... предотврати кондензация, могат да бъдат монтирани изолирани покриви и фасадни облицовки на силоза.
Докато клетката може да бъде подсилена, профилираната стена също така позволява постигането на по-големи повърхности на клетка в сравнение с гладкостенен силоз. Това означава, че силози с обем от 1,000 м³ на клетка са възможни. Разбира се, дизайнът ще бъде напълно съобразен с вашите изисквания.
Нашите профилирани стенни силози могат да бъдат намерени, например, в заводи за печене на кафе и пивоварни, където се използват за процесно съхранение на (печени) кафе зърна и (малцуван) ечемик.
...Млян пипер е 100% премиум пипер, без добавки. Добавяйте млян пипер само в тесто за сладкиши (джинджифилови бисквити, бисквити, мъфини) като една от съставките на пикантни смеси. Също така се добавя към напитки: кафе, греяно вино или чай. Удобен капак - дозатор.
Използвайте за
Използвайте за приготвяне на паста, супи, ястия от месо и риба, ястия от дивеч, основи за сос, печене.
Хранителна стойност на 100 гр.
Въглехидрати (г / 100г)… 6,0
Мазнини (г / 100г)… 8,5
Протеини (г / 100г)… 51
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 300...
...Органолептичното богатство на повече от десет произхода, които участват в различните смеси на Blend, заедно с различните видове и степени на печене, приложени към всяка от тях, ни позволява да предложим цяла гама от Blends, вариращи от фини и леки кафета до плътни и кремообразни.
...Панцеротини с пълнеж от кайсия са вкусни печива, перфектни за сладка пауза. Тези панцеротини са приготвени с хрупкаво тесто и сладък и сочен пълнеж от зрели кайсии. Те са идеални за закуска, следобедна закуска или като десерт, в компанията на чаша чай или кафе. Панцеротини с пълнеж от кайсия са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НА КАФЕ И ШОКОЛАД.
...Компанията USER FOOD е основана през 1995 г. и се намира в Истанбул, Турция. Тя е производител на:
- плодов ароматизиран инстантен прах
- инстантно кафе
- 3в1 и 2в1 кафе
- инстантна суха мая
- горещ шоколад
- мляко с какао
- ароматизиран пудинг
- разбита сметана
- смеси за брашно за торти
- готови прахови смеси за турски десерти
- прах за печене на тесто
- захарна ванилия
- какао на прах
- карбонат
- готови прахови смеси за супи
- нишестета
- царевично брашно
- желе за сладкиши и сметана
- бульон (кюфтета, пилешки фарш, рибен фарш и др.).
Моля, проверете на www.usergida.com.tr...
... чай, кафе и капучино, както и за подслаждане на всякакви плодове.
Нашата препоръка: използвайте тази захар като коричка за вашето крем брюле.
Съставки: захар, Тахити ванилия (смляна)
Този продукт е чисто натурален и без добавки.
...Нежно изпечен с дългосрочен процес на печене в малки партиди
• Съдържанието на Робуста е малко по-високо в "еко" сместа
• Специално подходящ за напълно автоматични машини
Съдържание на опаковката: 1000 г
Номер на артикула: 59...
... дъна за индустриални инсталации
Койли за текстилната индустрия
Изолатори за електрическата индустрия
Безопасно стъкло в широк диапазон от форми и размери за музеи, дисплеи и експонати
Безопасно стъкло за подводници
Безопасно стъкло за самолети
Тави за печене
Контейнери за индустриални кафе машини
Бутилки за грапа
Тави с капак
Уреди за варене на яйца
Стъклени части за Олимпийския факел (Солт Лейк Сити 2002)...
...Кафе с плътна консистенция, със сладък, плодово-бисквитен вкус.
Отделното печене подчертава плодовите нотки и киселинността, което го прави сладко и плътно.
Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес на печене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
...Дългогодишният опит на майстор печача Maestro Clemente и страстта му към търсенето на истинския вкус и аромат на кафето, го доведоха до допълнително подчертаване на тези елементи с балансирано и съществено печене. Така се родиха Кафетата Purissimi като Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% и Arabica Decaffeinato ad acqua. Посетете нашия сайт www.jamaicacoffee.com...
... пазара. Освен производството и продажбата на кафе, Brasil Moka инсталира кафе машини за барове, машини за капсули и чинии за офиси и семейства. За повече информация изпратете имейл на info@brasilmoka.it или на Facebook страницата "BRASIL MOKA".
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
...Torrefazione Gourmet произвежда кафе за барове и ресторанти и е получила най-престижното признание, което може да бъде присъдено на кафе, "Cup of Excellence".
Нивото на контрол и селекция, на което кафето подлежи, за да получи признанието "Cup of Excellence", няма равни в цялата индустрия на кафето.
