...-ле-Бен в Област Висока Савоя, бирарията предлага 4 бири: една Blonde Pale Ale, една Rousse Red Ale, една Blonde IPA India Pale Ale и една Brune Stout. Всички са сравнително леки за техния стил и остават достъпни за всякакъв тип хора, дори и за начинаещи дегустатори!
На място е възможно да дегустирате бира в търговска точка / бар, отворен всеки ден от 15:00 до 20:00, с изключение на вторник и...
Ръчно производствона масово бира и лимонада от над 125 години. Светло и тъмно масово бира. Леко алкохолна специална бира. Лимонада от портокал, бял лимон, жълт лимон.
... на комуникацията и препоръките към крайния клиент, както и сертификации (Cicerone или BJCP). Дистрибуция набира без минимална поръчка в провинция Барселона. Сертификат за Beer Sommelier от ESHOB и производствонабира от Университета в Аликанте, както и сертификати от програмите Cicerone и BJCP. Разбираме бирата и обичаме да я обясняваме.
От 2016 г. само най-доброто от италианските и чуждестранните безалкохолни напитки: производство, продажба и разпространение на висококачествени напитки, получени чрез пълна деколизация на вино, бира и ликьори.
Нашата мисия:
– да създаваме, произвеждаме и продаваме алтернативни безалкохолни напитки;
– да популяризираме и разпространяваме културата на качествените безалкохолни напитки;
– здрави...
...Аз съм Изпълнителен директор по снабдяване за екипа по продажби и маркетинг на Simonds Farsons Cisk Plc. Ние сме единственият бутилиращ завод в Малта за продуктите на Pepsi Co. С това казано, нашият бизнес включва варене, производство, продажба и разпространение на бири като CISK (която е наша собствена бира) / Carlsberg / Bud и безалкохолни напитки като Kinnie (нашата собствена марка), продукти...
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производствона бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производствона традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Бирарията PROEF е специално оборудвана за разработване и производствона бири за трети лица. Ние варим на относително малки мащаби: обикновено между 10 и 140 хл на поръчка. Клиентите са бирени архитекти (които обикновено предоставят сами рецептата), стартиращи или вече съществуващи бирарии (с тяхната рецепта или рецепта, която разработваме заедно), или индивидуални инициативи. В отдела за Изследвания и Развитие (ИР) се провеждат приложни научни изследвания с цел по-добро управление и подобряване на качеството на бирите.
...Бирарията д'Орвал, разположена в пределите на абатството, е създадена през 1931 г. с цел да финансира огромния проект за реконструкция на Орвал. От самото начало тя наема светска работна ръка, като първият майстор пивовар, Папенхаймер, е автор на рецептата за производство. Търговската политика на пивоварната е съобразена с ценностите, изживявани от монашеската общност. Приходите от марката се използват за социални дейности и поддръжка на сградите. Бирата Орвал се състои от изворна вода, малцуван ечемик „двуреден пролетен“, ароматни хмелове и течен захарен сироп.
Die Braueule доставя мини пивоварни за домашно производствонабира, лаборатории или ресторанти. Можем да ви консултираме и да предоставим подходящото оборудване.
... води и рециклиране, индустрията на хартията.
Нашите продукти: ферментационни и складови танкове за бира, пивоварни инсталации, съдове под налягане от неръждаема стомана, апарати и съдове от неръждаема стомана, апарати и съдове за фармацевтичната индустрия, почистващи инсталации за хранителната индустрия (CIP инсталации), сеизмографи, апарати и съдове за химическата индустрия, апарати и съдове за индустрията на храните, танкове за мая.
...меден ром, шоколадови и прасковени ликьори, Пачаран, Орухо, ликьори и еделбрандове от Щирия.
Испанска бира Estrella Damm, San Miguel и PAGOA. Зехтин и маслини от ограничено производство. Мариновани зеленчуци: артишок, гаспачо, пиперки Пикильо, Фабада. Съставки за паеля: ориз от Каласпарра, шафран, Бокеронес, Мохама, пастети, Пулпо ал Ахиль. Сирена, шунка и колбасови специалитети: горски шунка и D.O. Маестразго-Серано от Теруел, еленско и говеждо сушено месо...
... бъдат реализирани без проблем - вашите желания почти нямат граници. Етикетите са защитени от фалшификация, устойчиви на топлина и киселини.
Създаваме атрактивни С Т Ъ К Л О обекти в 2D и 3D. 2D лазерното гравиране се използва например за чаши за пиене като шампанско или бира. В качествени кристални стъклени блокове могат да бъдат гравирани цели 3D обекти, лога и текстове с 3D вътрешно...
... метаболитните нужди на дрождите и по този начин да гарантират редовни и бездефектни ферментации и да максимизират производството на аромати. Компанията предлага също така широка гама от танини и помощни средства за отлежаване, за постигане на цели като стабилизация на цвета, добавяне на структура, антиоксидантен ефект и сензорно равновесие.
Пълна линия от добавки, помощни средства и дрожди за преработка набира през целия процес, от суровините до стабилизацията на готовия продукт.
От 2006 г. разполага с ново съоръжение за производствона микрофилтрирана течна арабска гума.
