литър вода за баня. След баня със сол се препоръчва половин час почивка. Изследванията показват, че консумираме твърде много сол.
Бадемови Плочки 250г

Бадемови Плочки 250г

Бадемовите стърготини, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, поради което имат положителен ефект върху здравето. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са незаменима част от здравословното хранене. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин премахва вените и предотвратява сърдечни заболявания и забавя клетъчното стареене. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това, бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> бадеми & nbsp; <strong> хранителна стойност на 100 г </strong> енергийна стойност
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Просото е направено от просо. Помага за противодействие на киселинността в тялото, укрепва имунитета и е питателно и лесно смилаемо. Естествено е без глутен. Неговото голямо предимство е високото съдържание на витамини от група B, хемопоетично желязо и мед. То е отличен източник на диетични фибри, калий, магнезий, калций и натрий. Осигурява на тялото лесно смилаем протеин и сложни въглехидрати, които са основата на здравословната диета. Просото има антивирусен и укрепващ ефект, помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс на тялото. Витамините от група B и желязото имат хемопоетичен ефект. Просото помага за намаляване на възпалението в тялото, работи за затопляне, подобрява метаболизма, концентрацията и паметта. Високото съдържание на съединения на калций и силиций укрепва зъбите и костите. - 4% включва наситени мастни киселини 0.4g - 2% въглехидрати 72.1g - 28% включително захари 0.8g - 1% протеин 10.
Кафяв Ориз 1000г vivio

Кафяв Ориз 1000г vivio

Кафявият ориз е пълнозърнесто зърно от растението Oiza Sativa, от което произлиза популярният бял ориз. Кафявият ориз се почиства, като се отстраняват външните неядливи обвивки, така че люспите, триците и зародишът остават непокътнати. Вкусът на кафявия ориз има деликатен ядков нюанс, той е малко по-твърд от белия, готви се по-дълго, но притежава много повече здравословни свойства от пречистения бял ориз. Кафявият ориз съдържа повече витамини и минерали, богат е на фибри - трици, има по-нисък гликемичен индекс и замръзва по-бавно. Поради това е идеален за хора, които се грижат за фигурата си. Той е основен източник на: фосфор, необходим за изграждането на кости и зъби, калий, отговорен за правилното функциониране на сърцето, магнезий, който ни защитава от стрес, желязо, необходимо за клетъчното дишане, и мед, която е важна за състоянието на нашата кожа и коса.
Сладък Паприка на Прах - Prymat Сладък Паприка на Прах 20 г

Сладък Паприка на Прах - Prymat Сладък Паприка на Прах 20 г

Сладък смлян пипер Prymat може да се използва универсално в кухнята – за месни ястия, сосове, извара, колбаси, салати, рибни ястия, ориз и птици. Има изразителен, но в същото време приятно сладък вкус. Придава на ястията отличен аромат, както и красива и интензивна окраска.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Подправката Jarzynka е универсална подправка за много ястия. Тя е базирана на сушени зеленчуци, билки и куркума. Перфектно подчертава вкуса на ястията и им придава приятен растителен аромат. Jarzynka не съдържа ненужни химически добавки, усилватели на мая или вкус. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> сол, захар, панадип, моркови, царевица, лук, круша & nbsp; <strong> употреба </strong> зеленчуковата подправка се добавя към супи, сосове, яхнии, салати и други ястия, придавайки им приятен растителен аромат и подчертавайки вкуса на приготвените ястия.
Бадемови стърготини 250г

Бадемови стърготини 250г

Плодовете от бадеми, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, като по този начин имат здравословен ефект. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са основна съставка на здравословната диета. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин освобождава вените и противодейства на сърдечните заболявания, както и забавя стареенето на клетките. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез съдържащите се в тях: калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор.&nbsp;<strong>Състав:</strong> бадеми&nbsp;<strong>Хранителна стойност на 100г</strong>Енергийна стойност 2489kJ/602kcal - 30% ПДП*Мазнини 50,6g - 72% от които наситени мастни киселини 3,9g - 20%Въглехидрати 9,5g - 4% от които захари 5g - 6%
Жасмин ориз 1000г

Жасмин ориз 1000г

Жасминовият ориз е вид дългозърнест ориз, който се отглежда предимно в Тайланд и се използва в азиатската кухня. В допълнение към Тайланд, който е основният му доставчик, жасминовият ориз в момента се отглежда в Камбоджа, южен Виетнам и Лаос. Една от характерните му черти е леко забележимият, сладък аромат, напомнящ на жасмин - оттук идва и името му. Той има и специфичен, много леко сладък вкус, понякога наричан меден. Жасминовият ориз има много хранителни стойности. Първо, той е отличен източник на въглехидрати и протеини, а в същото време съдържа малко мазнини, затова често се избира от хора, които практикуват спорт или се опитват да отслабнат. Може да бъде консумиран и от тези, които имат проблеми с храносмилането - жасминовият ориз е лесно смилаем и не натоварва стомаха, въпреки че оставя усещане за ситост. Оризът е безглутенов продукт. Той е също отличен източник на витамини от група B, витамин E, калий, магнезий, цинк, желязо и фосфор.