Мечтаете за собствен шоколад с вашето лого или мотив? Търсите бонбон с много специална форма? Тогава вие сте на точното място. Meine Formen GmbH, със седалище в швабския Нойстетен, е специализирана в производството и изработката на индивидуални шоколадови форми, форми за бонбони и блистери. Освен самото производствона формите, ние ви подкрепяме и в разработването на нови форми и мотиви с нашето...
... Козенца, шамфъстък, шоколад, създавайки нови и необичайни комбинации. с деликатни и изненадващи вкусове, представени в много внимателно и модерно опаковане, което винаги оставя съдържанието на видно място. Всички етапи на нашето производство са изцяло ръчно изработени, от приготвянето на тестото до рязането на бисквитите и до финалното опаковане. Вкусът на нашите бисквити се дължи изцяло на използваните съставки, тъй като не използваме никакви изкуствени аромати или ванилини, нито, разбира се, оцветители или консерванти. Само натурални съставки, много грижа и страст.
...Рут ГмбХ & Ко.КГ разработва и произвежда продукти за производство и преработка на шоколадови и марципанови изделия.
Продуктовото портфолио на Рут включва, наред с другото:
• Форми за шоколад
• Форми за шоколадови декорации
• Форми за марципан
• Оцветители за храни и добавки
• Аксесоари, малки уреди, аерографи
• Опаковка и декорация
Рут ГмбХ & Ко.КГ произвежда също и най-фини шоколадови и марципанови изделия, трюфели и бонбони.
Меркай Груп Гıda произвежда закуски в своята фабрика с площ от 7500 м2. Компанията предлага своите продукти както в търговската мрежа, така и в канали за масово потребление, като хотели и ресторанти. Тя извършва производствона специални марки (Private label) за компании на вътрешния и външния пазар, а също така задоволява нуждите на много хранителни компании, особено в сектора нашоколад и...
Шоколадовата фабрика Шантал Флорен е убежище за любителите нашоколад. Магазинът произвежда специалитети, по-вкусни от всяка друга, на базата нашоколад Valprona (естествен и без консерванти): над 50 вида пралини, шоколадови торти, захаросани плодове с шоколад, шоколадов крем за намазване… Но също така и местни продукти. Можете да участвате в работилници за производствона пралини или други шоколадови специалитети (поканете вашия персонал, приятели, семейство (минимум 7 души)). Шоколадовата фабрика предлага и специални творения, като например Свети Николай…...
CHOCOMAPT - ШОКОЛАДЕРИЯ DARDENNE е компания за производство и разпространение на шоколадови изделия, като черен шоколад, бял шоколад, шоколад с плънка, горчив шоколад и др., и специалист в производството на шоколади на основата на агаве, производството на кремове за намазване и мини пралини.
ШОКОЛАДЕРИЯ DARDENNE произвежда шоколади по традиционен и автентичен начин, спазвайки уменията на майсторите шоколадери, като в същото време интегрира концепция за здраве и благополучие. Всички шоколади се правят от смляно какаово зърно по традиционен метод.
...използвани в производствени линии за мрамор, храни, логистика, летища, текстилна индустрия, общи цели за вътрешен транспорт на фабрики, както и в производствени линии за бисквити и шоколад. Освен това, произвеждаме 500 000 медицински маски на ден и имаме производство и продажба на суровини за медицински маски, като meltblown и SMS материали (8000 кг на ден) от нашия склад и търговска компания в Истанбул Аташехир, обслужваща Турция и близките страни.
Начинът напроизводствонашоколад, за който проектираме и произвеждаме машините в нашата фабрика. И той се прилага в най-добрите и най-фини шоколадови фабрики в Турция, например фабриките на ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (с които имаме дългосрочни договори). Начинът зависи от: 1 - резервоари за съхранение на суровини 2 - Турбо миксер 3 - двуцилиндрова мелница 4 - петцилиндрова мелница 5 - Кончинг машина 6 - Темперираща машина 7 - Охлаждащ тунел, така получавате най-добро качество нашоколад, готово за пълнене, формоване, ...
... дизайн и производствона анимации, видеоигри и издателски продукти, предназначени за света на детството. Тези проекти се комбинират с дизайна и маркетинга на играчки, облекло и аксесоари под логото на марката. За другия проект, чисто хранителен фронт, Weataly не изчерпва креативността си, а проектира и маркетира хранителни продукти от шоколад за своя специализиран дизайнерски и иновативен магазин; също и в франчайз. Weataly е предприемачески проект, който провокира и усилва "италианското ноу-хау" за производствона вкус, иновации и креативност.
...Далеч от простата марка шоколад, Café-Tasse е отражение на изкуството на живота, лукс в състояние на гурме. Автентичността е основна ценност на марката, а традиционното занаятчийско производство в нашето семейно предприятие е нейна сила. Нашите шоколади присъстват в най-добрите деликатесни магазини, при печещите кафе, в бутиците "изкуство на живота" в най-известните марки и, разбира се, в най-добрите хотели и ресторанти, както и в летищата.
Равико е белгийски производител и износител нашоколад и сладкиши по целия свят. Освен собственото си производствона сладкиши, Равико е изградил сътрудничество с партньори, за да създаде допълнителна програма и услуга. С Sweetpack: компания за опаковане, способна да опакова хранителни изделия по поръчка от шоколад до бонбони, и Le Chocolatier Manon: шоколадови бонбони и пралини от първо качество, многократно награждавани с първа награда за най-добър шоколад.
...). Общата процесна индустрия (химия, климатизация, картонени опаковки...). Динамичният екип на Saleenco отговаря за собственото проектиране, производство, инсталиране, електронно управление и поддръжка. Вътрешни транспортни и системи за обработка на насипни материали. Индустриални тръбопроводи. Общи конструкции в неръждаема стомана и стомана. Доставки в обработка на листове, струговане, фрезоване и заваряване.