Нашите кафета са проследими през цялата верига от производител до печене и са селектирани заради тяхното изключително качество.
За допълнителна и задълбочена информация посетете нашия сайт.
Компанията се занимава с внос на висококачествени специални кафета, печене и пакетиране на кафе и чай, изготвяне на частни марки, продажба и сервиз на кафе оборудване - машини, кафемелачки, бариста аксесоари.
... доброто кафе, което може да бъде малко по-интензивно на честна цена. Ние се възползваме от прозрачността на интернет, холандската находчивост на Джак и търпеливото печене на Мак. Казвали сме го преди: искаме да разширим правилата на търговията с кафе и да донесем "смело" кафе на пазара. За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нас.
... заради течението на Хумболт, е отговорен за микроклимати, генерирайки количества дъждове в южната част на острова от януари до май.
Този климат в комбинация с относително младия вулканичен почва, която е богата на хранителни вещества, предлага отлични условия за растеж на кафеените растения.
Тъй като законът на Галапагоските острови забранява използването на външни химически агенти, това кафе се отглежда органично и естествено.
Три нюанса на печене.
... избора на машини, подходящи за вашия размер или темпове на обслужване (Jura, Thermoplan…), както и в рециклирането на кафеената утайка.
Свържете се с нас, ние ще ви предложим най-добрите избори за вашите кафе моменти!
Ние сме семейна компания за ръчно печене на кафе. Предлагаме изключителни зърна на достъпни цени. Нашата цел е проста - искаме да демократизираме дегустационните кафета, 100% Арабика и чисто произход. Нашият онлайн магазин предлага 25 кафета, от които някои са био и произхождат от справедлива търговия. Ние сме очевидно притежатели на тези две сертификати и това е голяма гордост за нас. Нашите...
Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите на печене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смеси за нашите любители на кафе.
...артикули за масата, кухненски мебели, перални, комбинирани фурни, машини за лед, машини за нарязване, вакуумни машини, полу-професионални и професионални инструменти HORECA. Сред разпространяваните марки са Winterhalter, La Cimbali, MKN, WMF, Elro, Küppersbusch, Eloma… Дейността на къщата Josy Juckem не се ограничава само до продажбите, следпродажбеното обслужване и ремонтът на клиентите са от съществено значение. През 1956 г. къщата Juckem създава сектора за печене на кафе Cafés JUCA: 6 разновидности с различни съставки и вкусове.
Efor Nuts Roasting Machines е компания, която произвежда машини за обработка на ядки и кафе на зърна, като печене на ядки, солене, покритие с драже; машини за печене на кафе и много други. Има различни опции за вид гориво и материали в зависимост от вашите желания. Машините имат гаранция и екип винаги ще бъде на разположение, за да помогне, ако срещнете проблем след покупката.
Произвеждаме ръчно кафе с високо качество, предлагайки го на зърна за барове, смляно за Мока, в капсули и пакетчета за домашна или бизнес употреба. Импортираме директно от местата на произход селектирано и сертифицирано кафе. Бавната печене позволява запазването на органолептичните свойства, подчертавайки предимствата на истинското италианско еспресо, като същевременно запазва кремообразността и...
Кафеварни инсталации по целия свят – за малки, големи или средни кафеварни
NEUHAUS NEOTEC е сред водещите производители в световен мащаб в строителството на инсталации за обработка на кафе. С нашите технически решения покриваме големи области от веригата на обработка – от обработката на сурово кафе, през кафемелачки и иновативно печене до смилане, като единични машини или готови инсталации...
...С повече от 25 години опит в областта на хотелското оборудване и по-специално в кафетерията, семейството Жираде създава през 1997 г. компанията TECHNI-CAFE. През 2002 г. компанията се развива, създава единица за печене на кафе, марката "LES CAFES DE LA DAME BLANCHE" и се настанява в Девеси в просторни и подходящи помещения за нашите различни дейности: магазин, печене, търговска и техническа...
...° C до 250° C. Резултатът от печенето е особено равномерен.
Нашите инсталации предлагат капацитет за сушене или печене от 500 до 10 000 кг/ч. С нашите инсталации за солене, ядки, семена, зърна и подобни могат да бъдат непрекъснато и нежно осолявани или сухо покривани. Това се извършва при едновременно вертикално транспортиране. Добрата смесване осигурява равномерна визия и приятна разпределеност...
...Кафепечене за 'Директна търговия с кафе' и 'Специално кафе'. Това е сертификат, който означава кафе зърна от най-доброто и честно качество! Кафе зърната се печат свежо. Бизнес потребителите могат да купуват чрез имейл или уеб магазин.
Специалните кафе зърна идват от Танзания, Колумбия, Бразилия и Никарагуа.