... малцови екстракти, които създават „палитра“ от различни шоколадови вкусове. Тези продукти също така придават необходимата плътност на вкуса за този вид бири. Всички компоненти на сместа са хранителни, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат като безопасен за хранителното производство от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПРЕДИМСТВА Висока производствена гъвкавост, тъй като характеризацията на марката идва в последния етап от процеса. Няма нужда от промени в обичайната продукция. Единственото...
... млечни продукти.
7) сирене (замразено или прясно)
8) плодове и зеленчуци Свържете се с нас, ще ви дадем бърз, ефективен и конкурентен отговор, съобразен с вашите нужди.
Обработваме минимум една палета на SKU и можем да групираме контейнери от 20 и 40 фута. AET може да предостави следните марки: P & G, Unilever, Ferrero, международни марки бира и минерална вода, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft...
Основана през 1918 г., специалист в запечатването набира, вино и сайдер. Ние произвеждаме агломерирани тапи, натурални тапи, тапи за вино, тапи за бира, тапи за сайдер и технически тапи. Нашата натурална или запушена тапа е 100% натурална и е идеална за вино. Агломерираната тапа е идеална за запечатване на сайдер. Ние също така предлагаме всичкото оборудване за производствона плодови вина и винарски продукти, като бутилиране на пресни плодове, но също така и капачки и коронни капачки. Maison Bouchons Leclercq е ексклузивен представител на компанията DIAM bouchage във Франция.
... ценни и оригинални. За да се гарантира също така привързаността към тероара, ечемикът, използван за производството набира, се отглежда в нашата собствена ферма в Гораен.
Модерност, защото съвременният и ефективен работен инструмент позволява стриктно спазване на хигиенните правила и производство с постоянна качество и вкус. Модерност също и в начина на подход към пазара: много бири от Brunehaut са наградени на международни конкурси и днес са налични в 25 различни държави. Открийте нашата бира Brunehaut и бирата от абатство Св. Мартин.
... Фагнес и Шеветон, както за износ, така и за вътрешната търговия. Тя се намира в сърцето на белгийския регион Фагнес, но стратегически разположена спрямо пътните артерии: Намира се на 500 м от магистралата и на 6 км от френската граница.
Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията:
Общ приход: >2000k€
Годишно производство: +- 105.000 хектолитра;
Нает персонал: 12 души.
Бирарията Сент-Монон е семейна компания, основана през 1996 година, разположена в крилото на ферма, на границата между Ардените и Фамен. Настоящото производство е около 600 хл. Основните произведени бири са: Сент-Монон амбър (6,5 % алк.), Сент-Монон тъмен (7,5 % алк.) и Сент-Монон с мед (8 % алк.).
Разположена в Кенаст, Белгия, Браасерия Лефевр е създадена през 1876 година.
Браасерията предлага широка гама от специални и нефилтрирани бири: Бланш де Брюксел, Хопус, Барбар, Флореф, ...
Млада е на шест поколения, Браасерия Лефевр остава преди всичко семейна компания.
Непрекъснато в разширение, работим основно с чуждестранни партньори и изнасяме около 80% от нашето производство.
Бръснем нашите бири, както обичаме да ги споделяме, защото най-голямото ни удоволствие е да бъдем източник на вашите най-красиви тържества.
Брюсерия Дюпон е семейна и независима компания, специализирана в производството на бири, които ферментират в бутилки. Традиционни бири: Мойнeт, Мойнeт брюне, Сезон Дюпон, Бон Вьо, бира от Белоел, Цервезия, Монах Стут Дюпон, Редор пилс. Биологични бири: Биолежер, био медена бира, Бланш дю ХТ био, Мойнeт био, Сезон био и Био Фрукти. Брюсерия Дюпон предлага също и производствона сирена, узрели в бира.
Потопете се с членовете на вашата компания в сърцето на нашата постоянна и интерактивна изложба, за да откриете тайните на историята и производството на трапистките бири и сирена от Шиме... Различни интерактивни модули ще ви водят през времето; от историята на продуктите до процеса напроизводствонабира и сирене. Пивоварната-ресторант на Пространство Шиме е идеално място, за да се насладите на...
... пивоварна. Брюверия Де Би имаше разговорно, бирено и ресторантско кафене с бирен магазин и напълно новосъздадена пивоварна. През 2011 г. Брюверия Де Би се премества в Уакен (Дентерген) в напълно реновирана ферма, където може да се проследи процесът напроизводствонабира от хоповото поле до бутилирането с възможност за дегустация на 10 невероятно вкусни местни бири, всяка с типичния си вкус. Нашите бири: Блонде Би, Затте Би, Рибедеби, Стуте Би, Хелекетелбир, Хелекапеле, Крикеедеби.
