Екипът: Амéно, това сме ние! Тибо Паян, арт директор в рекламна агенция и Арно Монин, логистичен директор в Лион и Марсилия. Двама приятели от семейства на винопроизводители, които се осмеляват да правят бира в страната на лозята.
НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
- екологично отговорни: Нашите рецепти са разработени от био съставки. Като отглеждаме нашия хмел, ние сме автономни и намаляваме въглеродния отпечатък ...
...Картон, съдържащ 200 канистрели с лешници и шоколад, опаковани индивидуално.
Тези вкусни малки корсикански бисквити ще бъдат идеалното допълнение към вашата кафе пауза.
Индивидуалната им опаковка осигурява оптимално съхранение.
Тегло: Картон от 1 кг 200
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Лешник 8,5%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 2056 kJ (490 kcal)
Мазнини: 22 г
Наситени мастни киселини: 4,0 г
Въглехидрати: 65 г
от които Захари: 28 г
Протеини: 6,8 г
Сол: 0,35 г...
...Ако нашите продукти не са достатъчно сладки, имаме перфектната алтернатива за по-сладките. Сушени плодове, покрити с белгийски шоколад, които още повече усилват вкуса им и придават нежна текстура. Освен нашия шоколадов бонбон с инжир, инжир, покрит с шоколад и пълнен с трюфел, който предлага експлозия от вкус при първата хапка.
Наличен в:
Тава 120гр. | Опаковка 1Кг...
...Какаово масло (Theobroma cacao)
INCI: Масло от семена на Theobroma cacao
Какаовото масло е светложълт мазнина, извлечена от какаови зърна, и се използва за производство на шоколад, както и в някои козметични и фармацевтични продукти. Какаовото масло има вкус и аромат на какао.
Какаовото масло съдържа естествени антиоксиданти и е богато на витамин E. То успокоява и хидратира кожата, помага за...
Търговска компания, действаща в хранителната и фуражната индустрия. Специализираме се в търговията с млечни продукти; растителни протеини и аминокиселини като добавки към фуражи и храни. Офертата е насочена към компании от B2B сектора.
Благодарение на нашия екип, компанията спечели много лоялни Бизнес Партньори и продължава да се развива. През 2019 година спечелихме престижна награда за най-бързо ...
...Тук е необходимо абсолютно чувство за мярка при подправянето, тъй като дори и една щипка може да е много. Чили можеш да намериш във всички кухни по света, които обичат пикантното. Независимо дали е Испания, Мексико, Португалия или Индия - чили превръща всяко ястие в експлозия от вкус. Независимо дали става въпрос за гуакамоле, паста, риба, яхнии, месо, при барбекю или в какао и шоколад.
На чили...
...Всеки, който познава деца, знае, че те често се хранят с небалансирана и едностранна диета. Вместо здравословни плодове и зеленчуци, децата предпочитат да ядат сладолед, шоколад, желирани бонбони, пица и чипс. Резултатът: Докато все повече деца са с наднормено тегло, те често страдат от липса на жизненоважни хранителни вещества, което ги прави по-податливи на инфекции и заболявания.
Детските...
... сапунът на студено Шоколад не е нагряван, той е внимателно оставен да отлежи в продължение на един месец и по този начин запазва свойствата и ползите на всички свои съставки. Органичното масло от Какао: Органичното масло от Какао е антиоксидантно (против стареене), подхранващо и защитно.
... звезди. Karmeliet и Hertog Jan дори имат три звезди!
Три типични белгийски специалитета са на мода: бира, шоколад и белгийски пържени картофи.
По време на вашата обиколка с гид в историческия център на Брюж, който е изцяло в списъка на Световното наследство, ще посетите три активни музея: Choco-story (= музеят на шоколада), Frietmuseum (= белгийски пържени картофи) и De Halve Maan (= пивоварна). Освен...
AKAR GmbH е международно търговско предприятие в сектора на FMCG, което има основен офис в Лангенбах близо до Мюнхен. С обширен асортимент от сладкарски изделия, готова храна и напитки, AKAR доставя на над 10 000 пазара в Европа и Централна Азия. Компанията разполага с 20 търговски представителства в Европа и е важен играч в хранителната индустрия.
От основаването си през 1992 г. AKAR GmbH е стъп...
...Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария. Как се произвежда шоколадът? Извличат се маслото, което е в течна форма, дезодорирано и излято в форми, и пресованата маса, която се счуква, за да стане какаова прах. Какаовата паста и какаовото масло, получени от пресоването, се смесват, за да получим шоколад. За черния шоколад се добавя захар; след това се добавя мляко на прах за шоколада с мляко.
...Спестете време за вашите приготовления с черен чесън.
Нашият черен чесън на скилидки е идеален за много ястия и ще придаде уникален вкус на вашите ястия.
В сосове, маринати, на пюре или на тънки резени в паста, черният чесън се съчетава с всички видове месо, колбаси, фоа гра, фини риби (дорада, лот, бара) и морски дарове. Също така е перфектен за съчетаване с шоколад и цитрусови плодове.
Намерете...
...Изработен е специално с 1-во качество шоколад и 1-во качество паста от шамфъстък, с невероятен "кюнефе" кадаиф. Прекрасен продукт с вкус на турска баклава.
Всеки брой е 75 гр
В малка кутия има 12 броя.
В кашон има 6 малки кутии.
Общо в 1 кашон има 72 броя.
Фирмата GEBAS е вашият компетентен партньор в областта на сладоледа, гастрономията и опаковките. Разнообразното ни портфолио в сектора на храните включва 100 % натурални плодови пюрета и млечни основи (Pulisano), както и традиционни сладоледени съставки като Stracciatella, Amarenkirschen, ядкови и ванилови пасти, декориращи пръски и топинги. Предлагаме разнообразие от захарни основи, както и инули...
...Ръчно поръсена шоколад, индивидуални съставки и вкусове, произведени с вашия желан дизайн.
Изображението на продукта показва само артикула и възможността за неговото усъвършенстване. С удоволствие ще реализираме вашата идея за подходящ и съобразен с вас продукт. При въпроси относно опциите за усъвършенстване, подобни артикули или допълнителни идеи, не се колебайте да ни пишете по имейл.
Сигурни сме, че ще намерим решение, което да изведе вашето рекламно присъствие на следващото ниво.
...Диня и шоколадов банан - тази опаковка бонбони крие в себе си уникална комбинация от два вкуса, от които всеки може да намери нещо за себе си. Бонбоните с вкус на диня са смес от сочна и освежаваща сладост, докато вкусът на банан и шоколад е съчетание на естествената сладост на банана с добавка на шоколад.
...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
...Купа за темпериране на шоколад с колелца и миксер е напълно оборудвано устройство за темпериране и формоване на шоколад.
Купата е изработена от неръждаема стомана и е предназначена за загряване на шоколад. Цифровият контролер задава желаната температура с прецизност до 0,1°С. Инфрачервените нагревателни елементи осигуряват равномерно и енергийно ефективно загряване.
Благодарение на голямото...
...Истинският шоколад е достоен подарък сам по себе си, а ако е и оригинално опакован, удоволствието е двойно.
Опаковката на шоколад под формата на клъч - визитна картичка на SHOUD'E. Тя перфектно замества стандартната пощенска картичка, тъй като многократният бутон позволява да добавите приятно допълнение към плика, като визитна картичка или паричен подарък.
Истински шоколад, без добавки от заместители на какаово масло, вредни мазнини и изкуствени аромати.
Ръчно изработени шоколатиери.
Перфектен вкус на черен шоколад.