...), последвано от придобиването на фабриката на Laporte Biochem в Милуоки и Института Розел в Монреал, десетина години по-късно. LALLEMAND е разработила солидни изследвания, производство и маркетингова дейност в областта на бактериите за човешка и животинска храна, както и за фармацевтичната индустрия. През 2006 г. тя стартира дейността си в сектора на грижите чрез създаването на съвместно предприятие (ITHEC) във Франция, последвано от придобиването през 2008 г. на Verdera във Финландия, на BrettYoung бизнес инокулиране през 2014 г. и на Bioforest през 2015 г.
... проектирането на цялостни винарни, машини и производствени линии, както и изграждането и търговията с инсталации за лозарство, като: гроздодробилки, повдигащи ленти и сортировъчни маси, мембранни преси, инсталации за утаяване на мъст, филтри от различен тип, обратна осмоза, инсталации за тартачна стабилизация, системи за мацерация на червени вина, възстановяване на CO2 от ферментацията. Изграждаме също инсталации за пенливи и газирани вина, инсталации за производствонабира и инсталации за бутилиране.
Бровария Пилсвайзер непрекъснато се занимава с производството набира. Силен атрибут на търговското предложение на Пилсвайзер е – освен цената – уникалният и неповторим вкус на бирата, благодарение на традиционно използваната технология и специално подбраните съставки. Технологията за производствона бирата е основана на традиционни решения и рецепти, като се използват единствено натурални суровини, като: шишарки от хмел, ечемик и кристално чиста планинска вода от собствени дълбочинни източници.
Обработка и производствона балансирани подправки от ценни подправки с най-високо качество от най-добрите места по целия свят. Независимо дали става въпрос за най-фините сурови подправки, хармонично съчетани смеси за традиционни колбаси и месни изделия като дроб-сарма, бира шунка, салам или сурова шунка, или собствени креации за ароматичното производствона други храни - с нашите продукти и квалифицирани служители ви предлагаме необходимото технологично ноу-хау и желаните успешни решения.
Малък, но съвършен! Пчеларството на семейството Лансе в Шванеберг е от 1957 година адрес за най-добрия мед в Укермарк. Пътят до малкия ни магазин винаги си струва! Натурални медове и истински свещи от пчелен восък от собствено производство, медени вина, медена бира, както и фина пчелна козметика са налични през цялата година. Всички продукти могат да бъдат опаковани в красиви подаръци и разбира...
... нашите ресурси и експертиза. Перлитът като филтърно помощно средство често се използва в производствения процес, например при филтрация набира, производствона захар, филтрация на вино и сок, филтрация на растителни масла от всякакъв тип и също при производството на сирене. Също така в фармацевтичната продукция перлитът играе важна роля, например при производството на ензими, антибиотици и др. На нашия уебсайт можете да намерите обширен списък с приложения на перлит.
...Пастьоризирано мляко, Кашкавал, Бяло сирене, Гауда, Моцарела, Халуми, Преработено (блоков тип или разпространяем тип), Сирене с език и плитка, Йогурт, Айран, Сметана, Кефир, Плодови йогурти, Масло, Линии за производствона сметана и оборудване и др... Освен това, KROMEL разширява своята продуктова гама; Линии за производствона вино, бира, плодови сокове, млечни захарни сладкиши, шоколад, желе, мед...
... съдове, произведени по метода термоформоване, и прибори, произведени на инжекционни машини. Разполагаме с машини Illig, Kiefel, Jon Wai, Reifenhauser и Breyer. През цялото време се стремим към неограничени производствени възможности, като модернизираме нашето оборудване. В нашето предложение можете да намерите: - еднократни съдове PP и PS - прибори - опаковки за гастрономия - контейнери за гъби, плодови тави и кошници - тестови купи - чаша за бира - кутия за суши / тава за суши И много други продукти. Готови сме да произведем всеки продукт, който ви харесва, и да реализираме много от вашите идеи.
Производствона многоразови контейнери за напитки (KEG) от неръждаема стомана за бира, вино, безалкохолни напитки, IBC от неръждаема стомана за течности, твърди вещества и гранули, специални контейнери от неръждаема стомана по желание на клиента.
... персонала. - техническа документация, разработена от германски технологи. - гаранция и постоянна следпродажбена услуга. - гъвкавост при вземането на решения и специален график за плащане, допълнително обучение на персонала и ексклузивна цена на пивоварната. - производствона пробни партиди бира. Налични капацитети - 30, 50, 100, 150, 200, 300, 500, 1000, 2500 и 5000 литра на ден.
Производствона стандартни палети (формат CP1, CP9 и др.), на индивидуални палети (дори и в единични бройки), на опаковъчни кутии по поръчка,... Кайсерия Матон разполага също с необходимите умения и оборудване за обработка при висока температура съгласно стандарта НИМП15. Освен това, освен високата си устойчивост на натоварвания и химикали, дървената палета е и екологичен продукт: поправима...
AgriStore в Козенца е специализирана в продажбата на оборудване, необходимо за производствона вино, бира, ракия и домашен хляб. Разполагаме също с оборудване за градинарство, за обработка на плодове, домашни артикули и различни други категории продукти. AgriStore предлага богат избор от продукти на честни цени, нашият девиз е Качество на Най-добра Цена. Приближаваш се за първи път до тези...