...Брюсерията де Буйон е белгийска занаятчийска бирария. С оглед на постоянно нарастващото търсене от нашите клиенти да научат повече и да "изживеят тази страст в сърцето си", Брюсерията де Буйон е разработила два основни сектора на допълнителни услуги: производствонабира по поръчка и организирани обиколки. Производството набира по поръчка е бира, която произвеждаме по поръчка с конкретни рецепти...
Brouwerij Anders! е пивоварна, която не произвежда свои собствени бири, а се специализира в разработването и развитието на рецепти по поръчка на клиентите. И това се различава от асоциации, които поръчват собствено бира, градове и общини, които искат да пуснат регионална бира, до хоби пивовари, които искат да комерсиализират своята рецептура. Освен това, малки и големи пивоварни могат да се обърнат към нас за разработка на рецепти, производство, заплащане на пълнене и анализи набира.
Ръчно производствона масово бира и лимонада от над 125 години. Светло и тъмно масово бира. Леко алкохолна специална бира. Лимонада от портокал, бял лимон, жълт лимон.
Брюсерията дю Бок основана през 1858 г. от Мартин БЕЛОТ, в момента е една от малкото белгийски пивоварни, които все още са 100% семейни. Разположена в сърцето на чудесния туристически регион Кондрож, тази динамична компания е останала вярна на традиционните методи за производствона бири с висока ферментация и вторична ферментация в бутилки. Днес, шестото поколение ръководи съдбата на Брюсерия дю Бок, което гледа на бъдещето с увереност. Някои цифри, които позволяват по-добро разбиране на компанията: Общо приходи: 9.200.000 €; Годишно производство: 74.500 хектолитра; Нает персонал: 45 души.
...В сърцето на язовирите на Ло д'Ер, между Бомон и Филипвил, тази занаятчийска пивоварна е разположена в стара железопътна сграда. Бивша плевня, преобразувана в пивоварна и бар-ресторант. Производствона традиционни и сертифицирани органични бири от CERTISYS. Всички наши бири са с висока ферментация: Ла Жозеф, Ла Сара, Ла Ноел дьо Силенрио, Льо Паве дьо Л'Урс, Ла Бие д'Острич, Ла Кюве дьо Лак дьо Ло д'Ер, Ла Крик дьо Силенрио.
Бирарията PROEF е специално оборудвана за разработване и производствона бири за трети лица. Ние варим на относително малки мащаби: обикновено между 10 и 140 хл на поръчка. Клиентите са бирени архитекти (които обикновено предоставят сами рецептата), стартиращи или вече съществуващи бирарии (с тяхната рецепта или рецепта, която разработваме заедно), или индивидуални инициативи. В отдела за Изследвания и Развитие (ИР) се провеждат приложни научни изследвания с цел по-добро управление и подобряване на качеството на бирите.
...Бирарията д'Орвал, разположена в пределите на абатството, е създадена през 1931 г. с цел да финансира огромния проект за реконструкция на Орвал. От самото начало тя наема светска работна ръка, като първият майстор пивовар, Папенхаймер, е автор на рецептата за производство. Търговската политика на пивоварната е съобразена с ценностите, изживявани от монашеската общност. Приходите от марката се използват за социални дейности и поддръжка на сградите. Бирата Орвал се състои от изворна вода, малцуван ечемик „двуреден пролетен“, ароматни хмелове и течен захарен сироп.
Производствона стандартни палети (формат CP1, CP9 и др.), на индивидуални палети (дори и в единични бройки), на опаковъчни кутии по поръчка,... Кайсерия Матон разполага също с необходимите умения и оборудване за обработка при висока температура съгласно стандарта НИМП15. Освен това, освен високата си устойчивост на натоварвания и химикали, дървената палета е и екологичен продукт: поправима...
BMS Wijndepot NV е търговец на едро и дребно на продукти за производствона вино, бира, ликьори, плодови сокове, млечни изделия и сладкиши, както и на опаковъчни материали. Всичко, от което се нуждаете, за да произвеждате артезанално, можете да намерите в BMS. Продаваме предимно опаковъчни материали, но също така и книги и литература за производството на вино и подобни теми. Всички наши продукти продаваме както на частни лица, така и на малки артезанални бутилиращи компании.