Trefin е производител на твърди и пълнени сладкарски изделия, тофи и шоколад. Под марката Trefin или частна марка. Нашето производство е сертифицирано по BRC-IFS, не съдържа оцветители, не съдържа ГМО и използваме само шоколад с 100% какаово масло. Износ за повече от 50 държави.
... персонализирани шоколади. Също така произвеждаме шоколад с индивидуален дизайн за всеки от нашите клиенти. Винаги поставяме изискванията на клиентите на първо място в нашите маркетингови дейности. Ние се грижим за обратната връзка от клиентите от цял свят. Използваме най-новите технологии в нашето производство и оперативни процеси. Имаме голям брой национални и глобални бутикови магазини и търговски точки, а...
... бонбони и шоколадови трюфели, но също така и шоколадови блокчета и други вкусотии по занаятчийски начин. В нашето продуктово портфолио влизат, наред с другото, чист тъмен шоколад, млечен шоколад или шоколадови блокчета, пълнени с различни видове шоколадов крем. При нас можете също да участвате в дегустация нашоколад или курс по производствонашоколад. Пресни съставки и суровини от местни...
... помещенията, предназначени за дейността по сортиране с различни модули: сепаратори, оптични сортери, отстраняващи камъни...
През 2020 г. решаваме да поставим нашето производствона зърнени култури и семена в кратък цикъл. За целта отделяме помещения за тази дейност и в началото на 2021 г. пристига мелница, за да предложим повече продукти на нашите клиенти.
Нашата гама е насочена към хранителната...
От 1964 г. пионери в Испания и лидери в индустрията за машини за бонбони, дъвки, шоколад и бисквити. Разполагаме с машини за бонбони, шоколад, сладкиши, желирани бонбони, дъвки, опаковъчни машини и др.
Апарати и съдове Heldrungen GmbH проектира и произвежда резервоари от неръждаема стомана, налягане и процесни съдове за различни приложения. Нашите продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и са адаптирани към изискванията на инженерството на процесите на нашите клиенти.
Компетенции
Проектиране, конструкция и производствона апарати и съдове от неръждаема стомана за...
...Краш днес функционира като съвременна, ориентирана към пазара компания с годишно производство, надвишаващо 33,000 тона сладкарски изделия. Повече от половината от общото производство се реализира на вътрешния пазар, докато останалата част успешно се изнася на световните пазари.
... торти. За тези къпкейкове и мъфини предлагаме и голямо разнообразие от цветни формички с различни фигури и рисунки. Също така имаме асортимент от форми за пралини и шоколад за бъдещите сладкари. За хората, които искат нещо повече от обикновен кухненски робот, предлагаме и асортимент от малки професионални миксери и разбивачи.
От 1984 г. най-старата сертифицирана био-пекарна в OWL. Производство изцяло на чисти био-пекарски изделия като хляб, хлебчета, закуски, торти и безглутенови био-пекарски изделия.
СМЕ ФИРМА, КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВОНА ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ. В ПОНУДАТА НИ ИМАМЕ И ПРОДУКТИ ОТ ИНДУСТРИАЛНА КОНПЛА (ПРОТЕИНИ, БРАШНО, ЧАЙ) ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ В РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ШОКОЛАД. ПО ВАШИ ЖЕЛАНИЯ МОЖЕМ ДА ЛИОФИЛИЗИРАМЕ КАКВИТО И ДА Е ПРОДУКТИ. НАШИТЕ ПРОДУКТИ СА С ВИСОКО КАЧЕСТВО. В АСОРТИМАНТА НИ ИМАМЕ И БИО ПРОДУКТИ.
... нови продукти. Те се разработват след предварителни задълбочени проучвания на потребителите и анализ на данни. Всяка година обновяваме дизайна и качеството на опаковките на нашите продукти.
Жителите на Литва и много други страни като Латвия, Германия, Русия, Естония, САЩ, Великобритания и др. могат да се насладят на продуктите на Нова рута, АД, тъй като изнасяме нашето производство в тези страни.
Истински артезански ръчно изработени пралини и шоколадови продукти. Частен етикет: Ние не познаваме граници! Разработваме шоколадови продукти за компании, които ги комерсиализират. От години имаме опит и знания за производствона специални продукти под Частен етикет. След пазарно проучване и според желанията на клиента можем да разработим обширен и ексклузивен асортимент от шоколадови продукти.
Sánchez Cano S.A. (FINI) с опит над 40 години е най-голямата испанска компания в производството и разпространението на сладкиши (захарни изделия). Тя е водещата марка в Испания за желе бонбони, маршмелоу и лакрица. Нейното производство обхваща:- дъвка с и без захар (bubble gum)- твърди и желирани бонбони (hard candy and gummy jelly)- лакрица (licorice)- сладки пяни (marshmallow)FINI е предпочитаната марка от потребителите, с най-широкото предложение и отлично качество, което е позволило получаването на най-високи оценки в сертификациите за качество и безопасност на храните в сектора.
Производител на био-базови смеси за ръчно производствона сладолед. Доставчик на био-вкусови съставки като лешникова, шам-фъстъкова, орехова и бадемова паста. Био-плодови пюрета, семинари и сладоледарска техника.
Био-съставките на марката 32°Fahrenheit предлагат на ръчния сладоледар лесен начин да произвежда най-фин натурален сладолед с био качество.
Био-базите и пастите на 32°Fahrenheit са отлично съгласувани и гарантират пълноценен, стабилен сладолед – естествено без емулгатори, без усилватели на вкус и без оцветители.